سلامدکتر سلام
بابیلون را نصب کردم. روز اول کار کرد , روز دوم ارور رجیستر داد. پچش را باید کپی پیست کنم؟
GOM Player.اول اجرا نمیکنه اما خودش کدک بهت میده.دانلود کن و پخش کن .و لذت ببرسلام
من يك فيلم دارم پسوندش "rm" هست با چه برنامه ايي بايد بازش كنم ؟ :d
Kmplayer , VLC , MPC همه ماليدن :d
دکتر جون قبلا با موزیلا از یوتیوب دانلود میکردم.بعدش از کار افتاد بعد از یه مدت خود موزیلا از هم کار افتاد. بیزحمت میشه راه دانلود از یوتیوب رو بگی.
دکتر جون قبلا با موزیلا از یوتیوب دانلود میکردم.بعدش از کار افتاد بعد از یه مدت خود موزیلا از هم کار افتاد. بیزحمت میشه راه دانلود از یوتیوب رو بگی.
همون ای دی ام ارور میده. چند روز بود اینترنت گیر داشت بعد که درست شد دیگه دانلود نمیکرد. آی دی ام ارور فوربیدن میداد. فکر کنم کار سایبریهاستبرنامه internet download manager رو نصب کن رو دستگات بعد روی روی هر فیلم و یا کلیپ که بری خودش اتومات بالاش بهت پیغام دان میده
از دوستان خواهش می کنم به سوال من جواب بدید.
من چند وقت پیش ونیدوز سون 32 بیتی از king ریختم بعد همونجوری که گفته بود اکتیوش کردمیعنی الان می رم تو mycomputer و کلیک راست می کنم تو properties نوشته windows id activated.ولی یه مشکلی دارم.نمی تونم عکس پس زمینه ی دسکتاپ را عوض کنم.بعدش رفتم رو دسکتاپ کلیک راست کردم دیدم اصلا personalize نیست.انگار که ویندوز محدود شده باشه.چیکار باید بکنم؟
سلام من یه لپتاپ بدون ویندوز گرفتم و روش آلتیمیت نصب کردم.الان ویندوزش دیر بالا میاد.خواستم ببینم ویندوز HOME بریزم روش بهتره یا نه.در ضمن مک چطوره؟شما به نظرت چی نصب کنم خوبه؟ در ضمن لپتاپم CORE DUE TWO 2.26 , گرافیکشم 128.NVIDIA مگ هست.دوست عزیز شما کدوم ورژن وین 7 رو ریختی مطمئنی Ultimate هست ؟