مشکلات نرم افزاری

سلام
بچه ها من می خوام از تو سایت ها فیلم هایی که داره به صورت آنلاین پخش میشه (فکر کنم فلش باشن ) تو سیستمم سیو کنم . چکار باید کنم؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها من می خوام از تو سایت ها فیلم هایی که داره به صورت آنلاین پخش میشه (فکر کنم فلش باشن ) تو سیستمم سیو کنم . چکار باید کنم؟
یا علی مدد
Replay media catcher 2.01 که خودم کرک کردم برای ویدیو های آنلاین خیلی خوبه
تو تاپیک 0DAY پیدا میشه
برای فلش هم (البته برای کار شما همون RMC 2.01 خوبه) میتونی از FlashGet استفاده کنی که بازم لینکش تو تاپیک 0DAY هست

دوستان من مشكلي كه با برنامه ي Emule دارم اينه كه وقتي مي خوام يه فايلي رو سرچ كنم , فقط سرچ وب كار مي كنه و اونم تازه يه صفحه مياد كه فيلتر شده و قسمت هاي ديگه ي سرچ هم كار نمي كنن .

چي كار بايد انجام بدم ؟

دوستان من مشكلي كه با برنامه ي Emule دارم اينه كه وقتي مي خوام يه فايلي رو سرچ كنم , فقط سرچ وب كار مي كنه و اونم تازه يه صفحه مياد كه فيلتر شده و قسمت هاي ديگه ي سرچ هم كار نمي كنن .

چي كار بايد انجام بدم ؟
سعید جان مطمئنی به سرور کاملا کانکت شدی؟

نه .

چه جوري بايد مطمئن بشم ؟

این عکس رو ببین
گوشه پایین سمت راست نوشته eD2K:Connected|KAD:Connected
اگه مال تو هم اینطوریه نباید مشکل داشته باشه
به اون فلش ها دور کره زمین دقت کن
اگه سبزن یعنی مشکلی نیست اگه زردن یعنی مشکل مثل فایروال یا فی التر سر راهشه و اگه قرمزن یعنی اصلا کانکت نیستن و مشکل اساسی سر راه برنامه هست ;)

سلام
بچه ها میتونین یه توضیح مختصر بدین که Emule چی هست؟
یا علی مدد
تاپیک 0DAY نوشتم اگه بیشتر خواستی بگو ;)
همین الان بری صفحه آخر هستش

ببخشید تنها جایی که تونستم پیدا کنم اینجا بود لطفا یکی از دوستان طریقه ی ساخت سیدی botable همونی که میشه باهاش ویندوز رو تو 5 دقیقه نصب کرد رو و نحوه ی کارش رو بگه

سلام
مهر پویا جون تو قسمت OADY در باره Emule فقط فهمیدم میشه باهاش فایل دانلود کرد. اگر میشه دربارش یکم بیشتر توضیح بده.
یا علی مدد
حتما اسم شبکه های Peer-to-peer رو شنیدی
تو این شبکه ها فایل ها روی سرور ها قرار نمیگیره و در عوض کاربرا به جای سرور عمل میکنن
یعنی اگه الان شما یه فایل رو از سرور Rapidshare دانلود میکنی تو این شبکه ها مستقیما اون فایل رو از سیستم من دانلود میکنی
یکی از بهترین شبکه های Peer-To-Peer یا به اختصار P2P همین شبکه eDonkey هست
شما فایل هایی که داری مثل یه فیلم یا هر چیز دیگه رو به اشتراک میذاری تا اشخاص دیگه با داشتن لینک مخصوص eDonkey که eD2K هست (مثل http ) یا با سرچ کردن فایل رو دانلود میکنن و شما هم همینطور
مثلا دنبال فیلم Spider Man 3 میگردی
اون رو تو این برنامه سرچ میکنی و میتونی از کسایی که این فیلم رو دارن مستقیما از هاردشون فایل رو دانلود کنی
eMule هم یه نرم افزار برای استفاده از همین شبکه eDonkey طراحی شده
میتونی با این نرم افزار فایل هایی که کاربران دیگه به اشتراک گذاشتن رو پیدا و دانلود کنی یا خودت فایلی رو به اشتراک بذاری تا بقیه دانلودش کنن
این برنامه از یه شبکه Kademlia هم پشتیبانی میکنه

با استفاده از این برنامه میتونی خیلی راحت انواع فایل ها رو پیدا و دانلود کنی ;)

اگه چیز خاص دیگه ای مد نظرته بگو من در خدمتم

سلام
بچه ها وقتی از راپیدشیر یه فیلم دانلود می کنم باید پارت هاش به هم بچسبه تا فیلم پخش بشه یا هر پارتی جدا یه مقدار از فیلم رو پخش میکنه؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها وقتی از راپیدشیر یه فیلم دانلود می کنم باید پارت هاش به هم بچسبه تا فیلم پخش بشه یا هر پارتی جدا یه مقدار از فیلم رو پخش میکنه؟
یا علی مدد
بستگی داره
اگه فایلهات آرشیو باشه مثل Rar و Zip که باید با هم باشن تا باز بشن
اما اگه فایل هات پسوند فیلم داره مثل AVI و WMV نیازی نیست
اگه rar باشه میشه با کلک پارت یکش رو پخش کرد ولی کلک لازم داره :cheesygri

سلام
کسی میتونه یه راهنمای خوب در مورد شبکه کردن با WiFi برام پیدا کنه؟ میخوام یه Pocket Pc رو به یه Laptop وصل کنم تا یه سری فولدر رو share کنن باهم.
مرسی.

بستگی داره
اگه فایلهات آرشیو باشه مثل Rar و Zip که باید با هم باشن تا باز بشن
اما اگه فایل هات پسوند فیلم داره مثل AVI و WMV نیازی نیست
اگه rar باشه میشه با کلک پارت یکش رو پخش کرد ولی کلک لازم داره :cheesygri

سلام
ناقلا چه کلکی باید بزنم بزنم . جون من بهم بگو مهر پویا چون پسوندش rar هست.
یا علی مدد

سلام
ناقلا چه کلکی باید بزنم بزنم . جون من بهم بگو مهر پویا چون پسوندش rar هست.
یا علی مدد
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
ناقلا من نیستم برنامه نویس های RARLab هستن :laughing:
ببین باید فایل رو lock کنی تا Handle برنامه Winrar از بین بره و نتونه فایل رو پاک کنه ;)
برنامه File and folder Privacy رو از اینجا دان کن و اگه مشکلی بود بگو
بزن Extract کنه و رو فایل Extract شده راست کلیک بزن و Read Only کنش با برنامه
و Winrar رو کنسل کن

اگه مشکلی داشتی بگو ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or