کسی نیست جواب بدهسلام.من یه مشکلی با مسنجر دارمهر چند وقت اتفاق میفته واسممشکلم هم اینه که متن های که میفرستم رو نمیتونم ببینم وقتی طرف مقابل هم تکست میده از بالای ساعت که برای چند ثانیه میادمیخونمالبته قبلا هرچند مدت این مشکل پیش می اومد.آها قبل از این مشکلNOD32میگه یه فایلی رو پاک کردم بعدش این مشکل پیش میاد.دفعات قبل هم همنیطوربود.اگه Windowsرو عوض کنم درست میشه ولی خوب همه چی رو باید دوباره نصب کنم.
اگه میشه کمک کنین:hurted:
دوستان من از آنتی ویروس avast استفاده میکنم.
وقتی در قسمت پایین سمت چپ نرم افزار،کلید update the virus database رو میزنم این eror نمایش داده میشه:
the license key for thei product is invalid
این قطعا مربوط به کرک نرم افزار هست؟
چه جور میتونم کرک جدید گیر بیارمو
کلا اگر میشه بگین چه طور میتونم تو avast آپدیت بگیرم!
ممنون اگه راهنماییم کنید!
سلام
یه مشکلی دارم که از دیروز اعصابم رو خورد کرده
من یه اشتباهی کردم کارت ورود به جلسه ی ارشدم رو به صورت عکس ریختم تو فلش و دادم به پدرم که واسم پرینت بگیره گویا سیستم طرف ویروسی بوده و...!!!
فایل های داخل فلش به صورت shurtcut میان با ایکون های به ربط به فایل ! از همون موقع بود فکر میکنم که وقتی دارم تو moziila کار میکنم خود به خود برنامه crash میکنه و میاد بیرون !!
فلش رو خواستم فرمت کنم نزاشت گفت یه برنامه داره ازش استفاده میکنه رفتم تو safe mode و پاکش کردم کامل ولی باز میاد ویروسه !! اکسن هم میکنم با eset اپدیت شده چیزی پیدا نمیکنه نه تو سیستم نه تو فلش خلاصه اعصابم رو به هم ریخته...
برو به CP بعد Region and Language بعش Administrative بعد Change System Locale بعد فارسیش کن.وقتی با وی ال سی کار میکنم و یک فایل با فرمت mkv رو بهش میدم و میخوام زیر نویس فارسی بهش بدم اجق وجق نشون میده زیر نویسو چی کار کنم؟