مشکلات نرم افزاری

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
ناقلا من نیستم برنامه نویس های RARLab هستن :laughing:
ببین باید فایل رو lock کنی تا Handle برنامه Winrar از بین بره و نتونه فایل رو پاک کنه ;)
برنامه File and folder Privacy رو از اینجا دان کن و اگه مشکلی بود بگو
بزن Extract کنه و رو فایل Extract شده راست کلیک بزن و Read Only کنش با برنامه
و Winrar رو کنسل کن

اگه مشکلی داشتی بگو ;)

سلام
حالا مهر پویا جون گذشته از کلک و این حرفا وقتی من مثلا هر 10 تا پارت راپید شیر رو دانلود کردم و به صورت کامل دانلود شد چجوری می تونم اینارو به هم بچسبونم که فیلم رو بتونم کامل تماشا کنم؟
یا علی مدد

سلام
حالا مهر پویا جون گذشته از کلک و این حرفا وقتی من مثلا هر 10 تا پارت راپید شیر رو دانلود کردم و به صورت کامل دانلود شد چجوری می تونم اینارو به هم بچسبونم که فیلم رو بتونم کامل تماشا کنم؟
یا علی مدد
نیازی به چسبوندن نیست عزیز
فقط همه رو تو یه پوشه قرار بده و Extract کن (فایل پارت اول رو)
همین ;)

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
ناقلا من نیستم برنامه نویس های RARLab هستن :laughing:
ببین باید فایل رو lock کنی تا Handle برنامه Winrar از بین بره و نتونه فایل رو پاک کنه ;)
برنامه File and folder Privacy رو از اینجا دان کن و اگه مشکلی بود بگو
بزن Extract کنه و رو فایل Extract شده راست کلیک بزن و Read Only کنش با برنامه
و Winrar رو کنسل کن

اگه مشکلی داشتی بگو ;)

سلام
مر پویا جون این برنامه رو دانلود کردم و پچ کرکش رو هم گرفتم ولی موقع باز کردن برنامه از من پسورد می خواد . در ضمن اگر میشهدقیق به من توضیح بده که چجوری با این برنامه کار کنم و هر کدوم از پارت ها رو پخش کنم؟
یا علی مدد

سلام
مر پویا جون این برنامه رو دانلود کردم و پچ کرکش رو هم گرفتم ولی موقع باز کردن برنامه از من پسورد می خواد . در ضمن اگر میشهدقیق به من توضیح بده که چجوری با این برنامه کار کنم و هر کدوم از پارت ها رو پخش کنم؟
یا علی مدد
پسورد پیش فرض برنامه admin هست با زدن این پس ورد همونطور که خودش تو همون صفحه که پس ورد میخواد توضیح داده میتونی پسوردتو عوض کنی

شما فقط میتونی پارت یک رو پخش کنی چون هدری که برنامه نیاز داره برای پخش فایل تو پارت یک هستش
البته اگه پسوند فایلتو میگفتی خیلی بهتر بود
به هر حال همونطور که گفتم WinRAR بعد از Extract کردن فایل رو چون پارت های دیگه نیستن ناقص حساب میکنه و پاکس میکنه
برای اینکه فایل رو پاک نکنه بعد از اینکه Extract کرد و موقعی که پارت دو رو میخواد روی فایل Extract شده راست کلیک بزن و با برنامه File and Folder Privacy اون رو Read Only کن
همین و بعد تو برنامه WinRAR پنجره ها رو کنسل کن و فایل رو حالا میتونی با راست کلیک زند Unprotect کنی و اون رو پخش کنی یا هر چیز دیگه ;)

سلام
ببین مهر پویا جون در مورد پسوندش باید بگم که فیلمی که دارم دانلود می کنم درون مرد عنکبوتی 3 هست که درون یه فایل win rar قرار داره . فایل رو که باز میکنم نوشته spiderman.3.CAM.VCD.CANALSTREET.part01.rarو وقتی که این فایل رو باز میکنم یه پوشه هست که نوشته CD1و اون رو که باز میکنم 13 تا فایل باز میشه با این نام canal-sm3a.r00که این r00 به ترتیب تا r13 میره. و هر کدوم از این فایل ها رو هم که باز می کنم یه فایل هست که نوشته canal-sm3a.binدر ضمن مگه موقع باز کردن فیل آخر خودش اتوماتیک Extract نمی کنه اگر نمی کنه که روم به دیوار طریقه Extract کردن رو هم بگو.
ببخشید اینقدر سرت رو درد میارم
یا علی مدد

سلام
ببین مهر پویا جون در مورد پسوندش باید بگم که فیلمی که دارم دانلود می کنم درون مرد عنکبوتی 3 هست که درون یه فایل win rar قرار داره . فایل رو که باز میکنم نوشته spiderman.3.CAM.VCD.CANALSTREET.part01.rarو وقتی که این فایل رو باز میکنم یه پوشه هست که نوشته CD1و اون رو که باز میکنم 13 تا فایل باز میشه با این نام canal-sm3a.r00که این r00 به ترتیب تا r13 میره. و هر کدوم از این فایل ها رو هم که باز می کنم یه فایل هست که نوشته canal-sm3a.binدر ضمن مگه موقع باز کردن فیل آخر خودش اتوماتیک Extract نمی کنه اگر نمی کنه که روم به دیوار طریقه Extract کردن رو هم بگو.
ببخشید اینقدر سرت رو درد میارم
یا علی مدد
پس فایلت کامل باید دانلود شده باشه
پسوند Bin احتمالا ایمیج هستش
با برنامه های زیادی مثل Daemon tools میتونی بازش کنی
نه باید مثل بقیه Extract بشه و مشکل نداره
اگه ناقص باشه خود WinRAR میاد و میگه مثلا پارت 5 رو بده بشم :cheesygri

پس فایلت کامل باید دانلود شده باشه
پسوند Bin احتمالا ایمیج هستش
با برنامه های زیادی مثل Daemon tools میتونی بازش کنی
نه باید مثل بقیه Extract بشه و مشکل نداره
اگه ناقص باشه خود WinRAR میاد و میگه مثلا پارت 5 رو بده بشم :cheesygri

سلام
یعنی همین دو سه تا پارتی رو که تا اینجا دانلود کردم می تونم با Deamon tools باز کنم؟
اگر می تونم لطف کن بگو چجوری؟
یا علی مدد

سلام
یعنی همین دو سه تا پارتی رو که تا اینجا دانلود کردم می تونم با Deamon tools باز کنم؟
اگر می تونم لطف کن بگو چجوری؟
یا علی مدد
ببین اگه موقع Extract کردن WinRAR پیغامی میده معلومه فایلت کامل دانلود نشده ولی اگه میتونی Extract کنی و اون فایل bin رو داری تمومه دیگه
با برنامه های image میتونی بازش کنی مثل UltraIso ولی به راحتی میتونی اون رو توی درایو های مجازی DAEMON استفاده کنی
روی DAEMON راست کلیک کن و فایل رو Mount کن ;)
image017.jpg

ببین اگه موقع Extract کردن WinRAR پیغامی میده معلومه فایلت کامل دانلود نشده ولی اگه میتونی Extract کنی و اون فایل bin رو داری تمومه دیگه
با برنامه های image میتونی بازش کنی مثل UltraIso ولی به راحتی میتونی اون رو توی درایو های مجازی DAEMON استفاده کنی
روی DAEMON راست کلیک کن و فایل رو Mount کن ;)
image017.jpg

سلام
مهر پویا جون با deamon ایمیجش کردم ولی وقتی که می خوام درایو مجازی رو که دیامون درست کرده(که مثل درایو سی دی رامم هست) باز کنم بازش نمی کنه .
یا علی مدد

سلام
مهر پویا جون با deamon ایمیجش کردم ولی وقتی که می خوام درایو مجازی رو که دیامون درست کرده(که مثل درایو سی دی رامم هست) باز کنم بازش نمی کنه .
یا علی مدد
Error خاصی میده؟ (اگه میده چیه؟)

آدرسی که دانلود کردی بده من یه نگاه بکنم

در ضمن برای دانلود فیلم ها از LimeWire و eMule استفاده کنی خیلی بهتره عزیز ;)

سلام .من اين برنامه يFraps2.7.0.5492رادانلود كردم نصبش كردم ولي برنامه اجرا نمي شه

اشكال از چيه؟

شما هم همون Error خاصی میده؟ (اگه میده چیه؟)

Error خاصی میده؟ (اگه میده چیه؟)

آدرسی که دانلود کردی بده من یه نگاه بکنم

در ضمن برای دانلود فیلم ها از LimeWire و eMule استفاده کنی خیلی بهتره عزیز ;)

سلام
مهر پویا جون ارورش این هست:
windows cannot read from this disk. the disk might be corrupted or it could be using at format that is not compatible with windows.
سایتی هم که دارم ازش دانلود میکنم www.shirazpatogh.comهست.
در ضمن مهر پویا جون از شما چه پنهون eMule رو که گفتی دانلود کردم ولی نفهمیدم چجوری باهاش کار کنم و فایل ها رو ازش چجوری دانلود کنم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or