مشکلات نرم افزاری

سلام
عزيزان يه فلش دارم محتوياتش نه پاك ميشه نه فرمت!
موقع فرمت اين ارور رو ميده the disk is write protected
چه كنم؟
راه حل اول که همیشه هم جواب داده اینه که از سایت سازنده فلش مموری ، برنامه مخصوص ریکاوری فلش رو دانلود و استفاده کنید

اما 2 تا لینک براتون میذارم که ادعا کردن میشه با یک روش و یک برنامه تمام فلش ها رو باهاش درست کرد
هر 2 تا لینک رو براتون میذارم؛اگر خواستید این روش ها رو هم امتحان کنید

تاکید میکنم هیچکدوم از این دو روش رو امتحان نکردم.
تصمیم اینکه به نویسنده این مطالب اعتماد کنید یا نه به عهده شماست.

سلام !
کسی میدونه چه جوری میشه نرما فزار فلش پلیر رو آپدیت کرد !؟
اگه میشه برای من توضیح کامل بدید خیلی فوری اگه میشه !
ممنون !
با IP ایران امکان دسترسی به سایت محصول وجود نداره. آپدیتش هم فکر میکنم همین شرایط رو داشته باشه
میتونید آخرین نسخه رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید

راه حل اول که همیشه هم جواب داده اینه که از سایت سازنده فلش مموری ، برنامه مخصوص ریکاوری فلش رو دانلود و استفاده کنید

اما 2 تا لینک براتون میذارم که ادعا کردن میشه با یک روش و یک برنامه تمام فلش ها رو باهاش درست کرد

با IP ایران امکان دسترسی به سایت محصول وجود نداره. آپدیتش هم فکر میکنم همین شرایط رو داشته باشه
سلام
اين روش جواب داد اگه كسي همچين مشكلي داره ميتونه استفاده كنه
با تشكر از دانيال عزيز

دوستان ويندوز 8 رو نصب كردم ولي در اجراي بعضي از برنامه ها خطاي NET FRAMEWORK رو ميده!حالا نت فريم ورك ورژن 2 و 3.5 رو دانلود كردم ولي ميخوام اونا رو هم نصب كنم ارور نت فريم ورك رو ميده!!!چيكار كنم؟بيلد ويندوزم 9200 هست

ببخشید هنگام نصب فلش پلیر این مشکل پیش میاد !

تو nod 32 smart 5 تو کجا باید به برنامه فهموند که فلان سایت مشکلی نداره؟؟گیر میده همش پدر ادمو درمیاره....
سلام !
دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن ، توش چندتا آموزش pdf راجع به eset nod32 smart 5 هست که کمکتون میکنه !
http://dl.iransetup.org/Files/ESSManual.exe
موفق باشی...

تو nod 32 smart 5 تو کجا باید به برنامه فهموند که فلان سایت مشکلی نداره؟؟گیر میده همش پدر ادمو درمیاره....
به سایتی که برنامه ایراد میگیره مطمئن هستید ؟!
اگر به سایت یا وبلاگی که برنامه هشدار میده ، اطمینان کامل ندارید بهتره تنظیمات برنامه رو دستکاری نکنید
در غیر اینصورت میتونید از فایل راهنمایی که دوستمون گذاشت استفاده کنید
دوستان ويندوز 8 رو نصب كردم ولي در اجراي بعضي از برنامه ها خطاي NET FRAMEWORK رو ميده!حالا نت فريم ورك ورژن 2 و 3.5 رو دانلود كردم ولي ميخوام اونا رو هم نصب كنم ارور نت فريم ورك رو ميده!!!چيكار كنم؟بيلد ويندوزم 9200 هست
شما این نسخه رو نصب کن
اگر مشکلتون حل نشد سوالتون رو تو تاپیک زیر مطرح کنید
همه چیز درباره Windows 8

ببخشید هنگام نصب فلش پلیر این مشکل پیش میاد !
موقع نصب فلش پلیر باید مرورگر ها بسته باشن
چون فایرفاکس بازه ، ارور میده

با سلام خدمت دوستان.من برنامه اوراکل 10gرو دانلود کردم(به حجم 150 مگ) ونصب کردم.منتها واسه کار کردن با اوراکل باید برم برم تو داس و QUERY رو ها رو توی داس تایپ کنم.ولی آموزشگاهی که میرم میبینم که از طریق فایرفاکس و به صورت آفلاین کار میکنن.و دیگه خشکی و بی روحی داس رو نداره.اگه دوستان لطف کنن و بهم بگن چجوری منم این کار رو بکنم ممنون میشم.

اقا یه فایل mp4 دارم که حاوی یه کارتونه به زبان انگلیسی چطور و با چه برنامه ای براش زیر نویس فارسی بذارم تا حالا چند تا برنامه رو امتحان کردم ولی نشده ممنون میشم راهنماییم کنید ؟ با تشکر

اقا یه فایل mp4 دارم که حاوی یه کارتونه به زبان انگلیسی چطور و با چه برنامه ای براش زیر نویس فارسی بذارم تا حالا چند تا برنامه رو امتحان کردم ولی نشده ممنون میشم راهنماییم کنید ؟ با تشکر
این برنامه رو امتحان کنید

با سلام خدمت دوستان.من برنامه اوراکل 10gرو دانلود کردم(به حجم 150 مگ) ونصب کردم.منتها واسه کار کردن با اوراکل باید برم برم تو داس و QUERY رو ها رو توی داس تایپ کنم.ولی آموزشگاهی که میرم میبینم که از طریق فایرفاکس و به صورت آفلاین کار میکنن.و دیگه خشکی و بی روحی داس رو نداره.اگه دوستان لطف کنن و بهم بگن چجوری منم این کار رو بکنم ممنون میشم.
با اوراکل کار نکردم و متاسفم که نمیتونم کمکتون کنم
اما میگردم اگر آموزش این چیزی رو که گفتید پیدا کردم حتما براتون میفرستم

امتحان کردم !
تغییری ایجاد نشد !
تو پروفایل (آخرین) راه حلی رو که گفتم امتحان کنید و خبرش رو بهم بگید

سلام
من NET FRAMEWORK 2.0 می خواستم نصب کنم این ارور میده

لطفا کمک کنید

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

سلام

لطفا کمک کنید

سلام

لطفا کمک کنید
پیغام به این خاطره که شما NET FRAMEWORK 2.0 سرویس پک 1 رو روی سیستم دارید
همونطور که تو پیغام هم گفته میتونید از بخش Turn Windows features on or off فعال یا غیر فعالش کنید

به ترتیب به این قسمت ویندوز برید

Start menu
Control Panel
Programs and Features
Turn Windows features on or off

اگر تیک کنار گزینه Microsoft NET FRAMEWORK نبود ، اون تیک رو بذارید تا فعال بشه

سلام دوستان جدیدا بعضی موقع ها همچین اروری میگیرم

i3yo9bry9tg2w8z56qb.jpg

ولی من مودم وای فای هم ندارم که بگی کسی دیگه هم داره استفاده میکنه یا ...
اگه میشه راهنماییم کنید این برای چیه و راه حلش چیه ؟

بچه ها برنامه subtitle workshop 2.51 روی ویندوزم که 7 65بیت هست کار نمیکنه ، میخوام زیرنویس یه فیلم رو هماهنگ کنم ، برنامه اولاً فیلم رو که اصلاً نشون نمیده و دوماً وقتی میخوام ببندمش هنگ میکنه و تغییرات رو اعمال نمیکنه ، چه کار میتونم بکنم ؟
لطفاً کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or