مشکلات نرم افزاری

نشون میده یعنی چی؟!:biggrin1:
اصلا تو اپشن کانوتورم اسمی از k-lite نیست!

منظورم اینه که موقع کانورت! کردن DivX و Xvid و بقیه رو نشون میده برای تبدیل به اونها
k-lite یه کالکشن از کدک های مختلفه و خودش که برنامه نیست و فقط اومده و کدک ها رو جمع کرده ;)

منظورم اینه که موقع کانورت! کردن DivX و Xvid و بقیه رو نشون میده برای تبدیل به اونها
k-lite یه کالکشن از کدک های مختلفه و خودش که برنامه نیست و فقط اومده و کدک ها رو جمع کرده ;)
میدونم!
تو اپشن که میشه کدکت رو انتخاب کنم اثری از K-LITE نیست;)
1 کدک که ندارم چند تا دارم که باید یکیش رو از تو اپشن انتخاب کنم...

درود بر همه
من مشكلي با bitlord پيدا كردم. در اصل دو تا مشكل باهاش دارم.
يكي اينكه در زمان دانلود كردن آشغال ( rubbish ) خيلي زيادي دانلود ميكنه و اين براي مني كه دايال اپ دارم سنگينه.
( الان يكي از فايلها رو كه ديدم 30 مگ تا حالا رابيش داشته . )
مشكل دوم اينكه مثلا حجم كل فايل انتخابي 400 مگ هستش و در جلوي عبارت total download نوشته تا حالا 320 مگ دان كرده. ميگيم 8 مگ هم رابيش داشته. اينجوري ميشه 300 مگ. اما درصد پيشرفت رو 60 نشون ميده. يعني اين وسط چيزي حدود 60 مگ ديتا نميدونم كجا رفته. اين دو تا مشكل براي شما هم پيش مياد ؟ اگر اره راه حلي داره؟

بعد از عمری یک نفر پیدا شده و در مورد برنامه Bitlord که در واقع از سورس برنامه BitComent استفاده
کرده امده یک حرفی میزنه که این برنامه زیر سوال رفته کارایی اون خدا رو شکر

منم با این دو برنامه کار کردم همه حجم غیرفعال شده فایل ها توی این برنامه زیاد هستش
من نمیگم که اصلا نباید حجم غیرفعال شده باشه ولی این مقدار باید حدی داشته باشه .

دلیل این مقدار تلف شده این هستش که شما وقتی درخواست یک تکه از چند هزار تکه فایل
رو میکند ممکنه که تکه تکراری باشه و یا اینکه ناقص باید این مقدار ها بستگی به در خواست
و رسیو شما بستگی داره که به کلاینت مورد استفاده شما مربوط میشه .

من بیشتر یک فیلم دانلود نکردم با این برنامه که حجمی بیشتر 70 میگ غیرفعال بهم نشون داد
که این مقدار واقعا برای کسایی که وقت و حجم براشون مهم هستش خیلی بزرگ هستش .

این رو نمیشه کاری حتی این سری از برنامه ها رسیم ساپورت درست و درمانی ندارند که ادم
بتونه به اون ها اطمینان که اگی روی وسط دانلود فیلم DVD 9 ویندوز پاک شد حالا باید چی کار
کنم این دو برنامه به ظاهر رسیم ساپورت قوی دارند ولی اصلا این طوری نیستش .

مقداری رو با شما نشون میده که دانلود کرید ولی شروع میکنه از اول دانلود میکنه یعنی
هر چی دانلود کردید رو به صورت مجازی نشون میده که دانلود کردید .

نتیجه من تا الان بهترین برنامه ای که با اون کار کردم و یکی از مهترین کلاینت های سرویس
Torrent هستش برنامه Azureus هستش که قدرت بالایی داره و به جرات میتونم بگم که
بیشتر 70 درصد کسایی که از نت دانلود دارند از این برنامه استفاده و تحقیق هایی هم داشتم
که مردم کدوم کشور بیشتر از این برنامه و چه برنامه های استفاده میکنند .

توضیحات بیشتر خواستی و یا اینکه خواتسی برنامه رو دانلود کنی بگو تا بیشتر راهنمایت کنم
و بگم که کدوم ورژن رو دانلود کنی بهتره .

تا بعد یا حق

بسيار خوب. منم نام اين برنامه رو شنيدم. مثل اينكه java run time هم ميخواد. خودم ميتونم پيدا كنم اما شما هم بذاريدش تا همه ازش استفاده كنن. از راهنماييتون سپاسگزارم.

بسيار خوب. منم نام اين برنامه رو شنيدم. مثل اينكه java run time هم ميخواد. خودم ميتونم پيدا كنم اما شما هم بذاريدش تا همه ازش استفاده كنن. از راهنماييتون سپاسگزارم.

این برنامه رو خلیل جان زحمت کشیدن و لینکشو دادن قبلا
یه سرچی بزنین بد نیست ;)

Java Runtime Environment 6.0 Update 1
javanh6.jpg

خوب نیازی به توضیح نیست کسانی که با این برنامه کار میکنند این برنامه
رو میشناسند .

برای دانلود این برنامه که حجمی تقریبا 12 میگ داره میتونید از لینک تست شده زیر استفاده کنید .

Download now

بچه ها من با خلیل جان موافقم اما یه مشکلی هست که من با Azureus دانلود می کردم سرعت دانلودم خیلی پایین بود و واقها آدمو عصبی می کرد سرعت من تا 30 با bitcomet می ره اما با Azureus تا 10 حداکثر می رفت فایل ها یه فایل بود که با 2 تا برنامه امتحان کردم!! حالا اگه راهی واسه بالا بردن سرعت هست یه توضیحی بدین لطفآ!!!

دکتر جان
من با اولین برنامه 0day مشکل دارم, قدیما که کار میکرد فقط با یه ISP کار میکرد حالا هم با همون ISP مشکل داره و تا ازش استفاده میکنم روی taskbar یه ضربدر قرمز میاد و میگه برنامه رو ریستارت کن, من دوباره هم نصب کردم ولی مشکل پا برجاست.
مرسی.

چیز دیگه تو دست و بالت داری از همین دست برنامه؟ اگه داری تو همون 0day بذار که به درد ...

چند تا علی رضا جان گذاشته تو همون تایپک
یه سر بزنی به چند صفحه قبل پیدا میکنی ;)
فکر کنم تا چند روز دیگه هم این برنامه حالش خوب شه :biggrin1:

Jet audio

همچنین من از Jet audio برای گوش کردن آهنگ استفاده می کنم. اما مشکلی که باهاش دارم اینه که همیشه Always on top هست(فکر کنم این Always هجو بود چون قبلش از کلمه همیشه استفاده کردم) یعنی وقتی پوشه ای باز میکنم به جای این که این نرم افزار بره زیر فولدره، روش قرار میگیره. چکار کنم؟​
حالا سلام:cheesygri

همچنین من از Jet audio برای گوش کردن آهنگ استفاده می کنم. اما مشکلی که باهاش دارم اینه که همیشه Always on top هست(فکر کنم این Always هجو بود چون قبلش از کلمه همیشه استفاده کردم) یعنی وقتی پوشه ای باز میکنم به جای این که این نرم افزار بره زیر فولدره، روش قرار میگیره. چکار کنم؟​
حالا سلام:cheesygri
4mj57ie.jpg

با سلام​
یک سوال در مورد حجم فیلم ها از شما داشتم​
من فیلمی با کیفیت HD از بازیی گرفتم به مدت 13 ثانیه با 10fps با برنامه Farps که حجمش فیلم شد 43 مگابایت.​
در حالی که من فیلمهایی با همین کیفیت دیدم به مدت 2 دقیقه با حجم 50 مگابایت . حالا سوال اینجاست این تغییر حجم بالا چطوری ایجاد شده است؟​

با سلام​
یک سوال در مورد حجم فیلم ها از شما داشتم​
من فیلمی با کیفیت HD از بازیی گرفتم به مدت 13 ثانیه با 10fps با برنامه Farps که حجمش فیلم شد 43 مگابایت.​
در حالی که من فیلمهایی با همین کیفیت دیدم به مدت 2 دقیقه با حجم 50 مگابایت . حالا سوال اینجاست این تغییر حجم بالا چطوری ایجاد شده است؟​
مهرپویا تو این زمینه ها وارد تره ولی فکر کنم مربوط به برنامه نویسی و کدکی هست که برنامه استفاده میکنه..
شما میتونی فیالت رو کانورت کنی تا حجمش کمتر بشه و کیفیتش هم خوب بمونه!

با سلام:biggrin1:
یک سوال در مورد حجم فیلم ها از شما داشتم
من فیلمی با کیفیت HD از بازیی گرفتم به مدت 13 ثانیه با 10fps با برنامه Farps که حجمش فیلم شد 43 مگابایت.
در حالی که من فیلمهایی با همین کیفیت دیدم به مدت 2 دقیقه با حجم 50 مگابایت . حالا سوال اینجاست این تغییر حجم بالا چطوری ایجاد شده است؟

سلام

اینو یه بار خودم از مهرپویا پرسیدم! :biggrin1:

جواب: encode کردن ِ فیلم (!؟!) به پسوند های معمول که دارای حجم نسبتا کمی هستن ، یک فعالیت بسیار وقت گیر و CPU بر هست . ;)

حالا شما وقتی با FRAPS از وسط بازی فیلم میگیری ، این نمیتونه باید فیلم رو بصورت پسوند های معمول ذخیره کنه . چون اگه اون کارو بکنه ، به همون دلیلی که گفتم ، CPU رو حسابی به کار میگیره و RAM رو هم خفن اشغال میکنه . پس حسابی به Performance بازی لطمه میخوره و بازی نمیتونه روون اجرا شه .

شما وقتی فیلم میگیری ، بعدش باید فیلم رو با نرم افزار هایی مثل Xili تبدیل کنی.

>>>>> خوب تا اینجاش رو مهرپویا بهم یاد داده بود ، بقیه ش رو از خودم میگم <<<<<

من که شخصا با هر نرم افزاری خواستم فیلمای فرپس رو تبدیل کنم ، یا صدا حذف میشد ، یا همخوانی صدا و تصویر از بین میرفت ، یا . . . . :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or