دوستان من با یاهو مسنجر وب کم رو باز میکنم ولی تصویر برعکسه!!!! چطوری میشه درستش کرد؟؟؟
شما با برنامه های مدیریت وبکم تست کن
اگر با اون برنامه ها تصویر درست بود مشکل از تنظیمات وبکم در یاهو مسنجرت هست که میتونید از طریق تنظیمات یاهو مسنجر به حالت قبل برگردونید
دوستان یه مشکلی جدیدا پیدا کردم با IDM. شب که میذارم دانلود شه صبح پا میشم میبینم هیچی دانلود نشده، ولی رو یه سرعت گیر کرده اما چیزی دانلود نمیکنه.Resume هم میکنم بازم شروع نمیکنه و باید ریست کنم سیستم رو.
رو دو تا سیستم هم این مشکل رو داشتم. یکی ویندوزش رو فرمت کردم درست شد اما این سیستم امکان فرمتش رو ندارم.
چیزی که میگید خیلی کلیه و احتمال های زیادی وجود داره
اگر IDM مشکل داشته باشه که باید در طول روز هم که میخواید دانلود کنید مشکلش رو ببینید
نه اینکه فقط شب ها که تنظیم میکنید دانلود نکنه
-
شما اول بررسی کنید که وقتی شب ها سیستم رو برای دانلود تنظیم میکنید اتصال به اینترنت به درستی انجام میشه
و به طور کلی سیستم امکان دانلود رو داره یا نه
-
بعد تنظیمات IDM رو بررسی کنید که به درستی برای دانلود تنظیم شده باشه
اگر همه این ها درست بود و باز هم دانلود شبانه مشکل داشت
یک بار IDM رو به طور کامل پاک کنید و دوباره (ترجیحا آخرین نسخه برنامه رو) نصب کنید
سلام.
چند وقتیه بعضی از برنامه ها رو که میخوام اجرا کنم ارور زیر رو دریافت میکنم. کسی میدونه دلیلش چیه؟
بهنام جان
با جستجوی کد اروری که برات میاد، لینک زیر و راهنمایی هایی که شده رو پیدا کردم
خود لینک رو برات میذارم
زحمت بررسی و امتحان راه ها به عهده خودت
دوستان چند وقته هر صفحه ای با Firefox باز میکنم این تبلیغات میاد کنار و پاین صفحه ! چطور از شرش خلاص شم !؟
بهترین راه برای راحت شدن از دست تبلیغات ، نصب افزونه Adblock هست
البته در کنارش من افزونه NoScript رو هم پیشنهاد میکنم که کلا با داشتن این دو افزونه
هر چیز نا خواسته ای مثل تبلیغات،فایل های فلش یا اسکریپت های داخل سایت ها بلاک میشن
-
برای سایت هایی هم که مورد اعتمادتون بودن یا به هر دلیلی خواستید همه اجزای سایت به نمایش و اجرا دربیاد
میتونید تنظیمات افزونه ها رو برای اون سایت غیر فعال کنید