مشکلات نرم افزاری

ویندوز من یه مشکلی پیدا کرده
تقریبا نصب هر چیزی توی کامی من اتوماتیک شده
من می خواستم یه کانکشن بسازم وقتی Add New Co...رو زدم بدون هیچ نکستی
و گرفتن پسورد و....واسم یه دونه ساخت!!هر نصبی توی ویندوز من خودکار شده
حتی بازی ریختن!!نمی دونم چی کار کردم که اتوماتیک شده ویندوزم!!
لطفا کمکم کنید

یک سوال .

سلام . :love:

من یک مشکل یا شاید بهتره بگم سوال داشتم که اگه لطف کنید و جواب بدید خیلی سپاس گذار میشم :love: :love: :love: :blushing: .
آیا امکان داره به وسیله ی CMD یک فرمان رو به برنامه ی Compile شده بفرستیم ؟؟؟
مثلاً فرض کنید Notepad رو اجرا کردین و حالا از طریق CMD یک فرمان از نوع Key مثلاً کلید Enter رو به Notepad بفرستیم . !؟!؟ اگه میشه روشش هم ذکر کنید .
جواب این سوالو شدیداً نیاز دارم . اگه میشه لطف کنید جواب بدید . :((
از چند نفر پرسیدم هیچی نگفتن !!! :(( :(( :((

ممنون ... :love:

دکی جون کجایی؟
این QC Online که Connect نمیشه؟ 10 دقیقه باید صبر کنم تا یه سایتی باز شه؟!!!
102.gif
5.gif

شايد مشكل از ويندوزمه اخه ويندوزم از اين قديمياست سانتا كلوز اكس پيه. اقا شما هم از بخش در يافت فايل دانلود كرديد يا نه از جاي ديگه اي گرفتيد.دوباره ببخشيد به خاطر اين سئوالهاي كه مي كنم . ممنون

بله من همین رو دانلود کردم;)
ونیدوزت رو عوض کن هر چند وقت یه بار باید عوض کرد...

ویندوز من یه مشکلی پیدا کرده
تقریبا نصب هر چیزی توی کامی من اتوماتیک شده
من می خواستم یه کانکشن بسازم وقتی Add New Co...رو زدم بدون هیچ نکستی
و گرفتن پسورد و....واسم یه دونه ساخت!!هر نصبی توی ویندوز من خودکار شده
حتی بازی ریختن!!نمی دونم چی کار کردم که اتوماتیک شده ویندوزم!!
لطفا کمکم کنید
تو رو به خدا یکی به من کمک کنه!!:cool::laughing:

من یک مشکل یا شاید بهتره بگم سوال داشتم که اگه لطف کنید و جواب بدید خیلی سپاس گذار میشم :love: :love: :love: :blushing: .
آیا امکان داره به وسیله ی CMD یک فرمان رو به برنامه ی Compile شده بفرستیم ؟؟؟
مثلاً فرض کنید Notepad رو اجرا کردین و حالا از طریق CMD یک فرمان از نوع Key مثلاً کلید Enter رو به Notepad بفرستیم . !؟!؟ اگه میشه روشش هم ذکر کنید .
جواب این سوالو شدیداً نیاز دارم . اگه میشه لطف کنید جواب بدید . :((
از چند نفر پرسیدم هیچی نگفتن !!! :(( :(( :((

ممنون ... :love:

برنامه رو خودت نوشتی یا با یه برنامه آماده میخوای این کارو بکنی؟
اگه برنامه آماده هست و Compile شده, باید این امکان رو داشته باشه و تا جایی که من میدونم نمیشه همچین امکانی رو بهش اضافه کرد. ضمنا اگه این امکان رو داشته باشه, باید بدونی به چه فرمتی بهش دستور بدی.
یه مثال میزنم.
مثلا وقتی یه فایل txt رو باز میکنی, ویندوز آدرس فیزیکی اون فایل رو واسه notepad.exe میفرسته و در حقیقت میشه پارامتر اجرایی اون برنامه, مثل فراخونی یه تابع با پارامتر.
اگه با برنامه نویسی C آشنا باشی حتما با Params برخورد (نزدیک از نوع 3وم!) داشتی, اون دقیقا برای همین کاره ...
شاید برات روشن تر بشه چرا خود main هم به صورت یه تابع نوشته میشه ...
امیدوارم یکم کمک شده باشه!
ضمنا من در مورد سارتر هم شاید یه سری حرف زدم تو تاپیکش! : )

خوشحالم که بالاخره یه نفر پیدا شد به سوال ما هم جواب بده ! Test84 عزیز خیلی خیلی ممنونم . :love: :love: :love:
اما مشکل من این نیست . بله این رو میدونم که میشه برنامه ها رو با پارامترهای از قبل تعیین شده اجرا کرد اما من یه مشکل دیگه ای دارم .
من میخوام به برنامه ی اجرا شده با استفاده از CMD فرمان بدم . ولی نمیدونم چطوری !!!
مثلاً فرض کنید Notepad رو اجرا کردین و بعدش CMD رو اجرا میکنین و حالا میخواین از طریق CMD به Notepad فرمان بدین . مثلاً یه چیزی رو از طریق CMD تو Notepad تایپ کنید .

ممنون میشم اگه جواب بدین بچه ها شدیداً به روشش نیاز دارم حداقل یه راهنمایی کنید . :((

والله اگه من درست متوجه شده باشم, نمیشه این کارو اصلا کرد.
برنامه نویس باید این امکان رو گذاشته باشه, مگر اینکه از راههای کرک و اینا بری که من بلد نیستم.

واقعاً ممنونم

Test84 عزیز از اهمیتی و توجهی که برای جواب دادن به سوال من از خودت نشون میدی از ته قبل ممنونم ;) فدات بشم.
اما فکر کنم میشه به برنامه های مخطلف فرمانی از نوع Key فرستاد مثلاً برنامه ی OSK.exe ویندوز رو دیدی ؟ همون صفحه کلید مجازی رو میگم !!! همون طور که میدونی با این برنامه میشه فرمان کلیدهای صفحه کلید رو شبیه سازی کرد و برای برنامه ی مورد نظر فرستاد . حالا من میخوام این کارو با CMD انجام بدم !!! اما Script مورد نیازش رو که باید در CMD استفاده کرد بلد نیستم !!! :(( :(( :((

بازم ممنون .

واقعاً ممنونم Test84 عزیز ، تو دیگه کی هستی ؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :love:
از ته قلب ممنونم که اینقدر در مقابل درخواست من حقیر احساس مسئولیت میکنید :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

یکی از دوستای من وقتی تو دراو هاش میره (بعضی مواقع البته) با Error مواجه میشه که در دو تا عکس زیر معلومه من که تا حالا همچین چیزی ندیدم اگه دوستان ایراد کارو میدونن اطلاعات ما هم به روز کنند ممنون:

ERROR.JPG

ERROR2.JPG

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من آخر سر این برنامه eMule دیونه میشم. بابا من نفهمیدم این برنامه چجوری دانلود می کنه مثلا یه فایل رو سرچ می کنم و و خدا تا لینک دانلود به من میده. وقتی رو برنامه کلید دانلود رو میزنم میره تو قسمت ترانسفر برا دانلود . و اولش جلوی برنامه یه خط قرمز هست بعدش خود به خود این خط قرمزه آبی میشه ولی چیزی رو دانلود نمی کنه . روی این خط آبی هم که کلیک می کنم یه سری شکلک ها باز میشه که یه سری شون زرد هست و یه سری خاکستری . یه سری قرمز هستن. آقا یه نفر ما رو راهنمایی کنه که پاک گیج شدیم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or