من یک لینک از انجمن KM PLAYER رو براتون میذارم که در مورد این مشکل توضیح داده و راهنمایی هایی کردهاز آخرین نسخه ی KM PLAYER استفاده میکنم اما بعضی از MKV ها تصویر سیاه است و فقط صدا دارن. فک کنم بخاطر کدک ها باشن.K-LITE هم البته نصبه آخرین نسخه ـش.
چه کنم؟
شما کدک زیر رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نهسلام
اقا این KMP ما اپدیت خواست گزاشتیم دانلود شه الان هر چی پلی می کنم فقط صدا دارم . تصویر ندارم چی کنم ؟
تنظیمات رو عوض کردم همونطور که گفته بودن.نشد.
مدل کارت گرافیک؟!دوستان من وقتی درایور جدید برای کارت گرافیکم نصب میکنم , اقت فریم میارم به شدت , تو همه بازیها !!!
فقط درایوری که برای BF3 اومده بود رو خوب اجرا میکنه !!!
مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کردم
نشد.
من از آخرین نسخه هر دو برنامه دارم استفاده میکنم و مشکلی ندارمتنظیمات رو عوض کردم همونطور که گفته بودن.نشد.
پ.ن:راستی IDM ـه درست شد مرسی. نسخه آخرش رو نصب کرده بودم. یه نسخه قدیمی تر نصب کردم درست شد.
شما برنامه زیر رو تست کن. امیدوارم به دردت بخورهبچه ها من با fraps که از بازی فیلم میگیرم ماکسیمم زمانی که تو هر فیلمه 5 دقیقه هست یعنی هر 5 دقیقه تو یه فایل جدید ذخیره میکنه. چطور میشه کاری کرد که مثلا اگه داری 15 دقیقه فیلم میگیری همش تو یه فایل ذخیره بشه نه تو چند تا فایل ؟
سلام دوستان. من رو سیستمم درایور 306.97 انویدیا نصب بود و میخواستم 310.57 رو نصب کنم. 306.97 رو انیستال کردم و پوشه اش رو هم از درایو c پاک کردم و وقتی خواستم 310.57 رو نصب کنم همه قسمت هاش نصب میشه ولی وقتی میرسه به physx ارور میده! واسه همین من درایور 310.57 رو بدون physx نصب کردم و آخرین نسخه ی physx رو دانلود کردم تا جدا نصب کنم اما وقتی میام نصب کنم اونم این ارور رو میده:
لطفا کمک کنید دوستان..
لطفا سوالهاتون رو بخش زیر مطرح کنیددوستان من وقتی درایور جدید برای کارت گرافیکم نصب میکنم , اقت فریم میارم به شدت , تو همه بازیها !!!
فقط درایوری که برای BF3 اومده بود رو خوب اجرا میکنه !!!
مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق خود ویندوز هم میشهدوستان من میخوام به یکی از درایوام حجم بیشتری بدم ( درایو ویندوز) با اون نزم افزار خود وین میشه ؟ لطفا توضیح مختصر و خوبی بدید
یعنی چی نمیاد؟!تو CS 6 عکس ها نمیان.
مشکل از کجاست؟
از طریق خود ویندوز هم میشه
که آموزش کامل و تصویری این کار رو براتون میذارم
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۷