مشکلات نرم افزاری

سلام
منم قبلا این مشکل رو داشتم یعنی صدا بود تصویر نبود!! برای کانورت کردنش حتما باید Fraps روی سیستم نصب باشه چون خود برنامه یک Codec مخصوصی برای دیدن فیلمهایی که ضبط داره و بدون این کدک نمی تونی ان فیلمها رو نگاه کنی در نتیجه برای تبدیل کردنش هم حتما باید این کدک روی سیستم نصب باشه!
بالاخره کسی نگفت برای کاهش حجمش بدون افت کیفیت چکار کنم؟ من با نرم افزار Power Video Convertor به DVD تبدیلش کردم بازهم افت کیفیت داشت!:confused:

سلام

راستش من یه مشکلی رو میخواستم مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه

یکی از دوستهای من ویندوز 2000 رو سیستمش نصبه ، ایشون اشتباها تنظیمات مونیتورش رو دستکاری کرده و ریفریش ریت مونیتورشو طوری قرار داده که بیشتر از توان مانیتورشه ( یعنی مانیتورش نمیتونه اون فریم ریت رو ساپورت کنه ) ، بنابراین این بنده خدا هر وقت سیستمشو روشن میکنه موقع ورود به ویندوز صفحه سیاه میشه
( البته این مشکل میتونه رو ویندوز XP هم اتفاق بیفته )
من کلی تو Help خود ویندوز گشتم ، تو اینترنت هم گشتم ولی راه حل رو نتونستم پیدا کنم
حالا سوالم اینه : ایا راهی بجز آپگرید مجدد ویندوز برای برگرداندن ریفریش ریت کارت گرافیک به حالت پیش فرضش هست ؟

ممنون

سلام

راستش من یه مشکلی رو میخواستم مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه

یکی از دوستهای من ویندوز 2000 رو سیستمش نصبه ، ایشون اشتباها تنظیمات مونیتورش رو دستکاری کرده و ریفریش ریت مونیتورشو طوری قرار داده که بیشتر از توان مانیتورشه ( یعنی مانیتورش نمیتونه اون فریم ریت رو ساپورت کنه ) ، بنابراین این بنده خدا هر وقت سیستمشو روشن میکنه موقع ورود به ویندوز صفحه سیاه میشه
( البته این مشکل میتونه رو ویندوز XP هم اتفاق بیفته )
من کلی تو Help خود ویندوز گشتم ، تو اینترنت هم گشتم ولی راه حل رو نتونستم پیدا کنم
حالا سوالم اینه : ایا راهی بجز آپگرید مجدد ویندوز برای برگرداندن ریفریش ریت کارت گرافیک به حالت پیش فرضش هست ؟

ممنون
قبل از اینکه ویندوز لود شه دکمه F8 رو بزن و در حالت safe mode برو تو ویندوز و تنظیمات رو تغییر بده.

من یه مشکل دارم اونم اینه که صفحه ی مانیتورم خیلی این ور اون ور میره!:biggrin1: رزولوشنش تغییر نیمکنه ها تصویر تکون میخوره به نظرم(البته با چشم نمیشه فهمید یهو میبینم اومده این ور)
اخه مثلا my computer نصفش معلوم نمیشه!
منظورم رو فهمیدید؟!:biggrin1::confused:

سلام
بچه ها من امروز برای اولین بار ویندوز ایکس پی مدیا سنتر نصب کردم ولی زمانش 60 روزه هست چجوری می تونم از محدودیت زمانی خارجش کنم؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها من امروز برای اولین بار ویندوز ایکس پی مدیا سنتر نصب کردم ولی زمانش 60 روزه هست چجوری می تونم از محدودیت زمانی خارجش کنم؟
یا علی مدد

کرک داره
کرکش تو سی دی هست
باید Safe mode بالا بیای و کرکش کنی
البته اگه کرک 1.2 رو از نت دانلود کنی میتونی بدون زحمت (بدون نیاز به safe mode) کرکش کنی

مهر پوریا یه سوال دیگه....
من هر کاری رو که گفته بودی توی Dap رو برای پشت سر هم دانلود کردن رو انجام دادم ...ولی پشت سره هم دانلود نمیکنه :( قضیه چیه؟؟؟

مهر پوریا یه سوال دیگه....
من هر کاری رو که گفته بودی توی Dap رو برای پشت سر هم دانلود کردن رو انجام دادم ...ولی پشت سره هم دانلود نمیکنه :( قضیه چیه؟؟؟

چطوری دان میکنه مگه؟
باید به ترتیب دانلود کنه
همه رو انتخاب کن و بزن دانلود کنه دونه دونه دانلود میکنه دیگه
من الان ندارم وگرنه تست میکردم ببینم درست گفتم یا نه :-" :-" :-"
ولی به احتمال زیاد درست گفتم ;)

پ.ن.:آواتارت آدم رو یاد سیاوش قمیشی میندازه :biggrin1: :-"

چطوری دان میکنه مگه؟
باید به ترتیب دانلود کنه
همه رو انتخاب کن و بزن دانلود کنه دونه دونه دانلود میکنه دیگه
من الان ندارم وگرنه تست میکردم ببینم درست گفتم یا نه :-" :-" :-"
ولی به احتمال زیاد درست گفتم ;)
مگه باید همشون رو انتخاب کنی ؟؟؟ من اولی رو انتخاب میکردم و resume رو میزدم :cheesygri
یعنی هر چند تا که انتخاب کنی به ترتیب دانلود میشه؟؟؟

پ.ن: بابا آواتارم سم قمیشی هست :biggrin1: جدید اومده :biggrin1:

مگه باید همشون رو انتخاب کنی ؟؟؟ من اولی رو انتخاب میکردم و resume رو میزدم :cheesygri
یعنی هر چند تا که انتخاب کنی به ترتیب دانلود میشه؟؟؟

پ.ن: بابا آواتارم سم قمیشی هست :biggrin1: جدید اومده :biggrin1:

آره باید اونهایی که میخوای انتخاب کنی و Resume رو بزنی

پ.ن.: حداقل میگفتی اونی که من باهاش انداختم رو میدادم بشت مینداختی :biggrin1: :-"

از xplorer360 چطور بايد استفاده كرد؟ يعني بايد اداپتور مخصوص بايد داشته باشم يا از طريق LAN هم ميشه اطلاعات رو از روي مموري انتقال داد؟ لطف ميكنيد اگه راهنماييم كنيد .

سلام
بچه هامن یه مشکل جدید دارم وقتی یه طرف سیم مودمم به تلفن و سر دیگه اون به مودم وصله هر وقت تلفن زنگ می زنه سیستم خود به خود روشن میشه چکار کنم تا دیگه این اتفاق نیفته؟
یا علی مدد

سلام
بچه هامن یه مشکل جدید دارم وقتی یه طرف سیم مودمم به تلفن و سر دیگه اون به مودم وصله هر وقت تلفن زنگ می زنه سیستم خود به خود روشن میشه چکار کنم تا دیگه این اتفاق نیفته؟
یا علی مدد
حسن جان باید بری تو بایوس و تو قسمت Power management یا همچین چیزی (بسته به هر سیستم فرق میکنه)
بعد Turn on By phone Ring (یا باز هم همچین چیزی :p) رو خاموش کنی

حسن جان باید بری تو بایوس و تو قسمت Power management یا همچین چیزی (بسته به هر سیستم فرق میکنه)
بعد Turn on By phone Ring (یا باز هم همچین چیزی :p) رو خاموش کنی

سلام
مهر پویا جون تو قسمت power management رفتم چنین گزینه ای که میگی نداشت.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or