سلام
یه سوال داشتم ! من وقتی با u torrent از تورنت دانلود می کردم , سرعت اپلود برام پایین بود در عوض سرعت دانلودم بالا بود ! اما الان 2 روزی هست سرعت up با down برابری می کنه ! در نتیجه زمان تموم شدن دانلود افزایش پیدا می کنه ! من تنظیماتشو دیدم همچین گزینه ای ندیدم که سرعت اپ کم بشه یا کلا اپ صورت نگیره ! ایا شیوه ای وجود داره Up به کل انجام نگیره ؟
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
من هر دو ویندوز XP و 7 رو رو سیستمم دارم، اگه بخوام XP رو ریپیر کنم لیست سیستم عاملا میپره و دیگه نمیشه وارد 7 شد، حالا خواستم ببینم بعد از مدتها راهکاری هست که بشه بعد از ریپیر XP لیست سیستم عاملا رو برگردوند یا نه؟
دوستان من سطل آشغالم پاک شده از کجا دوباره بیارمش؟!
Mer30 !این فایل رو دانلود کن، فایل داخلشو اجرا کن و وقتی پرسید سوال رو، گزینه بله رو بزن
آها یادم رفت بگم، بعدشم قبل اینکه بیای بگی کار نکرد سیستم رو ری استارت کن
یه نکته ای هم هست البته :
سام بادی هلپ میسلام دوستان.یه مشکل عجیب پیدا کردم.کلیدهای Delete و -و_ علامت درصد و Ctrl سمت چپ و F1 و F8 و چندتا کلید دیگه ی کیبورد کار نمیکنن.Win عوض کردم با چندتا کیبورد دیگه امتحان کردم اما کار نمیکنن.ممنون میشم اگه کمکم کنین
شما بايد بروي دكمه هاي روي كيبردت رو تنظيم كني!:dسام بادی هلپ می
ها؟ خب از کجا؟شما بايد بروي دكمه هاي روي كيبردت رو تنظيم كني!:d
يه چيزي تو مايه هاي تنظيم ميانبر
باید پچش رو دانلود کنی و بریزی تو جایی که IDM رو نصب کردیبرنامه Internet Download Manager خیلی خوب بود اما مدت تموم شده و باید رجیستر بشه
چکار باید کرد ؟
خیلی ممنون
GOOD LUCK
برنامه Internet Download Manager خیلی خوب بود اما مدت تموم شده و باید رجیستر بشه
چکار باید کرد ؟
خیلی ممنون
GOOD LUCK
باید پچش رو دانلود کنی و بریزی تو جایی که IDM رو نصب کردی
نگرفتی دیگه چی شد عزیزم، من اول XP رو نصب کردمه و بعدش 7، الان تو این فایل بوت XP فقط خط فرمان بوت XP نوشتس در حالی که تو 7 وقتی وارد فایل بوتش میشم هر دو ویندوز رو ذکر کرده، یعنی چی، یعنی اینکه 7ه که تعیین میکنه کدوم ویندوز اول بیاد بالا، در نتیجه وقتی XP رو ریپیر کنم لیست انتخواب سیستم عاملا میپره و چون به 7 دسترسی ندارم دیگه نمیشه اون فایل رو ادیت کرد و با این که 7 نصبه دیگه لیستی وجود نداره تا بشه 7 رو بالا آورد، مشکل من اینه، حالا هم راهنمایی میخوام1- وارد Control Panel بشوید
2- System را انتخاب کنید.
3- بعد کادری ضاهر میشود شما از گزینه های کشویی ، Advanced را انتخاب کرده.
4- بعد از ضاهر شدن کادر گزینه سوم یعنی آخرین گزینه داخل کادر Setting را انتخاب کنید.
5- کادر محاوره ایStartUp And Recovery ضاهر میشود.
6- کلیک Edit رابزنید.
7- خب از اینجا به بعد مواضب باشد!! (دقت کنید)
زیر مجموعه [operating systems] دوتا نوشته مثل هم میبینید
مثل این:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
خب شما کافی که یکم دقت کنید و اون ویندوزی که روی E نصب کردید،ببینین اول بوت کرد گزینه اول میاد یا دوم بعدش بیاید این مراحل رو انجام بدید و در مرحله آخر با خیالی راحت گزینه ای که مد نظر شماست رو پاک کنید