آقا فایلا رو اینجا کپی میکنه:هتره درستش کنی پس
البته با اون راهی که من گفتم میشه بابیلون رو نصب کرد فکر کنم
کنترل پنل و سیستم رو باز کن
برو به تب Advanced و Environment variables رو بزن
و پوشه Temp رو معرفی کن
یه چیز بهتر مثل C:\Temp فکر کنم خوب باشه
ولی با همون روشی که گفتم اگه تست کردی بگو که جواب میده یا نه
برای فعال کردن Hibernate هم برو به کنترل پنل و بعد Power Options رو بزن و برو به تب Hibernate و فعالش کن
مهرپویا این تیکه رو هم یه توضیح اجمالی بده من اصلا نفهمیدم چی رو کجا بریزم چی رو پیدا کنم که چی بشه؟؟تا اونجایی که یادمه SETUP بابیلون Zip Self-Extracting بود
اگه رو سیستمت Winrar یا برنامه هایی از این قبیل (IZArc , PowerArchiver ,...) داری فایلهاش رو Extract کن و تو فایل های Extract شده باید Setup32.exe یا یه همچین چیزی پیدا کنی
با اون نصبش کن
من الان پای سیستمم نیستم که تست کنم
ولی به احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه
مهرپویا این تیکه رو هم یه توضیح اجمالی بده من اصلا نفهمیدم چی رو کجا بریزم چی رو پیدا کنم که چی بشه؟؟
فرض کن داری با امین صحبت میکنی!!
درست قدم به قدم بگو چیکار کنم!
دستت درست.
باتشکر....
سلامسلام
بچه ها یه سری سوال داشتم (البته مشکل نیست ولی فکر کنم بهترین جا برای مطرح کردنش اینجا باشه):
1:می خواستم بدونم از طریق copy و paste کرئن میشه یه فیلم DVDرو روی سیستم بریزم و با این کار کیفیت فیلم پایین نمیاد؟
2:بهترین نرم افزار برای کپی کردن DVD و بهترین برنامه برای اجرای DVD چیه؟
یا علی مدد
2)منظور از کپی کردن rip کردن اون و تبدیل به فایلهایی مثل divx,xvid,...هست؟!
اهاسلام
نه امین جون منظورم فقط همون کپی کردنه فیلمه .که به نظرم بهترین راه همون کپی پیست کردن باشه.
یا علی مدد
مشکل از رزولوشن یا Refresh rate بالاهستش که مانیتور دوستت ساپورت نمیکنهسلام
بچه ها برای سیستم رفیقم یه مشکل به و جود اومده . وقتی سیستم بالا میاد و صفحه مربوط به آیکون ویندوز xp رو نشون میده دیگه صفحه well come ویندوز رو نشون نمی ده و صفحه مانیتور سیاه میشه و یه کادر سفید (با حاشیه ی) قرمز میاد و چیزی در مورد فرکانس تصویر(مثل فرکانس عمودی و افقی و uhf و vhf) و این حرف ها نشون میده و در حالی که سیستم روشنه مانیتور 16 ثانیه بعد خاموش میشه به نظر شما مشکل از چیه و چطور باید حل بشه؟
یا علی مدد
منوی Tools > options رو بزن برو به تب Privacy و قسمت کوکی رو ببیناین پیغام رو Firefox میده
n order to use this site, your browser must be set up to accept cookies. Please make this adjustment in your browser, then try again.
چجوری باید اینکارو بکنم ؟