مشکلات نرم افزاری

فکر کنم همون اول که 8 اومد دانلودش کردی درسته؟!
منم این مشکل رو داشتم باهاش رفتم یه ورژن قدیمی تر(7) رو نصب کردم مشکل حل شد!
ولی الان که اخرین ورژن رو نصب کردم(اخرین 8 رو) مشکلی باهاش ندارم

هتره درستش کنی پس
البته با اون راهی که من گفتم میشه بابیلون رو نصب کرد فکر کنم
کنترل پنل و سیستم رو باز کن
برو به تب Advanced و Environment variables رو بزن
و پوشه Temp رو معرفی کن
یه چیز بهتر مثل C:\Temp فکر کنم خوب باشه
ولی با همون روشی که گفتم اگه تست کردی بگو که جواب میده یا نه

برای فعال کردن Hibernate هم برو به کنترل پنل و بعد Power Options رو بزن و برو به تب Hibernate و فعالش کن
آقا فایلا رو اینجا کپی میکنه:
C:\Docume~1/h/Locals~1/Temp/RARSFX11
مشکل اینه که من به همون فولدر اول Docume~1 دسترسی ندارم.نیستش.....چمیدونم!
حالا یه کمکی برسون!
باتشکر....

تا اونجایی که یادمه SETUP بابیلون Zip Self-Extracting بود
اگه رو سیستمت Winrar یا برنامه هایی از این قبیل (IZArc , PowerArchiver ,...) داری فایلهاش رو Extract کن و تو فایل های Extract شده باید Setup32.exe یا یه همچین چیزی پیدا کنی
با اون نصبش کن
من الان پای سیستمم نیستم که تست کنم
ولی به احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه
مهرپویا این تیکه رو هم یه توضیح اجمالی بده من اصلا نفهمیدم چی رو کجا بریزم چی رو پیدا کنم که چی بشه؟؟
فرض کن داری با امین صحبت میکنی!!
درست قدم به قدم بگو چیکار کنم!
دستت درست.
باتشکر....

مهرپویا این تیکه رو هم یه توضیح اجمالی بده من اصلا نفهمیدم چی رو کجا بریزم چی رو پیدا کنم که چی بشه؟؟
فرض کن داری با امین صحبت میکنی!!
درست قدم به قدم بگو چیکار کنم!
دستت درست.
باتشکر....

سلام

یعنی :

اول از همه winrar رو (بطور مثال) روی سیستمت نصب کن
حالا برو روی فایلی که بابیلون رو باهاش اینستال می کنی (یه فایل executable ـه که پسوندش مسلماً exe هستش) کلیک راست کن
حالا از توی منوی مربوط به winrar گزینه ی extract to <file name> رو انتخاب کن

چون فایل setup برای بابیلون self extracting هستش، برات میاد و فایل رو un compress می کنه و توی یه فولدر بنام همون فایلت (همون file name که در اصل نام فایلت هستش) می ریزه شون

حالا برو توی اون فولدر و فایلی با نام setup32 و با پسوند exe رو پیدا کن و اجراش کن تا نصب بشه بابیلون برات
اینجوری در اصل اون مسیر extract رو دور زدی

پ.ن. : اگر نتونستی (که باید بتونی البته) بگو تا اون مسیر temporary folder ت رو بگم برات.

مشکل همشنه دیگه.
خیر سرم(دیگه غلط بکنم) رفتم نمایشگاه گفتم بابیلون بگیرم اینو بهم دادن خیر سرشون ستاپ درست کردن واسش.یه فایل DAT اصل کاریه و دوتا فایل ستاپ که به صورت فلش کار شده.
اون مسیر رو با سرچ کردن پیدا کردم.
یازده ها فولدر به اسم SRX هستش که البته تو هیچکدوم فایل مربوطه موجود نیست.Babylon.exe
حالا تو هم اون مسیر رو بگو شاید به فرجی رسیدم(نشد میرم از دات کام یکی میگیرم دیگه غلط بکنم به این شرکتا رو بندازم.....)
باتشکر....

سلام
بچه ها یه سری سوال داشتم (البته مشکل نیست ولی فکر کنم بهترین جا برای مطرح کردنش اینجا باشه):
1:می خواستم بدونم از طریق copy و paste کرئن میشه یه فیلم DVDرو روی سیستم بریزم و با این کار کیفیت فیلم پایین نمیاد؟
2:بهترین نرم افزار برای کپی کردن DVD و بهترین برنامه برای اجرای DVD چیه؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها یه سری سوال داشتم (البته مشکل نیست ولی فکر کنم بهترین جا برای مطرح کردنش اینجا باشه):
1:می خواستم بدونم از طریق copy و paste کرئن میشه یه فیلم DVDرو روی سیستم بریزم و با این کار کیفیت فیلم پایین نمیاد؟
2:بهترین نرم افزار برای کپی کردن DVD و بهترین برنامه برای اجرای DVD چیه؟
یا علی مدد
سلام
1)مشکلی نیست و کیفیت هیچ فرقی نمیکنه!
2)منظور از کپی کردن rip کردن اون و تبدیل به فایلهایی مثل divx,xvid,...هست؟!
به نظر من بهترین نرم افزار سری برنامه های InterVideo WinDVD هست که ورژن 4 ش رو با اینکه قدیمیه پیشنهاد میکنم!

سلام
بچه ها برای سیستم رفیقم یه مشکل به و جود اومده . وقتی سیستم بالا میاد و صفحه مربوط به آیکون ویندوز xp رو نشون میده دیگه صفحه well come ویندوز رو نشون نمی ده و صفحه مانیتور سیاه میشه و یه کادر سفید (با حاشیه ی) قرمز میاد و چیزی در مورد فرکانس تصویر(مثل فرکانس عمودی و افقی و uhf و vhf) و این حرف ها نشون میده و در حالی که سیستم روشنه مانیتور 16 ثانیه بعد خاموش میشه به نظر شما مشکل از چیه و چطور باید حل بشه؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها برای سیستم رفیقم یه مشکل به و جود اومده . وقتی سیستم بالا میاد و صفحه مربوط به آیکون ویندوز xp رو نشون میده دیگه صفحه well come ویندوز رو نشون نمی ده و صفحه مانیتور سیاه میشه و یه کادر سفید (با حاشیه ی) قرمز میاد و چیزی در مورد فرکانس تصویر(مثل فرکانس عمودی و افقی و uhf و vhf) و این حرف ها نشون میده و در حالی که سیستم روشنه مانیتور 16 ثانیه بعد خاموش میشه به نظر شما مشکل از چیه و چطور باید حل بشه؟
یا علی مدد
مشکل از رزولوشن یا Refresh rate بالاهستش که مانیتور دوستت ساپورت نمیکنه
قبل از بالا اومدن ویندوز F8 رو بزن و Enable VGA Mode رو انتخاب کن همین ;);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or