مشکلات نرم افزاری

شما چرا از Download Accelerator Plus واسه دانلود استفاده نمیکنید؟
هم سرعتش بالاست هم میتونید دانلودتون رو راحت pause کنید و بعدا ادامه بدین حتی بعد از restart
هم تنظیمات جالبی داره مثلا میتونید فایلهایی رو که میخواید دانلود کنید، انتخاب کنید و برنامه رو طوری تنظیم کنید که وقتی همه فایلها دانلود شدن از اینترنت خارج بشه یا سیستمم خاموش بشه و کلی تنظیمات دیگه
MetaProducts Mass Downloader رو هم حتما تست کن!!

سلام
دوستان اگه ما یه فایل rar داشته باشیم که eror بده و باز نشه چطور میشه به محتویات داخلش دسترسی پیدا کرد؟؟

فقط در صورتی میتونید به محتویات فایل های zip یا rar که خراب هستند دسترسی پیدا کنید که اونها رو تعمیر کنید البته همیشه این کار موفقیت آمیز نیست.
به هر حال باید از نرم افزارهایی مثل advanced zip repair استفاده کنید.

سلام
دوستان اگه ما یه فایل rar داشته باشیم که eror بده و باز نشه چطور میشه به محتویات داخلش دسترسی پیدا کرد؟؟
بستگی داره مشکلت چی باشه
اگه مثلا تو فایل rar چند تا فایل داشته باشی که فایل مثلا ناقص باشه میتونی به راحتی همه رو به غیر از اونهایی که خرابه Extract کنی
اما اگه مثلا یه فایل بزرگ داری و از 20 مگ مثلا 19 مگ دانلود کردی (یا به هر دلیل دیگه) باید موقعی که WinRAR پیغام خطا میده فایل رو Lock کنی تا نتونه فایلتو پاک کنه
از نرم افزار File and folder Privacy میتونی استفاده کنی

قبلا در این مورد توضیح دادم

نه دکتر جان من یک فایل 100 مگی رو با دیل اپ دان کردم که لینک rapid بوده.من این لینک rapid رو با Rapidown دانلود کردم که کرکش مث که کار خودته. توجه کن که فایل 100 مگی من done شده و در حین دانلود شدن هم عرض کردم خدمتت با دیل اپ دان میشده و دیسکانکت داشته. الان اما نمیتونم بازش کنم!!

erorr میده و میفرماید : the archive is either in unknown or damaged

محتویات توش فقط یک فایل تصویری 100 مگا بایتیه

نه دکتر جان من یک فایل 100 مگی رو با دیل اپ دان کردم که لینک rapid بوده.من این لینک rapid رو با Rapidown دانلود کردم که کرکش مث که کار خودته. توجه کن که فایل 100 مگی من done شده و در حین دانلود شدن هم عرض کردم خدمتت با دیل اپ دان میشده و دیسکانکت داشته. الان اما نمیتونم بازش کنم!!

erorr میده و میفرماید : the archive is either in unknown or damaged

محتویات توش فقط یک فایل تصویری 100 مگا بایتیه
اون برنامه مشکل داره
کرک من فقط دو روز رو نت بود ولی الان 4 ماهه به همه دارم میگم که اون برنامه مشکل داره :biggrin1::biggrin1:
دیگه با اون چیزی دان نکن

ممنون دکتر!!حیف اون همه وقت که گذاشتم برا 100 مگ!!!!!!!!!:((

2 سوال اخر اینکه من هیچ استفاده ایی ازون فایل rar دیگه نمیتونم بکنم اره؟پاکش کنم؟
و اینکه راهی برای دور زدن رپید سراغ نداری؟

2 سوال اخر اینکه من هیچ استفاده ایی ازون فایل rar دیگه نمیتونم بکنم اره؟پاکش کنم؟
ميگم مسعود اينم تست كن:

فايلي كه دانلود كردي با Win Rar اونو Open كن و بعد به منوي Tools برو و Repair archive رو انتخاب كن. بعد يه آدرس بده كه فايل Repair شده اونجا ريخته بشه.بعد هم ok رو بزن.

بعد صبر كن تا Done بنويسه بعد Close رو بزن و برو اونجا كه آدرس دادي يه تست بكن ببين فايل رو ميشه باز كرد يا نه.

البته هيچ تضميني وجود نداره كه درست بشه:) ناگفته نماند كه يه فايل 200 مگي من دانلود كردم كه مشكل داشت و با اين روش حل شد.

والله شرمنده :(

اون فایل نه اصلا بدرد نمیخوره
شما اولین نیستی که از این فایلها رو دانلود میکنی خیلی ها دانلود کردن و گفتن مشکل داره
برای دور زدن Rapid هم بنده والله خیر چون خیلی دانلود های سنگین ندارم ;)

salam
man windowamo avaz kardam.da hein nasb zaban , zabane farsi ro nadidam (aslan too list nabood) . alan ham ke miram to control panel nemitoonam farsi ro nasb konam . yani aslan to oon ghesmate nasbe zaban farsi nist ! bayad chi kar konam ?:(

salam
man windowamo avaz kardam.da hein nasb zaban , zabane farsi ro nadidam (aslan too list nabood) . alan ham ke miram to control panel nemitoonam farsi ro nasb konam . yani aslan to oon ghesmate nasbe zaban farsi nist ! bayad chi kar konam ?:(
سلام
کاش ویندوزتو هم میگفتی
این برای XP هستش
01.JPG

02.JPG

9dcc04011716.jpg

اين مسعود آخرش نحسيش منم گرفت :)

يه فايل Rar دانلود كردم موقع باز كردن اين Error رو ميده:
Packed data CRC failed The volume is corrupt

يكي ديگشم اينو ميگه:
CRC failed The file is corrupt

دكتر ميشه Repair اش كرد؟ با خود Win Rar كه نشد Repair ميكردم بازم موقع باز كردن همينو ميگفت. برنامه براي اين كار نيست؟

پ.ن : واي خداي من 2 گيگ بر باد رفت :biggrin1:

اون اولش نیست وقتی اون تیک رو تو سر برگ Language ( تو دومین عکس هم مهرپویا مشخص کرده) بزنی ازت CD ویندوز می خواد Cd رو وقتی بزاری برات فارسی رو نصب میکنه بعد از اینکه نصب کرد Farsi رو میتونی انتخاب کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or