مشکلات نرم افزاری

خوب اول برم سراغ مشکل دوم : :biggrin1:
اون خط رو پاک کردم اما هنوز PC رو ریستارت نکردم که ببینم چطور شده ...

اون اطلاعات نصفه و نیمه رو هم اگه روش حذف کردنشو پیدا کردی بگو

--------------------------

حالا مشکل اول : :biggrin1:
آره از اون برنامه های اسمشو نبر هم دارم ! اما تا حالا برای IE ازش استفاده نکردم .
با فایرفاکس از اون برنامه استفاده میکنم ...
حالا میخواین اونو پاک کنم ؟
این عکسم ببینین : Port چیزی تعریف نشده ...

کدوم تیک رو بردارم ؟ بالایی یا پایینی ؟ :biggrin1:

1, :biggrin1: نه پس قضیه از اونجا نیست .. شما گفتی نوشته local من فکر کردم مثل اون یکی تصویر این قضیه فعاله.

2. اون خط رو که پاک کردی
جای Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT
هم باید
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
رو بنویسید که بیاد سراغ این یکی ویندوز
البته اینجا بینشون فاصله میندازه نمیدونم چرا . شما اگه بین کلمات فاصله افتاد بردار.
اگه هم که این کار رو کردید که هیچی .. من برای این نوشتم که ننوشته بودید که این کار رو انجام دادید.

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من چند تا نرم افزار رو نیمه کاره با دپ دانلود کردم
بعد از چند روز دپ رو پاک کردم ولی برنامه ها هنوز نصفه مونده بد
بعدش دوباره دپ رو نصب کردم
حالا چجوری میتونم برنامه ها رو از اونجایی که دانلود شده ادامه بدم ؟

کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟

منم این مشکل برام پیش اومده چندین بار . . .
فکر نمیکنم بشه کاری کرد . . .
اون دفعه با همفکری مهرپویا این راه کشف شد :

برید توی فولدری که دانلود ها رو میریزه . فایل های نیمه کاره یک dap آخر پسوندشون دارن . مثلا clonecd.zip.dap . شما اگر این .dap آخر پسوند فایل رو بردارید ، میتونید از نیمه ی دانلود شده ی فایل استفاده کنید.

ولی اینکه بخواد دنباله ی فایل رو دانلود کنه فکر نمیکنم عملی باشه .

ببخشيد دوستان من موقع نصب MAYA 8 همچين Error ـي بهم ميده :

ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
فکر کنم این مراحل رو انجام بدی بتونی نرم افزارت رو نصب کنی : :arrowd:
NOTE: If you receive the above error while removing the program, exit Control Panel.
3. Start / Run / Regedit / OK.
4. Navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Installer\Products\799411B8369C3D11BBDA000CF495697A.
5. Delete the 799411B8369C3D11BBDA000CF495697A sub-key.
6. Press Yes to confirm the deletion.
7. If the ISScript key or the 799411B8369C3D11BBDA000CF495697A key appears at HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall, delete it and confirm the deletion.
8. Exit the Registry Editor.
9. Shutdown and restart Windows XP.

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

سلام
با norton partion magic خواستم 2 تا درایومو merge کنم یعنی یکیشون کنم. ولی اواسط کار یه پیغام اومد و گفت که (درایوتون مشکل خیلی زیادی داره و کار متوقف میشه).
شاید bad sector داشته باشم. به هر حال گزینه fix error رو هم زدم ولی باز هم جواب نداد. یعنی خداییش خیلی error داد. حدود 10-20 تا که فقط 1 دونشو تونست درست کنه.
ولی مشکل من این نیست
مشکلم اینه که الان اون 2 تا درایوی که میخواستم merge کنم پرید و الان هیچ کدومش تو my computer م نیست. ولی تو detail partion magik معلومه و اطلاعاتش هم توش هست
الان چه جوری میتونم این 2 تا درایوامو بدون اینکه اطلاعاتش از بین بره برگردونم؟؟؟
بگم که هاردم هم خیلی مشکل داره.
با تشکر...

سلام
با norton partion magic خواستم 2 تا درایومو merge کنم یعنی یکیشون کنم. ولی اواسط کار یه پیغام اومد و گفت که (درایوتون مشکل خیلی زیادی داره و کار متوقف میشه).
شاید bad sector داشته باشم. به هر حال گزینه fix error رو هم زدم ولی باز هم جواب نداد. یعنی خداییش خیلی error داد. حدود 10-20 تا که فقط 1 دونشو تونست درست کنه.
ولی مشکل من این نیست
مشکلم اینه که الان اون 2 تا درایوی که میخواستم merge کنم پرید و الان هیچ کدومش تو my computer م نیست. ولی تو detail partion magik معلومه و اطلاعاتش هم توش هست
الان چه جوری میتونم این 2 تا درایوامو بدون اینکه اطلاعاتش از بین بره برگردونم؟؟؟
بگم که هاردم هم خیلی مشکل داره.
با تشکر...

:confused::confused:

سلام
بچه ها برای دوست من یه سوال در مورد مسنجر یاهو به وجود اومده که چون من تو زمینه مسنجر و چت اصلا سر رشته ندارم از شما پرسیدم تا شاید شما بتونین مشکل این بنده خدا رو حل کنین اونم اینه که وقتی تو یه دونه روم برای چت کردن میره غیر از خودش و یه کاربر دیگه که اسمش yahoo messemger هست دیگه کاربر دیگه ای وجود نداره که بتونه با اون چت کنه و تو هر رومی هم که میره همین مشکل رو داره و فقط خودش تنها هست . حتی بعضی وقتها که اول میخواد توی یه دونه روم بره با پیغام پر بودن روم مواجه میشه (the room is foul) ولی همون رومی که تا چند دقیقه پیش پر بود چند دقیقه بعد که وارد میشه کاملا خالی هست . به نظر شما مشکل چیه و دوستم برای چت کردن باید چکار کنه؟
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or