مشکلات نرم افزاری

سلام
مهر پویا جون ارورش این هست:
windows cannot read from this disk. the disk might be corrupted or it could be using at format that is not compatible with windows.
سایتی هم که دارم ازش دانلود میکنم www.shirazpatogh.comهست.
در ضمن مهر پویا جون از شما چه پنهون eMule رو که گفتی دانلود کردم ولی نفهمیدم چجوری باهاش کار کنم و فایل ها رو ازش چجوری دانلود کنم.
یا علی مدد
احتمالا ایمیجش مشکل داره
با یه نرم افزار دیگه مثل Iso Buster بازش کن
لینکش تاپیک 0DAY

eMule هم باید توش دنبال فایل بگردی تو قسمت Search و فایل هایی که پیدا میشن با توجه به در دسترس بودنشون دانلود کنی
اگه مشکل داشتی بگو من یه آموزش کوچیک بنویسم ;)

احتمالا ایمیجش مشکل داره
لینکش تاپیک 0DAY

eMule هم باید توش دنبال فایل بگردی تو قسمت Search و فایل هایی که پیدا میشن با توجه به در دسترس بودنشون دانلود کنی
دكتر جان اگه ميشه يه آموزش هم در مورد برنامه Imesh بنويسيد؟(عجب پر رو هستم نه:cheesygri )
مرسي

احتمالا ایمیجش مشکل داره
لینکش تاپیک 0DAY

سلام
اگر یه آموزش کوچیک بنویسی که خیلی ممنونت مبشم.
یا علی مدد

سلام (جميعا)
کسي از درايور 64 بيتي مودم زولتريکس 3چيپ واسه هم ويندوز اکسپي و هم ويستا آدرسي لينکي داره ؟
واسه اسکنر جنيوس مدل (color page - hr6x slim) رو هم اگه کسي داشت (درايور 64 بيتي هم ويندوز اکسپي و هم ويستا ) لينکشو بزاره ممنون ميشم
خسته نباشيد (عميقا)

folder option نم غیب شده دیگه سر جاش نیست چه کارش کنم؟:)

سلام
امین جون با این که امروز تیمتون بد جوری حال تیممون رو گرفت ولی صفحه 12 همین تایپیک رو بخون . برای یکی از رفیقای من هم این مشکل پیش اومده بود . مهر پویا توضیح داد چکار کنم.
یا علی مدد

سلام اقا نگفتي با اين برنامه ي Fraps چي كار كنم يه مشكل ديگه هم با برنامه ي
يا هو مسنجرم داشتم نه idرو قبول مي كنه و نه مي زاره id بسازم.
لطفا منو راهنمايي كنيد

اقا اصلا تو نصبش بايد كاري انجام بدم يا نه مثل بقيه است اخه بد جور تو كفش موندم فقط همين بر نامه است ازاين كارا مي كنه يا نه؟ببخشيد اين همه سئوال ميكنم

اقا اصلا تو نصبش بايد كاري انجام بدم يا نه مثل بقيه است اخه بد جور تو كفش موندم فقط همين بر نامه است ازاين كارا مي كنه يا نه؟ببخشيد اين همه سئوال ميكنم
نصبش مثل بقیه ی برنامه هاست الان تست کردم;) کار خاصی نباید بکنی...

نصبش مثل بقیه ی برنامه هاست الان تست کردم;) کار خاصی نباید بکنی...
شايد مشكل از ويندوزمه اخه ويندوزم از اين قديمياست سانتا كلوز اكس پيه. اقا شما هم از بخش در يافت فايل دانلود كرديد يا نه از جاي ديگه اي گرفتيد.دوباره ببخشيد به خاطر اين سئوالهاي كه مي كنم . ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or