مشکلات نرم افزاری

خب کاریش نمیشه کرد وقتی که به نت وصل باشی وصل میشه به سرورش و میفهمه دزدی هست(مثل بیتدیفندر) باید یه انتی خوب که کرکشم از بین نره استفاده کنی با بهتر بگم دورش بزنی حالا اسم اون انتی چیه؟!:biggrin1::-"

خب آخه تا 3 روز پیش عین ساعت کار میکرد

سلام
بچه ها من با nero می خوام یه فیلم رو که فرمتش avi هست به vcd تبدیل کنم ولی روی سی دی نزنم و بریزم روی هارد. اصلا میشه این کار رو انجام داد و اگه میشه چجوری باید این کار رو انجام بدم .(یعنی چجوری رو سیستم سیوش کنم؟)
یا علی مدد

سلام
بچه ها من با nero می خوام یه فیلم رو که فرمتش avi هست به vcd تبدیل کنم ولی روی سی دی نزنم و بریزم روی هارد. اصلا میشه این کار رو انجام داد و اگه میشه چجوری باید این کار رو انجام بدم .(یعنی چجوری رو سیستم سیوش کنم؟)
یا علی مدد
تا جایی که میدونم نمیشه!
چرا از کانوتور ها استفاده نمیکنی؟!

سلام
یا علی مدد

Recorder رو Image Recorder انتخاب کنید برای write .
یک فایل nrg میریزه روی هارد.

من هر چند وقت يك بار يه همچين پيغامي رو مي بينم , معنيش چيه ؟!

2004221622523718982_rs.jpg

من هر چند وقت يك بار يه همچين پيغامي رو مي بينم , معنيش چيه ؟!

2004221622523718982_rs.jpg
دوست عزیز این پیغام به معنای این که مرکز دادهای NOD32 ات ( جایی که اسامی و مشخصات و نوع و طریقه نابود کردن ویروسها و ... در آن ذخیره می شود ) به روز شده و به این معنی که NOD 32 ات حالا توان مقابله با ویروس های جدید رو داره ! :biggrin1: احتمالا Automatic Update NOD32 ات فعال بوده به خاطر همین یک روز که Connect شدی NOD 32 ات Update شده ! همین ! :biggrin1::love:

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

whatcolor_isblack.jpg

اقایون وقتی کامپیوترم بالا میاد cpu 100% استفاده میشه بعد میرم تو تاسک منجر 2 تا فایل

هست به اسم regsvr32

که کل سیپو را میگیره بعد یکم کار کنم از کار میوفته بعد با هر انتی بیروس چک کردم چیزی پیدا نکرد

لطفان کمک کنید

اقایون وقتی کامپیوترم بالا میاد cpu 100% استفاده میشه بعد میرم تو تاسک منجر 2 تا فایل

هست به اسم regsvr32

که کل سیپو را میگیره بعد یکم کار کنم از کار میوفته بعد با هر انتی بیروس چک کردم چیزی پیدا نکرد

لطفان کمک کنید

کمک کنید بدبخت شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or