درودسلام
دوستم به من يه mp4 player داده كه توش فايل تصويري بريزم دوتا فايل تست با فرمت avi توش هست اما من هرچي فايل با چندتا نرم افزار avi ساختم نتونست پخش كنهpanasonice همينه ازش ميدونه نه جعبه ي داره نه مدلشو ميشه فهميد.خواهش ميكنم كمكم كنيد بفهم با چه نرم افزاري ميشه فهميد دو تا فايل تستو با چي چجوري تبديل كرده من از چه نرم افزاري استفاده كنم
درودخيلي ممنون ازت.ولي بايد جزخيات دقيق فايل avi رو بدونم تا بتونم دقيق يكي مثل خودش تبديل كنم.ي نرم افزار واسه دونستن جزييات دقيق فايل avi بممعرفي كن.دست گلت درد نكنه
درودسلام دوستان. من وقتی خونه ی قبلیمون بودم واسه ی همه ی دوستام و فامیلامون از تو یاهو مسنجر عکس میفرستادم.
ولی از وقتی که اومدیم خونه ی جدیدمون نمیفرسته. البته میدونم میتونم از mail استفاده کنم ولی میخوام این مشکل رو برطرف کنم.
ویندوزم ویستا هست و آنتی ویروس nod 32 دارم. در ضمن آنتی ویرسمو غیر فعال کردم بازم نشد. کسی میدونه باید چی کار کنم؟
ي نرم افزار واسه دونستن جزييات دقيق فايل avi بممعرفي كن.دست گلت درد نكنه
درودمن این برنامه Daemon Tools Lite 4.35.6.91 رو دانلود و روی XPSP3 نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این ارورو میده:
the program requires at least windows 2000 with SPTD 1.60 or higher. kernal debugger must be deactivated
General
Complete name : F:\Documents and Settings\u\Desktop\Test.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 19.6 MiB
Duration : 3mn 46s
Overall bit rate : 727 Kbps
Writing application : MEncoder Sherpya-MinGW-20060312-4.1.0
Writing library : MPlayer
Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 587 Kbps
Width : 320 pixels
Height : 240 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 20.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.382
Stream size : 15.9 MiB (81%)
Writing library : XviD 1.1.0 (UTC 2005-11-22)
Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Codec ID : 50
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 3.46 MiB (18%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 26 ms (0.52 video frame)
Interleave, preload duration : 522 ms
عزیز اون برنامه مبدلی که بهت دادم میتونی تنظیمات فایلی که میخوای دست کاری کنی.اين مشخصات فايل avi منه ي نرم افزار بم معرفي كن كه بتونم فايلهاي تصويري با اين مشخصات بسازم خيلي ممنون ميشم ازت
آقا دستت درد نکنه ولی مشکل حل نشد، تمام مراحلو رفتمراه زیر رو تست کن ببین مشکلت حل میشه