مشکلات نرم افزاری

سلام؛ نمی دونم این مشکل ماله نت هس یا مرورگر ام اما تو هر سایتی میرم هیچ فلشی پلی نمیشه..... ولی قبلا میشد. مثلا تو سایت IMDB هیچ تریلری رو نشون نمیده!!!!!! مشکل از چیه؟؟؟

باید فلش پلیر نصب کنی این برای مرور گر IE هست
Download
Latest Version

اینم برای اون یکی مرور گرا
Flash Player 10.2.152.26 (Non-IE)

• Like
Reactions: hosein me
سلام؛ نمی دونم این مشکل ماله نت هس یا مرورگر ام اما تو هر سایتی میرم هیچ فلشی پلی نمیشه..... ولی قبلا میشد. مثلا تو سایت IMDB هیچ تریلری رو نشون نمیده!!!!!! مشکل از چیه؟؟؟

مشکل از نت هست ، واسه منم همینجوره.
ظاهرا مخابرات فلش و ... رو بسته که احتمالا به خاطر وقایع اخیر هست و به زودی برطرف میشه.

آره منم اینو شنیده بودم!!!!! ممنون. حالا نمی دونی کی وصل میشه؟؟؟
تا دو,سه روز دیگه درست میشه دوست عزیز.

دوستان من یه مشکل با media player classic دارم و اینکه خیلی هنگ و گیر می کنه.بگیر ببند داره یه موقع نصب می کنم مشکلی باهاش ندارم ولی یه موقع های دیگه مشکل باهاش پیدا می کنم.codec هم نصب می کنم ولی باز همون جوریه.چطوری این مشکل حل میشه؟؟
ممنون.

دوستان ، من MSN Messenger رو سیستمم نصب کردم و موقع اجرا ارور میده که یک قسمت از برنامه نصب نشده و باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب کنی . من خواستم برنامه رو پاک کنم ولی ددیم که در کمال تعجب ؛ برنامه تو لیست "Control Panel-Programs & Features" نیست . تو همون فایلی که برنامه رو نصب کردم هم آیکونی به اسم Unninstal وجود نداره . چجوری میتونم برنامه رو پاک کنم ؟

دوستان ، من MSN Messenger رو سیستمم نصب کردم و موقع اجرا ارور میده که یک قسمت از برنامه نصب نشده و باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب کنی . من خواستم برنامه رو پاک کنم ولی ددیم که در کمال تعجب ؛ برنامه تو لیست "Control Panel-Programs & Features" نیست . تو همون فایلی که برنامه رو نصب کردم هم آیکونی به اسم Unninstal وجود نداره . چجوری میتونم برنامه رو پاک کنم ؟

خوب به طور دستی پاکش کن.برو و پوشه برنامه رو shift+del کن.بعد shortcut هاشو هم پاک کن.
اگر نشد نرم افزاری مثل ، TuneUp Utilities میتونه کمکت کنه.نصب کن این نرم افزار رو وبه از طریق unistaler اون برنامه هایی رو که نیمه کاره نصب هستند پاک کن.از لینک زیر میتونی TuneUp Utilities
رو دانلود کنی.

سلام.
من تو اكسل 2007 وقتي يه عدد وارد ميكنم كه اعشار داره اكسل بصورت اتومات عدد رو گرد ميكنه!
مثلاً وقتي ميزنم 3.5 تبديلش ميكنه به 4!
موقع جمع كه از SUM استفاده ميكني 3.5 در نظر ميگره اما نمايشش رو بصورت 4 نشون ميده!!
از چه طريقي ميشه اين گرد كردن رو غير فعال كرد كه هم 3.5 نشون بده و هم در محاسبات همون 3.5 در نظر بگيره؟؟؟
خيلي ممنون :)

دوستان سلام.
من یه مشکلی با بابیلون دارم.برنامرو نصب می کنم و کرک رو هم درست می ریزم ولی وقتی یه کلمه می زنم به فارسی ترجمه کنه میگه CANT CONNECT TO INTERNET و...
چجوری این مشکل حل میشه؟؟؟
ممنون.

دوستان سلام.
من یه مشکلی با بابیلون دارم.برنامرو نصب می کنم و کرک رو هم درست می ریزم ولی وقتی یه کلمه می زنم به فارسی ترجمه کنه میگه CANT CONNECT TO INTERNET و...
چجوری این مشکل حل میشه؟؟؟
ممنون.

back1.gif
دانلود لغت نامه انگلیسی به فارسی برای لغات مربوط به کامپیوتر و IT
back1.gif
دیکشنری انگلیسی به فارسی برای ویندوزهای لاتین
back1.gif
دیکشنری انگلیسی به فارسی برای ویندوزهای فارسی
back1.gif
دیکشنری فارسی به انگلیسی
back1.gif
دیکشنری انگلیسی به فارسی لغات صنعتی
undo.gif
دانلود تمام لغت نامه های فارسی
back1.gif
دانلود فرهنگ لغت های مرتبط با زبان فارسی
back1.gif
دانلود 1300 فرهنگ لغت رایگان در 14 موضوع مختلف
back1.gif
دانلود فرهنگ لغت های معروف چند زبانه و دو طرفه مانند آکسفورد و وبستر و بریتانیکا

سلام.
من تو اكسل 2007 وقتي يه عدد وارد ميكنم كه اعشار داره اكسل بصورت اتومات عدد رو گرد ميكنه!
مثلاً وقتي ميزنم 3.5 تبديلش ميكنه به 4!
موقع جمع كه از SUM استفاده ميكني 3.5 در نظر ميگره اما نمايشش رو بصورت 4 نشون ميده!!
از چه طريقي ميشه اين گرد كردن رو غير فعال كرد كه هم 3.5 نشون بده و هم در محاسبات همون 3.5 در نظر بگيره؟؟؟
خيلي ممنون :)

والله واسه من که اینطوری نیست، حتما یه کاری کردی اینطوری شده ولی اینو امتحات کن:
روش کلیک راست کن، برو تو Format Cell برو تو Custom و اینو بزن #,##0.00

والله واسه من که اینطوری نیست، حتما یه کاری کردی اینطوری شده ولی اینو امتحات کن:
روش کلیک راست کن، برو تو Format Cell برو تو Custom و اینو بزن #,##0.00
خوبي رفيق؟ :)
خيلي ممنون. من تنظيماتش رو دست كاري نكردم. همون Default خود اكسل هست.
متوجه شدم مشكل از كجاست! واقعا خنده داره!!
من به علت اينكه كل جدولم تو يه برگه A4 بايد جا بگيره واسه پرينت اندازه سلولها رو كوچيك كردم!
وقتي ميزنم 3.5 چون كمي از كادر خارج ميشه اكسل 4 ميكنش!!
سلول روكمي بزرگتر كردم درست شد!!! :))
جل الخالق!! :))

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
من یه مشکل عجیییییییییییییب دارم :d نمی دونستم کجا باید بگم دیگه ببخشید اگه جاش اینجا نیست...
من اینترنت adsl إارم اما چند روزه که وقتی مرورگرم رو باز می کنم ( هم fire fox و هم ie ) هیچ صفحه ای بالا نمیاد مثل وقتی که اینترنت کلا وصل نیست اما اون آیکون مانیتور کوچیک پایین صفحه :d هیچ مشکلی نداره و نشون میده که اینترنت وصله!
بعد از کلی آزمون و خطا به کمک یه روش می تونم وصل بشم اول *** کانکت می کنم و بعدمرورگرو باز می کنم و دیگه مشکلی ندارن...
کسی می تونه کمک کنه؟!
ممنون می شم

خوبي رفيق؟ :)
خيلي ممنون. من تنظيماتش رو دست كاري نكردم. همون Default خود اكسل هست.
متوجه شدم مشكل از كجاست! واقعا خنده داره!!
من به علت اينكه كل جدولم تو يه برگه A4 بايد جا بگيره واسه پرينت اندازه سلولها رو كوچيك كردم!
وقتي ميزنم 3.5 چون كمي از كادر خارج ميشه اكسل 4 ميكنش!!
سلول روكمي بزرگتر كردم درست شد!!! :))
جل الخالق!! :))

مخ-لس ـتیم.
پیشنهاد میکنم موقع چاپ تو تنظیمات چاپگر صفحه رو A4 بذاری که محتویات رو مجبور بشه A4 کنه، اونوقت همچین مشکلاتی رو کمتر میبینی. البته من فایلت رو ندیدم و ممکنه برات جواب نده.

آقا من یه مشکلی پیدا کردم با مرورگرم! از وقتی که ویندوز عوض کردم وقتی میخوام یه صفحه رو باز کنم هم بعضی مواقع خیلی دیر باز میشه و گیر میکنه، و هم یه مواقعی بجای صفحه مورد نظر سایتی به نام ask.com باز میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or