Amino-Danger
کاربر سایت
بچه ها چطوري ميتونم قسمت My Recent Documents رو پاك كنم از تو start?
البته از طريق run نميخوام چون registry يم قفله!
من چند وقت هست موقع کانکت شدن به یاهو این ارور رو میگیرم.مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
هم firewall رو خاموش کردم.هم آنتی ویروس رو dis کردم و هم یاهو رو پاک کردم باز ریختم.
تنها راه حلش اینه که u95 رو باز کنم بعد تنظیمات یاهو رو بزارم رو proxy تا کانکت شم
سلام دوست عزيزبچه ها چطوري ميتونم قسمت My Recent Documents رو پاك كنم از تو start?
سلام دوست عزيزسلام
من یه چند وقتیه Explorer Windowsـم باز نمیشه همش باید وقتی وارد ویندوز میشم از تو Task Manager بازش کنم
مشکل از کجاس ؟!
وقتی توی هر Accountـی Login میکنم یه صفحه ی سیاه باز میشه بجای Desktop برای این که Desktop رو بتونم بیارم باید از تو Task Manager به قسمت File بعد New Task... (Run) برم و بزنم explorer تا Desktop بیاد !سلام دوست عزيز
يكمي واضحتر توضيح بدين. من دقيق متوجه نشدم.
درودبچه ها چطوري ميتونم قسمت My Recent Documents رو پاك كنم از تو start?
ویندوز 7 ؟وقتی توی هر Accountـی Login میکنم یه صفحه ی سیاه باز میشه بجای Desktop برای این که Desktop رو بتونم بیارم باید از تو Task Manager به قسمت File بعد New Task... (Run) برم و بزنم explorer تا Desktop بیاد !
حالا چیکار کنم که این مراحل رو طی نکنم ؟!
بله !ویندوز 7 ؟
اکتیو کردی؟
=
هو علی حیدر مددی
اکتیو دیگهبله !
نه شکره خدا توی WIndows Updates تو اون قسمتی که آپدیت هارو مشخص میکنی Gniuneـش رو Hide کردم !
ولی 1بار هم ویندوز رو آپدیت نکردم باز با این حال !
---------------------------------------------------
منظروتو از اکتیو چی بود ؟
Windows Is Activatedاکتیو دیگه
روی my computer
راست کلیک
properties
که میزنی- اخرین خط نوشته ها باید بزنه Windows is Activated
آون یعنی Active هست
سلام دوست عزيزسلام.من يه مشكلي دارم.وقتي برنامه رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:
The specified module could not be found
اين .net كه همه نسخه هاش نصبه ولي windows installer مطمئن نيستم.لينكي داريد ازش؟سلام دوست عزيز
برنامه Microsoft .NET Framework و WindowsInstaller رو نصب بكنيد.
خدمت شما:اين .net كه همه نسخه هاش نصبه ولي windows installer مطمئن نيستم.لينكي داريد ازش؟
ممنون
مرسي عباس...سلام دوست عزيز
تنها را موجود از طريق ريجستري هست و همه دستورات هم از طريق ريجستري انجام ميشه.