hassan_110
کاربر سایت
سلام
پس محدود کردن آپلود هیچ تاثیری رو زیاد شدن سرعت دانلود نداره نه؟
یا علی مدد
با برنامه های دیگه اسکن کن
سلامبا سلام
مشكلي كه من دارم اينه كه الان كه ويندوز جديد ميريزم ، برنامه هاي پخش فيلم مثل مديا پلير و جت ايديو سياه ميشه و تصوير تاريك ميشه .
كسي ميدونه بايد چه كار كنم تا به حالت اولش برگرده ؟ البته كارت گرافيكمو تازه عوض كردم .
توي دو تا انجمن ديگه هم پرسيدم ولي مشكلم حل نشد .
آقا من 2 تا مشکل بزرگ دارم . لطفا کمک کنین
1 - IE من هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه . یعنی صفحه ی سفید میاره حتی ارور هم نمیده . واقعا هیچی !
چند بار هم Re-Install کردم ، ورژن های جدیدترشو ریختم و .... اما درست نشد
--------------------------------------
2 - برای درست کردن این مشکل تصمیم گرفتم ویندوز رو دوباره بریزم . که وسطهای نصب گفت یه فایلی رو پیدا نمیکنه و اینستال کنسل شد .
الان هم از ریختن ویندوز پشیمون شدم .
ولی وقتی PC رو روشن میکنم ، اون اولش (قبل از اینکه وارد ویندوز بشه ، که مثلا اگه 2 تا ویندوز داشته باشیم باید یکیشو انتخاب کنیم ) باید انتخاب کنم که برم توی این ویندوز که الان دارم ، یا ادامه ی اون ویندوز اینستال که کنسل شده .
حالا من میخوام اون گزینه ی وارد شدن به نصب ویندوز رو حذف کنم . چجوری میشه این کارو کرد ؟
---------------------------------------
واقعا گرفتار شدم ! کسی کمک کنه یه دنیا ممنون میشم :blushing:
. شاید تنظیمات pr.oxy و غیره شما به هم خورده.
مثلا فکر میکنه باید از فلان IP استفاده کنه و چت زده.
در Tools>Internet Options>Connection>Lan Settings ببینید چیزی مشخص نکردید.
اشتباه فهمیدید !2.
[Boot Loader]
Timeout=5
Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
[Operating Systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Media Center Edition" /noexecute=optin /fastdetect
C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
نه ... فقط یه Local نوشته
اشتباه فهمیدید !
من دو تا ویندوز ندارم !
ببینین در قسمتی از عملیات نصب ویندوز ، PC ریستارت میشه دیگه ، درسته ؟ ( برای بار اول )
بعد از این که ریستارت شد ازم میپرسه که بره توی Windows XP media Center یا Windows XP Professional SP2 Setup یه همچین چیزی ...
من میخوام این دومیه رو پاک کنم ...
این ستاپ که توی درایو خاصی نیست ! اصلا اینم از Boot.ini من :
بگین چه بلایی سرش بیارم :biggrin1: