مشکلات نرم افزاری

اینجا صحبتی از افزایش حجم یکی از درایو ها زده نشده فقط نحوه ساختن درایو جدید رو توضیح داده
دادا از این برنامه استفاده کن! جانشین شایسته پارتیشن مجیک!
کلا در حال حاضر کاملترین برنامه در زمینه مدیریت هارد دیسک تو بازاره. ساخت درایو جدید-تغییر سایز درایوها(کاهش یا افزایش ظرفیت درایوها)-پاک کردن درایوها و... امیدوارم بکارت بیاد فقط قبلش دربارش خوب مطالعه کن تا خدایی نکرده اطلاعات هاردت به فنا نره!
Paragon Partition Manager 12 Home SE 10.1.19.15721 - مدیریت پارتیشن | دانلود رایگان نرم افزار

آخرین ویرایش:
سلام
وقت بخیر
یه سوال در مورد Media Player Classic داشتم
من میخوام مثل km player موقعی که دکمه ی ESC رو میزنم فیلم بی افته پایین یا اینکه بی افته کنار ساعت ویندوز
توی Media Player Classic با چه کلیدی میتونم این کار رو انجام بدم؟
دوستان منظورم از مدیا پلایر کلاسیک همون K-Lite Codec Pack هست
چرا کسی نیست کمک کنه؟

داداش من هر چی گشتم دکمه میانبری برای مینیمایز کردن کلاسیک پیدا نکردم!

آخه مگه میشه؟
منظورم اینکه چطوری چنین پلیر معروفی قابلیت مینیمایز نداشته باشه؟
اگر میشه شما برو تو Option و بعدش توی قسمت Player شما Keys رو انتخاب کن ببینم داخل اونا چیزی مربوط به مینیمایز نیست؟

آخه مگه میشه؟
اگر میشه شما برو تو Option و بعدش توی قسمت Player شما Keys رو انتخاب کن ببینم داخل اونا چیزی مربوط به مینیمایز نیست؟
همین دیگه اصلا دکمه میانبری با این قابلیت تعریف نشده!

---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:41 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چجوری میشه حجم درایو C رو بالا برد؟؟بدون نیاز به هیچ برنامه ای و بدون نیاز به فرمت کردن درایو.
هیچ جوری!
فقط با استفاده از برنامه های جانبی میشه. به پستهای بالا رجوع کن

سلام دوستان من وقتی میخوام وی شی ان شیر کنم.این ارور رو مینویسهThe Windows Management Instrumentation (WMI) Information Might Be Corrupted
چه جوری میتونم این مشکلو حل کنم

آخه مگه میشه؟

دکمه پیش فرضش B هستش.

دوستان یه مشکلی با نرم افزارهای پخش تصویر مثل KMPLAYER یا MC پیدا کردم وقتی یه فایل تصویری رو باز میکنم با کندی اجرا میکنه بعد روون میشه استاپ هم میکنم گیر میکنه و کلا عجیب شده!!!کدک جدید هم ریختم ولی درست نشد!
با WINAMP هم موزیک می خوام اجرا کنم اصلا پلی نمیکنه و گیر میکنه!!!!
تا دیشب درست بود...

سلام ، من یه مشکل دارم بسی خفن :d
اقا من یه چند وقتی راحت تو سایت EA بخش Helpش ساین میشدم ولی الان من هر چی ، هر بار ، هر وقت ، هر زمان که میخوام با PCایـــم ساین شم این "ارور" رو میده . حالا جالبیش اینه که به راحتی هر چه تمام تر با آی پد و لپ تاب ساین میشه با هر اکانتی . والله یکی به داد ما برسه ، نیاز دارم با PCایــم ساین شم اون توو . Help :|
آها راستی با هر مرورگری تست کردم همین ارور رو میداد ، الان مرورگر من کروم 23 هستش :d کمک :d

دوستان هر چی دیکشنری نصب میکنم فونتای فارسیش خرابه.مثلا تو بابیلون وقتی dog میزنم اینطوری جواب میده( ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ï¨ ٌ™ُ ُٹ ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ٹ ù¤‏ً ٹ ¤گ¢ ’ٍى ùَ‏ُ ٹ ¤÷ ï¨ ٹ ï¨)
چیکار کنم؟؟؟؟(ویندوز 8 enteprise x64)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or