نشون میده یعنی چی؟!:biggrin1:
اصلا تو اپشن کانوتورم اسمی از k-lite نیست!
منظورم اینه که موقع کانورت! کردن DivX و Xvid و بقیه رو نشون میده برای تبدیل به اونها
k-lite یه کالکشن از کدک های مختلفه و خودش که برنامه نیست و فقط اومده و کدک ها رو جمع کرده
نشون میده یعنی چی؟!:biggrin1:
اصلا تو اپشن کانوتورم اسمی از k-lite نیست!
میدونم!منظورم اینه که موقع کانورت! کردن DivX و Xvid و بقیه رو نشون میده برای تبدیل به اونها
k-lite یه کالکشن از کدک های مختلفه و خودش که برنامه نیست و فقط اومده و کدک ها رو جمع کرده
درود بر همه
من مشكلي با bitlord پيدا كردم. در اصل دو تا مشكل باهاش دارم.
يكي اينكه در زمان دانلود كردن آشغال ( rubbish ) خيلي زيادي دانلود ميكنه و اين براي مني كه دايال اپ دارم سنگينه.
( الان يكي از فايلها رو كه ديدم 30 مگ تا حالا رابيش داشته . )
مشكل دوم اينكه مثلا حجم كل فايل انتخابي 400 مگ هستش و در جلوي عبارت total download نوشته تا حالا 320 مگ دان كرده. ميگيم 8 مگ هم رابيش داشته. اينجوري ميشه 300 مگ. اما درصد پيشرفت رو 60 نشون ميده. يعني اين وسط چيزي حدود 60 مگ ديتا نميدونم كجا رفته. اين دو تا مشكل براي شما هم پيش مياد ؟ اگر اره راه حلي داره؟
بسيار خوب. منم نام اين برنامه رو شنيدم. مثل اينكه java run time هم ميخواد. خودم ميتونم پيدا كنم اما شما هم بذاريدش تا همه ازش استفاده كنن. از راهنماييتون سپاسگزارم.
Java Runtime Environment 6.0 Update 1
خوب نیازی به توضیح نیست کسانی که با این برنامه کار میکنند این برنامه
رو میشناسند .
برای دانلود این برنامه که حجمی تقریبا 12 میگ داره میتونید از لینک تست شده زیر استفاده کنید .
Download now
چیز دیگه تو دست و بالت داری از همین دست برنامه؟ اگه داری تو همون 0day بذار که به درد ...
همچنین من از Jet audio برای گوش کردن آهنگ استفاده می کنم. اما مشکلی که باهاش دارم اینه که همیشه Always on top هست(فکر کنم این Always هجو بود چون قبلش از کلمه همیشه استفاده کردم) یعنی وقتی پوشه ای باز میکنم به جای این که این نرم افزار بره زیر فولدره، روش قرار میگیره. چکار کنم؟حالا سلام:cheesygri
مهرپویا تو این زمینه ها وارد تره ولی فکر کنم مربوط به برنامه نویسی و کدکی هست که برنامه استفاده میکنه..با سلامیک سوال در مورد حجم فیلم ها از شما داشتممن فیلمی با کیفیت HD از بازیی گرفتم به مدت 13 ثانیه با 10fps با برنامه Farps که حجمش فیلم شد 43 مگابایت.در حالی که من فیلمهایی با همین کیفیت دیدم به مدت 2 دقیقه با حجم 50 مگابایت . حالا سوال اینجاست این تغییر حجم بالا چطوری ایجاد شده است؟
با سلام:biggrin1:
یک سوال در مورد حجم فیلم ها از شما داشتم
من فیلمی با کیفیت HD از بازیی گرفتم به مدت 13 ثانیه با 10fps با برنامه Farps که حجمش فیلم شد 43 مگابایت.
در حالی که من فیلمهایی با همین کیفیت دیدم به مدت 2 دقیقه با حجم 50 مگابایت . حالا سوال اینجاست این تغییر حجم بالا چطوری ایجاد شده است؟