مشکلات نرم افزاری

سلام

سلام
چند روز پیش می خواستم ویندوزی برای یکی از بچه ها نصب کنم ولی وقتی رفتم توی قسمت Setup مادر برد جایی که می خواستم First boot device روی به CD ROM تغییر بدم فقط گزینه HDD و گزینه Disable بود. پس چطوری میشه روی چنین سیستمی ویندوز نصب کرد. در حالی که CD ویندوز در سی دی رام بود و با ریستارت کردن سیستم، سیستم سی دی ویندوز رو شناسایی نمی کرد!!! یعنی باید حتما گزنه CD ROM رو از توی Setup مادر برد انتخاب می کردم. و همانطور که گفتم چنین گزینه ای وجود نداشت؟!!!!!
شاید گزینه های CD ROM و . . . ، توی قسمت های 2nd Boot Device و 3rd بودن و برای همین نمیتونستین دیگه انتخابشون کنید.

اگه مشکل این باشه اینجوری حل میشه :
ببینید CD ROM توی کدوم قسمت انتخاب شده . مثلا اول- دوم- سوم یا . . .

اون قسمت رو Disable کنید.
حالا میتونید برای قسمت اول CD ROM رو انتخاب کنید.

موفق باشی

سلام
بچه ها من اولین باز با تورنت یه فایل ویدیویی دانلود کردم . الان میخوام اونو تماشا کنم . برنامه مورد استفاده من هم bit lord بود. نمی دونم چجوری فیلم رو تماشا کنم لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد

سلام
بچه ها من اولین باز با تورنت یه فایل ویدیویی دانلود کردم . الان میخوام اونو تماشا کنم . برنامه مورد استفاده من هم bit lord بود. نمی دونم چجوری فیلم رو تماشا کنم لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد
خب فرمتش چیه حسن جون؟

سلام
بچهها یه سوال چجوری میشه از محیط مدیا پلیر وقتی در حال پخش فیلم هست عکس گرفت؟
یا علی مدد

Tools > Options > Performance > Video Acceleration

بگذاریدش روی None .. بعد از هر جایی که داره نشون میده و میخوای عکس بگیری با دکمه Printscreen روی کیبورد عکس بگیر و بعد هم برو داخل paint و paste کن .. البته این روش ته مزخرف و دردسره :biggrin1: ولی خوب شما میخواستید با media player عکس بگیرید.

راه بهترش اینه که از یک برنامه دیگه برای پخش فیلمتون استفاده کنید که خودش قابلیت عکس گرفتن رو داشته باشه . مثلا Gom Player مناسبه . www.gomplayer.com . آیکون اش هم عکس پا است که به جذابیت برنامه اضافه میکنه :biggrin1:

سلام

من چند تا سوال دارم اول اینکه من میخوام یه سری mp3 از این سایت دانلود کنم که خب میگه باید نرم افزار 01-mp3search رو داشته باشی!!
من این نرم افزار رو دان کردم الان مشکلم اینه که اولا اصلا سر در نیاوردم که کار با این نرم افزار چه طوریه چون معلوم نی حرف حساش چیه.و دوم هم اینکه نرم افزارش 30 روزه س اگه فهمیدیم اوضاع از چه قرار است کرکش را هم خواهانیم.

ممنون

میشه به Smile های جدید به برنامه Quick Smile اضافه کرد؟
همچنین بعضی شکلکها جالب هستند که توی لیست شکلکهای یاهو مسنجر نیستند. که با نوشتن چندتا کد اون شکلکها میاد. مثل سبدی از گل و همچین چیزها! اگه هست لطفا کمکی به هم بکنه!
26.gif

میشه به Smile های جدید به برنامه Quick Smile اضافه کرد؟
همچنین بعضی شکلکها جالب هستند که توی لیست شکلکهای یاهو مسنجر نیستند. که با نوشتن چندتا کد اون شکلکها میاد. مثل سبدی از گل و همچین چیزها! اگه هست لطفا کمکی به هم بکنه!
26.gif

http://messenger.yahoo.com/hiddenemoticons.php

سلام
بچه ها یه سوال دارم. می خواستم بدونم میشه وقتی که داری داری از طریق تورنت چیزی دانلود میکنی. و همزمان که داری دانلود میکنی خود به خود آپلود هم داری. جلوی آپلودت رو بگیری و نذاری که آپلود انجام بشه. و آیا این کار تاثیری در سرعت دانلود داره؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها یه سوال دارم. می خواستم بدونم میشه وقتی که داری داری از طریق تورنت چیزی دانلود میکنی. و همزمان که داری دانلود میکنی خود به خود آپلود هم داری. جلوی آپلودت رو بگیری و نذاری که آپلود انجام بشه. و آیا این کار تاثیری در سرعت دانلود داره؟
یا علی مدد

قضیه اینجاست که اصولا باید آپلود ات رو محدود کنی. از طریق خود برنامه.
حتی برای اونهایی که مشکل ترافیک ندارند و میخواهند با حداکثر سرعت آپلود کنند.
معمولا باید آپلود رو 80% کل سرعت آپلود واقعی گذاشت. که این آپلود ها باعث ترافیک و مشکل در دانلود نشوند.

خالا اگه کسی مشکل ترافیک داشته باشه و میخواد آپلود رو محدود کنه.
بجای اینکه کل آپلود از طریق برنامه بگذاری مثلا 1KB .
برای اونtorrent بذار 1KB . همه برنامه ها از این کار پشتیبانی می کنند.

فرقش هم (اگه بخوام خیلی ساده توضیح بدم .. بعدا نیاین گیر بدین که اینها چیه میگی) اینه که
وقتی شما از طریق برنامه یا از طریق برنامه خارجی مثل NetLimiter کل آپلود ات رو محدود میکنی .. اون اطلاعاتی که باید برای دانلود کردن هم آپلود بشه و به طرفی که ازش داری دانلود میکنی ارسال بشه هم محدود میشه .. و ممکنه سرعت دانلود بیاد پایین.
ولی وقتی که مشخص میکنی که فقط برای اون torrent خاص مثلا 2KB/s بشه آپلود داشت .. دیگه اون ارسال های مربوط به دانلود در اون محاسبه نمیشه. هم سرعت دانلود ات کم نشده و هم آپلود نمیکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or