مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان.
مدتی هست با یه مشکل خیلی اساسی رو به رو شدم !
مشکل صدا توی بازیها ! به این صورت که تو چند تا از بازیها امثال : AC:BrotherHood و Test Drive : Unlimited 2 بعضی از صداها در بازی وجود ندارند ! هر چی کرک نصب کردم و نسخه های مختلف نصب کردم هیچ تغییری مشاهده نکردم و اتفاق خاصی نیفتاد ! پس نتیجه گرفتم شاید مشکل از سیستم خودم !

نظرتون چیه ؟
1- آخرین درایور صدا
2- آخرین DX
3- http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

اینترنت دانلود منیجر رو کرک کردم ولی باز پیغام رجیستر شدن تقلبی میاد . اون پنجره رو نمی بندم و میتونم کار بکنم .اما اگه روش بزنم منو به صفحه خرید از شرکتش که فارسی هم نوشته میفرسته که عذاب اوره.اصلا این شرکت ایرانی که میفروشه درست هست یا الکیه و اینکه چه کاری کنم این پیام نیاد برام.ممنون

اینترنت دانلود منیجر رو کرک کردم ولی باز پیغام رجیستر شدن تقلبی میاد . اون پنجره رو نمی بندم و میتونم کار بکنم .اما اگه روش بزنم منو به صفحه خرید از شرکتش که فارسی هم نوشته میفرسته که عذاب اوره.اصلا این شرکت ایرانی که میفروشه درست هست یا الکیه و اینکه چه کاری کنم این پیام نیاد برام.ممنون
جدیدترین ورژنش رو از این جا دانلود کنhttp://www.asandownload.com/archives/internet/download_manager/download_internet_download_manager_full/
به نحوه کرک کردنش هم دقت کن

آخرین ویرایش:
آقا ما یه مشکلی با این Winamp داریم اونم اینه که :

هر دفعه ما این برنامه رو اجرا میکنیم یه کاری میکنه تمام فرمت های تصویری دیگه هم با این برنامه باز بشن دفعه بعد

ممنون اگه کمک کنید :)

اقا من هرچی با IE 8 و IE9 و Firefox میزنم سایت www.xbox.com این صفحه اینطوری میاد اما با گوگل کروم قشنگ باز میشه مشکل چیه ؟؟؟

firty5ag5lhmq022iayf.jpg

آقا ما یه مشکلی با این Winamp داریم اونم اینه که :

هر دفعه ما این برنامه رو اجرا میکنیم یه کاری میکنه تمام فرمت های تصویری دیگه هم با این برنامه باز بشن دفعه بعد

ممنون اگه کمک کنید :)

یکی یه کمکی بکنه جای دوری نمیره :دی

یکی یه کمکی بکنه جای دوری نمیره :دی

سامولیک،
برو تو Options-General Preferences-File Types بعد هرچی رو میخوای بردار، ببین حل میشه یا نه. (مثلا میتونی دکمه Audio Only رو بزنی که فقط فایلای صوتیت رو برات پخش کنه)
ویندوز 7 اصلا تو Control Panel ـش یه قسمت داره واسه همین Association ها، فک کنم اسمش File Types یا همین مایه هاست.

اگه حل نشد بگو.

ضمنا، هیچوقت Winamp رو بیخیال نشو!

• Like
Reactions: ™SHADOW
سلام خدمت دوستان من در نصب نرم افزار idm مشکل دارم وموقع نصب این ارور رو میده:

could not creat temp dir in unpacker the filename,directory name,or volume label syntax is incorrect error id;123 یعنی مشکل از چیه؟:(

سامولیک،
برو تو Options-General Preferences-File Types بعد هرچی رو میخوای بردار، ببین حل میشه یا نه. (مثلا میتونی دکمه Audio Only رو بزنی که فقط فایلای صوتیت رو برات پخش کنه)
ویندوز 7 اصلا تو Control Panel ـش یه قسمت داره واسه همین Association ها، فک کنم اسمش File Types یا همین مایه هاست.

اگه حل نشد بگو.

ضمنا، هیچوقت Winamp رو بیخیال نشو!
آیدین جان ( اگه درست گفته باشم :دی ) مشکل اینه من وقتی هم Winamp رو اجرا میکنم هم دوباره پلیر اجراییش برمیگرده به Winamp
با اینکه همه رو برگردونده بودم رو KMPlayer

یه مرگ اساسی داره

اون control panel رو بیشتر توضیح میدید ؟! :)

آیدین جان ( اگه درست گفته باشم :دی ) مشکل اینه من وقتی هم Winamp رو اجرا میکنم هم دوباره پلیر اجراییش برمیگرده به Winamp
با اینکه همه رو برگردونده بودم رو KMPlayer

یه مرگ اساسی داره

اون control panel رو بیشتر توضیح میدید ؟! :)

اون کاری که عرض کردم رو انجام دادی؟

سلام
چرا من نمیتونم بعضی از فیلم هارو با زیرنویس فارسی ببینم؟؟؟
من از برنامه های مختلف مثل GOM , KM , Media . . . .
وقتی فارسی انتخاب میکنم به جای حروف فارسی شکلهای عجیب غریب میاد . . .

دوستان من دو تا کنسرت دانلود کردم که پسوندشون IMG هستن !
آیا باید باDemon tools بازشون کنم؟
اگه برنامه دیگه که من بتونم اینها رو بازکنم میشناسین لطفا بگین
مرسی!

دوستان من دو تا کنسرت دانلود کردم که پسوندشون IMG هستن !
آیا باید باDemon tools بازشون کنم؟
اگه برنامه دیگه که من بتونم اینها رو بازکنم میشناسین لطفا بگین
مرسی!

تو اون یکی تاپیکی که پرسیدی جوابتون رو دادن.
لطفا برای حفظ قوانین یک سوال رو فقط در یک تاپیک بپرسین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or