مشکلات نرم افزاری

سلام
دمت گرم جواد جون یعنی ما هنوز فرق بایوس و ویندوز رو نمی دونیم .میگم تو بایوس در قسمت پاور منیجمنت چنین گزینه ای نبود.
یا علی مدد

سلام
من یه مشکل کوچیک دارم!
ایکون فایلهای music م به صورت unknown هست ولی وقتی روش کلیک میکنم به یه برنامه پلی میشه ها...!!
باید چیکار کنم؟!
روي فايلتون كليك راست كنيد و open with/choose program برنامه اي رو كه ميخوايد باهاش فايل رو باز كنيد انتخاب كنيد از ليست پايينم هم تيك قسمت Always use the selected program... رو بزاريد. فكر كنم اينطوري مشكلتون حل شه.:p

بابا این قدر هم اسکول نیستم;)
این روش رو هم تست کردم دیدم نشد گفتم بیام اینجا بپرسم..
ببخشيد خب چرا عصباني ميشيد.:-"
اگه بيشتر توضيح بديد شايد بتونم كمكتون كنم.من چند بار اين مشكل رو داشتم با همين راه حل شد.

فکر کنم عکس گویا همه چیز باشه!!

67360rl.jpg

بابا این قدر هم اسکول نیستم;)
این روش رو هم تست کردم دیدم نشد گفتم بیام اینجا بپرسم..
تو تاپیک 0DAY یه نرم افزار معرفی کردم میتونی از اون استفاده کنی
بعد اینکه آدم به کسی که میخواد کمکش کنه حداقل میتونه احترام بذاره ;)

سلام
می خواستم بدونم چجوری باید با mozila thunderbird کار کرد و این server و این چیزاشو چی باید بهش بدم اصلآ می شه از داخلش ایمیل رو چک کرد؟ پسورد ایمیل رو کجا باید بزنیم؟
ممنون

فکر کنم عکس گویا همه چیز باشه!!

یعنی Icon فایل های mp3 رفته ؟!
اگه از winamp استفاده می کنی توی preferences> File Types میتونی icon مربوط به فایلهایی که مشخص کردی با winamp باز شوند رو عوض کنی.

یا از داخل ویندوز Folder Options>File Types> Advanced > Change Icon .. میتونی Icon فایل های mp3 رو هر چیزی خواستی بگذاری.

یعنی Icon فایل های mp3 رفته ؟!
اگه از winamp استفاده می کنی توی preferences> File Types میتونی icon مربوط به فایلهایی که مشخص کردی با winamp باز شوند رو عوض کنی.

یا از داخل ویندوز Folder Options>File Types> Advanced > Change Icon .. میتونی Icon فایل های mp3 رو هر چیزی خواستی بگذاری.
نه مشکل با Association فایل ها هستش
تو همه برنامه ها یه قسمت داره که میشه فایل ها رو به برنامه نسبت داد!(دانشجو ها سریع بنویسن جدیده)
مثلا مدیا پلیر Tools>Options و انتخاب تب File Types و انتخاب کردن فرمت هایی که دوست دارین با مدیا پلیر باز بشه

البته امین فکر کنم تا حالا مشکلشو حل کرده باشه
اون برنامه ی File Extension manager که تو تاپیک 0DAY معرفی کردم (تاپیک یکی مونده با آخر) مخصوص این مشکلات ساخته شده ;)

آخرین ویرایش:
والا این مشکلم دیروز حل شد و الان پا برجاست!!:)
برنامه رو هم هنوز دانلود نکردم اخه مرد مومن(مهرپویا)اسمش رو بهم میگفتی, تو فقط گفتی یه برنامه هست تو اون تاپیک:cheesygri

والا این مشکلم دیروز حل شد و الان پا برجاست!!:)
برنامه رو هم هنوز دانلود نکردم اخه مرد مومن(مهرپویا)اسمش رو بهم میگفتی, تو فقط گفتی یه برنامه هست تو اون تاپیک:cheesygri
آخه جزو آخرین برنامه ها بود که گذاشتم اونجا برای همین هم گفتم اگه بری میبینیش ;)
از چه پلیری استفاده میکنی؟

سلام
ممکنه چون از دو سه تا برنامه داری استفاده می کنی و هر کدوم می خوان آیکن فایل خودشون رو بزارن روی فایل اینجوری قاطی کرده باشه برنامه های دیگرو حذف کن و فقط مدیا پلیر رو بزار باشه بعد دوباره آیکن رو انتخاب کن شاید درست بشه
ممنون که جواب ما رو هم دادین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or