این رو دانلود کن:سلام بچه ها تورو خدا کمک کنید چند روز پیش یکی از دوستام یه سی دی ریخت رو پی سی بعد همراش یه ویروس ریخته شده که newfolder..exe می سازه بعد برنامه ها رو باز می کنم سریع می بنده یاهو مسنجر هم کاری باهاش کرده که نه پم های دیگران قابل خوندن هست نه پم های خودم فقط لیست ادد رو نشون می ده همینو بس!!!! بعدشم آنتی ویروس avast هم ریختم تموم برنامه ها رو ویروسی شناخت و نزاشت بازشون کنم مجبور شدم پاکش کنم حالا نمی دونم با این ویروس لعنتی چیکار کنم واقعا اعصابمو ریخته بهم!!! در ضمن تو properties فایل هایی که می سازه(newfolder.exe) هم زده ورژن mahsa.exe!!!!!
پ.ن : واي خداي من 2 گيگ بر باد رفت
سلام
بچه ها من یه مشکل دارم . البته مشکل که نمیشه گفت. تونم اینه که من تا حالا برای رایت زدن از برنامه کلون استفاده می کردم ولی حالا نرو نصب کرم. و باهاش یه دونه فیلم از روی هارد با سرعت 16 رایت زدم ولی تو vcd خونه اجرا نمیشه. مرحله ای رو هم که پیمودم از طریق make a data cd رفتم و فیلم رو add کردم و next زدم و سرعت رو انتخاب کردم و رایت زدم . می خواستم ببینم چه راهی را باید طی کنم تا فیلمی رو که رایت میزنم تو vcd نشون بده؟
یا علی مدد/QUOTE]
مراحل کار مشابه هم هستن.
ولی باید بجای Make a Data CD ، بری توی بخش Photo and Video و Make a Video CD رو انتخاب کنی
بچه ها مشکل سره آنتی ویروس نیست مشکل اینه که این اجازه اسکن به هیچ آنتی ویروسی رو نمی ده!!!!
هاردتو ببند رو یه سیستم دیگه (بعنوان Slave) بعد اونجا چکش کن خوب :confused:بچه ها مشکل سره آنتی ویروس نیست مشکل اینه که این اجازه اسکن به هیچ آنتی ویروسی رو نمی ده!!!!