مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان من 3 گیگ DDR2 رم دارم . میخوام اون رم 1 گیگ رو بردارم جاش یه 4 گیگ بذارم که کلا بشه 6 گیگ .
فقط سوالم اینه که چطوری باید ویندوز 64 بیت نصب کنم ؟
خود ویندوز شناسایی میکنه و 64 نصب میکنه ؟ آخه رو دی وی دی ویندوز ها نوشته 64&32 بیت .
یا اینکه ربطی به CPU داره ؟
من CPU Intel Dual core E5300 2.60 دارم .

سلام دوستان من 3 گیگ DDR2 رم دارم . میخوام اون رم 1 گیگ رو بردارم جاش یه 4 گیگ بذارم که کلا بشه 6 گیگ .
خود ویندوز شناسایی میکنه و 64 نصب میکنه ؟ آخه رو دی وی دی ویندوز ها نوشته 64&32 بیت .
دوست من

46 بیتی یا 32 بیتی بودن سیستم، مربوط به CPU هست
-
ویندوز 64 بیت یا 32 بیت به تشخیص و انتخاب شما (در صورتی که سیستم ـتون پشتیبانی بکنه) نصب میشه
و اینطور نیست که شما یک ویندوز نصب کنید و خودش تشخیص بده
-
پردازنده شما 64 بیتی هست و میتونید ویندوز 64 بیت نصب کنید
(نصب ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی هیچ تفاوتی نداره ، فقط موقع نصب باید گزینه ای رو انتخاب کنید که 64Bit جلوش نوشته شده باشه)
-
افزایش رم سیستم هم روش خودش رو داره و اینطور که شما گفتی امکان پذیر نیست
رم های سیستم باید با حجم برابر استفاده بشن
به عنوان مثال اگر میخواید رم سیستم رو ارتقاء بدید
باید کلا همه رم های 1 گیگ رو بردارید و از رم هایی با حجم بیشتر استفاده کنید
(که برای راهنمایی بیشتر میتونید به بخش سخت افزار برید و از دوستان متخصص مشاوره بگیرید)

دوست عزیز وقتی شما ویندوز میخایین نصب کنین هم 32 میزنه هم 64 شما ویندوز ریختنی 64 انتخاب کنین همنی موفق باشین .

دوست من

46 بیتی یا 32 بیتی بودن سیستم، مربوط به CPU هست
-
ویندوز 64 بیت یا 32 بیت به تشخیص و انتخاب شما (در صورتی که سیستم ـتون پشتیبانی بکنه) نصب میشه
و اینطور نیست که شما یک ویندوز نصب کنید و خودش تشخیص بده
-
پردازنده شما 64 بیتی هست و میتونید ویندوز 64 بیت نصب کنید
(نصب ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی هیچ تفاوتی نداره ، فقط موقع نصب باید گزینه ای رو انتخاب کنید که 64Bit جلوش نوشته شده باشه)
-
افزایش رم سیستم هم روش خودش رو داره و اینطور که شما گفتی امکان پذیر نیست
رم های سیستم باید با حجم برابر استفاده بشن
به عنوان مثال اگر میخواید رم سیستم رو ارتقاء بدید
باید کلا همه رم های 1 گیگ رو بردارید و از رم هایی با حجم بیشتر استفاده کنید
(که برای راهنمایی بیشتر میتونید به بخش سخت افزار برید و از دوستان متخصص مشاوره بگیرید)
دانیال جان .من که تا حالا خیلی ویندوز عوض کردم ولی گزینه 64 بیت نداشت .
بعدشم اینکه مادربوردم Asus P5KPLSE هستش و دوتا کانکتور رم داره که من یه دونه 2 گیگ و یه دونه 1 گیگ گذاشتم که میشه 3 گیگ . یعنی چی که الان من نمیتونم 1 گیگ رو بردارم جاش 4 گیگ بذارم .
منظورم اینه که دلیلش چیه ؟ جواب نمیده ؟ مشکل ساز میشه ؟

بعدشم اینکه مادربوردم Asus P5KPLSE هستش و دوتا کانکتور رم داره که من یه دونه 2 گیگ و یه دونه 1 گیگ گذاشتم که میشه 3 گیگ . یعنی چی که الان من نمیتونم 1 گیگ رو بردارم جاش 4 گیگ بذارم .

اشتباه میکنن . شما باس رماتون یکی باشه و 1 گیگو بردارین جاش یخ 4 گیگ بزارین و ازش استفاده کنین ولی باس همشون مثلا 1333 باشه یا ...

بعدش چون برا شما 64 بیت نبوده حکم این نیست که کلا وجود نداره شاید ویندوزیکه دست شما بوده فقط 32 بیت بوده یعنی دوتا نسخه 32 و 64 نبوده .

موقع نصب ویندوز اگر DVD شما هر دو نسخه 64 بیتی و 32 بیتی رو داشته باشه
میتونید انتخاب کنید

مثل عکس زیر

f785_09a.gif

X86 همون 32 بیتی هست
و X64 هم میشه 64 بیتی

برای ارتقاء رم هم (همونطور که قبلا هم گفتم) بهتره تو بخش زیر سوال کنید. تا دوستان متخصص راهنماییتون کنند.
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این دیگه چی میگه؟؟ چه زبونیه؟چرا این ریختیه؟:-/شرمنده، سایتی که توش عکسو آپلود کردم، لینک بند انگشتی نداشت!!

خوب با اینکه ضد ما بر دیگران رای دادین باز کمکتون میکنم . ما مراممون مرام مرتضی علی کوچیک مولا علی .

اینو دانلود کنین مشکل داره نرم افزاره . یا زبانشو قبلش بد انتخاب کردین .

لینک

این دیگه چی میگه؟؟ چه زبونیه؟چرا این ریختیه؟:-/شرمنده، سایتی که توش عکسو آپلود کردم، لینک بند انگشتی نداشت!!
درود
من فکر میکنم مشکل از بازی باشه که دارید نصب میکنید
چون سایتی که ازش دانلود کردید نسخه فشرده شده بازی رو قرار داده و احتمال اینطور مشکل ها وجود داره
(البته من به لینک دانلود بازی که شما گرفتید هم رفتم اما هیچ گزارش مشکل یا راهنمایی برای این مورد شما پیدا نکردم)

به هر حال اگر فقط موقع نصب این بازی مشکل دارید ، بهتره مشکلتون رو تو تاپیک مشکلات نصب همین بازی مطرح کنید
شاید دوستانی که این بازی رو نصب کردن بتونن راهنماییتون کنن
مشکلات Dark Souls Prepare To Die Edition (کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

اما اگر موقع نصب تمام برنامه ها یا بازی ها این مشکل رو دارید ، بحثش جداست و مربوط به فونت ها و تنظیمات سیستمتون میشه

خوب با اینکه ضد ما بر دیگران رای دادین باز کمکتون میکنم . ما مراممون مرام مرتضی علی کوچیک مولا علی .

اینو دانلود کنین مشکل داره نرم افزاره . یا زبانشو قبلش بد انتخاب کردین .

لینک
من خودم VlC Player رو سیستم نصب کردم. فک نکنم یه نرم افزار player ربطی به زبان اینستال بازی داشته باشه!
در مورد رای دادن و لایک و این جور مسایل هم اینو بگم که من با کسی مشکلی ندارم که، فقط تو موردی که خودم هم الان نمی دونم کدوم بخشه، احتمالا نظرم به شخص دیگه ای نزدیک بوده و همین!
پست های شما که خوشم بیاد و یا استفاده کنم ، یقینا لایک می کنم...

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

اما اگر موقع نصب تمام برنامه ها یا بازی ها این مشکل رو دارید ، بحثش جداست و مربوط به فونت ها و تنظیمات سیستمتون میشه
متاسفانه موقع نصب دو سه تا بازی دیگه هم اینجوری شده آخه:(

موقع نصب ویندوز اگر DVD شما هر دو نسخه 64 بیتی و 32 بیتی رو داشته باشه
میتونید انتخاب کنید

مثل عکس زیر

f785_09a.gif

X86 همون 32 بیتی هست
و X64 هم میشه 64 بیتی

برای ارتقاء رم هم (همونطور که قبلا هم گفتم) بهتره تو بخش زیر سوال کنید. تا دوستان متخصص راهنماییتون کنند.
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه ویندوز من این آپشن رو نداره . پس میرم یه 64 بیتی میخرم

فک نکنم یه نرم افزار player ربطی به زبان اینستال بازی داشته باشه!
کاملا درسته!
برنامه VLC فقط برای پخش فایل های ویدیویی هست و هیچ ربطی به زبان نصب بازی ها نداره !!!!

متاسفانه موقع نصب دو سه تا بازی دیگه هم اینجوری شده آخه:(
شما به تنظیمات فونت ویندوز برو
(هم میتونی روی Start کلیک کنی ،داخل کادر جستجو تایپ کنی Font و اینتر رو بزنی
و هم میتونی از داخل کنترل پنل بخش فونت رو انتخاب کنی)

وقتی پنجره تنظیماتش باش شد ، بالا سمت چپ گزینه Font Settings رو کلیک کن
تو پنجره ای که برات باز میشه گزینه زیر رو بزن
Restore default font settings

-
یه بار سیستم رو رستارت کن ، ببین مشکلت حل میشه یا نه

پ.ن : البته برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سیستمت هست ، بد نیست روی یک سیستم دیگه
همون بازی رو که دانلود کردی امتحان کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or