احتمالا ایمیجش مشکل دارهسلام
مهر پویا جون ارورش این هست:
windows cannot read from this disk. the disk might be corrupted or it could be using at format that is not compatible with windows.
سایتی هم که دارم ازش دانلود میکنم www.shirazpatogh.comهست.
در ضمن مهر پویا جون از شما چه پنهون eMule رو که گفتی دانلود کردم ولی نفهمیدم چجوری باهاش کار کنم و فایل ها رو ازش چجوری دانلود کنم.
یا علی مدد
دكتر جان اگه ميشه يه آموزش هم در مورد برنامه Imesh بنويسيد؟(عجب پر رو هستم نه:cheesygri )احتمالا ایمیجش مشکل داره
با یه نرم افزار دیگه مثل Iso Buster بازش کن
لینکش تاپیک 0DAY
eMule هم باید توش دنبال فایل بگردی تو قسمت Search و فایل هایی که پیدا میشن با توجه به در دسترس بودنشون دانلود کنی
اگه مشکل داشتی بگو من یه آموزش کوچیک بنویسم
احتمالا ایمیجش مشکل داره
با یه نرم افزار دیگه مثل Iso Buster بازش کن
لینکش تاپیک 0DAY
eMule هم باید توش دنبال فایل بگردی تو قسمت Search و فایل هایی که پیدا میشن با توجه به در دسترس بودنشون دانلود کنی
اگه مشکل داشتی بگو من یه آموزش کوچیک بنویسم
folder option نم غیب شده دیگه سر جاش نیست چه کارش کنم؟
نصبش مثل بقیه ی برنامه هاست الان تست کردم کار خاصی نباید بکنی...اقا اصلا تو نصبش بايد كاري انجام بدم يا نه مثل بقيه است اخه بد جور تو كفش موندم فقط همين بر نامه است ازاين كارا مي كنه يا نه؟ببخشيد اين همه سئوال ميكنم
شايد مشكل از ويندوزمه اخه ويندوزم از اين قديمياست سانتا كلوز اكس پيه. اقا شما هم از بخش در يافت فايل دانلود كرديد يا نه از جاي ديگه اي گرفتيد.دوباره ببخشيد به خاطر اين سئوالهاي كه مي كنم . ممنوننصبش مثل بقیه ی برنامه هاست الان تست کردم کار خاصی نباید بکنی...