مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان!

من وقتی میخوام با مسنجر on شم این پیخام رو میده:

massenger encountered a connection problem . please check the network connection and then click "try agein"

(81003004)

البت مواقع بسیار کمی هم درست وصل میشه ولی خوب اکثر اوقات نه...

توی my documents من دو تا فایل مخفی با نام های ntuser.dat.LOG1 و ntuser.dat.LOG2 وجود دارن. برای چی ان ؟! کسی میدونه؟!
و همینطور یه فولدر به نام AppData که لون هم مخفیه و 300 مگ حجمشه.
اینا چی ان؟! پاکشون کنم؟! من کلا عادت دارم به پاک کردن! (کامپیوتر تکونی :d)

توی my documents من دو تا فایل مخفی با نام های ntuser.dat.LOG1 و ntuser.dat.LOG2 وجود دارن. برای چی ان ؟! کسی میدونه؟!
و همینطور یه فولدر به نام AppData که لون هم مخفیه و 300 مگ حجمشه.
اینا چی ان؟! پاکشون کنم؟! من کلا عادت دارم به پاک کردن! (کامپیوتر تکونی :d)
اون ها فایل های مربوط به خوده سیستم هستند و نمی تونی پاکشون کنی. اگر میخواین خالی کنی هاردتون رو disk clean up رو اجرا کن.

دوستان من Windows Server 2008 R2 نصب کردم اصلا هیچ پسوردی ازم نخواست موقعه نصب همون اول که میخوام وارد Desktop بشم(Logon Screen)میگه باید پسورد بزاری وقتی پس رو میزارم با پیغام زیر رو میده !!! باید چه کنم ؟!

Unable to Update Password.The Value Provided for the New Password does Not Meet the Length,Complexity ,Or History Requirements of The Domain.

دوستان من Windows Server 2008 R2 نصب کردم اصلا هیچ پسوردی ازم نخواست موقعه نصب همون اول که میخوام وارد Desktop بشم(Logon Screen)میگه باید پسورد بزاری وقتی پس رو میزارم با پیغام زیر رو میده !!! باید چه کنم ؟!

Unable to Update Password.The Value Provided for the New Password does Not Meet the Length,Complexity ,Or History Requirements of The Domain.
پسوردی که گذاشتی فک کنم خیلی ساده بوده، یه چیز پیچیده تر که ترکیب عدد و حروف کوچک و بزرگ و حروف !@#%&*( باشه بذار ببین درست میشه یا نه.

سلام.وقتی میخوام با ADSL کانکت شم کانکت میشم اما انگار نشدم :دی هیچ سایتی باز نمیشه و اونجا که سرعت اینترنت رو میزنه مینویسه Limited Or No Connectivity ممنون میشم بگین چیکار کنم.

میخوام فوتوشاپ نصب کنم این ارور رو میده:

http://www.irupload.ir/images/a17lsvtkdpdmhb1c89.jpg

خب گفته اینسرت کن.:d

فایل های این الان رو دی وی دی هست یا هاردت ؟

تو مرحله قبلی یا اپشن همه تیک ها رو بردار و فقط خوده فتو شاپ رو تیک بزن.

اگه کار نکرد با پرمیشن های دو تا درایوت رو یکی کنی. جایی که فایل دانلود شده هست با جای که میخوای برنامه رو نصب کنی هر دو فولدر باید یک نوع پرمیشن داشته باشند. با یه کار دیگه اینکه فولدر برنامه دانلود شده فتو شاپ رو منتقل کنی به درایو سی اگه میخوای فتو شاپ رو هم تو درایو سی بریزی.

C:\ folder

آخرین ویرایش:
سلام...دوستان من 2 یا 3 سالی هست که از برنامه ی بابیلون استفاده می کنم ولی چند وقتی هست که به من این پیغام می ده...
Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license. Purchase

خواهش می کنم کمک کنید...

سلام...دوستان من 2 یا 3 سالی هست که از برنامه ی بابیلون استفاده می کنم ولی چند وقتی هست که به من این پیغام می ده...
Note: This is an error message.
In order to view results from this dictionary, you are required to purchase a license. Purchase

خواهش می کنم کمک کنید...
باید بابیلون را در لیست فایروال قرار بدهی تا شرکت شناسایی اش نکند .

سلام دوستان.
مدتی هست با یه مشکل خیلی اساسی رو به رو شدم !
مشکل صدا توی بازیها ! به این صورت که تو چند تا از بازیها امثال : AC:BrotherHood و Test Drive : Unlimited 2 بعضی از صداها در بازی وجود ندارند ! هر چی کرک نصب کردم و نسخه های مختلف نصب کردم هیچ تغییری مشاهده نکردم و اتفاق خاصی نیفتاد ! پس نتیجه گرفتم شاید مشکل از سیستم خودم !

نظرتون چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or