مشکلات نرم افزاری

سلام
دوستم به من يه mp4 player داده كه توش فايل تصويري بريزم دوتا فايل تست با فرمت avi توش هست اما من هرچي فايل با چندتا نرم افزار avi ساختم نتونست پخش كنهpanasonice همينه ازش ميدونه نه جعبه ي داره نه مدلشو ميشه فهميد.خواهش ميكنم كمكم كنيد بفهم با چه نرم افزاري ميشه فهميد دو تا فايل تستو با چي چجوري تبديل كرده من از چه نرم افزاري استفاده كنم

سلام
دوستم به من يه mp4 player داده كه توش فايل تصويري بريزم دوتا فايل تست با فرمت avi توش هست اما من هرچي فايل با چندتا نرم افزار avi ساختم نتونست پخش كنهpanasonice همينه ازش ميدونه نه جعبه ي داره نه مدلشو ميشه فهميد.خواهش ميكنم كمكم كنيد بفهم با چه نرم افزاري ميشه فهميد دو تا فايل تستو با چي چجوري تبديل كرده من از چه نرم افزاري استفاده كنم
درود
نرم افزار زیر رو تست کن فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه:
Any.Video.Converter.Professional.3.0.5
برای کرک باید فایل پچ رو جایی که برنامه رو نصب کردی کپی کنی و روی Patch کلیک کنی.
برنامه هم باید بسته باشه.

خيلي ممنون ازت.ولي بايد جزخيات دقيق فايل avi رو بدونم تا بتونم دقيق يكي مثل خودش تبديل كنم.ي نرم افزار واسه دونستن جزييات دقيق فايل avi بممعرفي كن.دست گلت درد نكنه

سلام دوستان. من وقتی خونه ی قبلیمون بودم واسه ی همه ی دوستام و فامیلامون از تو یاهو مسنجر عکس میفرستادم.

ولی از وقتی که اومدیم خونه ی جدیدمون نمیفرسته. البته میدونم میتونم از mail استفاده کنم ولی میخوام این مشکل رو برطرف کنم.

ویندوزم ویستا هست و آنتی ویروس nod 32 دارم. در ضمن آنتی ویرسمو غیر فعال کردم بازم نشد. کسی میدونه باید چی کار کنم؟

خيلي ممنون ازت.ولي بايد جزخيات دقيق فايل avi رو بدونم تا بتونم دقيق يكي مثل خودش تبديل كنم.ي نرم افزار واسه دونستن جزييات دقيق فايل avi بممعرفي كن.دست گلت درد نكنه
درود
با KM Player میتونی به اطلاعات فایل تصویری پی ببری.
مدیا پلیر کلاسیک هم این کارو میکنه.
KMPlayer - Download
سلام دوستان. من وقتی خونه ی قبلیمون بودم واسه ی همه ی دوستام و فامیلامون از تو یاهو مسنجر عکس میفرستادم.

ولی از وقتی که اومدیم خونه ی جدیدمون نمیفرسته. البته میدونم میتونم از mail استفاده کنم ولی میخوام این مشکل رو برطرف کنم.

ویندوزم ویستا هست و آنتی ویروس nod 32 دارم. در ضمن آنتی ویرسمو غیر فعال کردم بازم نشد. کسی میدونه باید چی کار کنم؟
درود
دوست عزیز ربطی به تعویض منزل نداره:-? شما یاهوی 10 رو سیتمت نصبه؟ یه بار یاهو رو پاک کن آخرین ورژنشو رو دانلود کن و نصب کن.
جز عکس فایل های دیگرو فرستادی؟

من این برنامه Daemon Tools Lite 4.35.6.91 رو دانلود و روی XPSP3 نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این ارورو میده:

the program requires at least windows 2000 with SPTD 1.60 or higher. kernal debugger must be deactivated

سلام چطوری؟

روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید:d.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟:)

دوستان من یه مشکل عجیب دارم.از هرکسم میپرسم میگه نمیدونم.
من هم روی سیستم خودم که xp دارم و هم لپ تاپ داداشم که 7 روش نصب هست زمانی که وارد یاهو مسنجر میشم زمانی که mywebcam رو میزنم تا وبکمم رو یاهو روشن شه درجا از یاهو پرت میشم بیرون و یاهو خودش کاملا بسته میشه.تمام ورژن های یاهو رو هم تست کردم.درایور webcam هم کاملا درست نصب شده.عجیبه که رو هر 2تا سیستم اینجوریه.هم رو pc هم رو laptop.ممنون میشم کمکم کنید.به آنتی ویروسم ربط نداره.چون پاکشم کردم.

qemh4p6z5vl7kq8sl.jpg

General
Complete name : F:\Documents and Settings\u\Desktop\Test.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 19.6 MiB
Duration : 3mn 46s
Overall bit rate : 727 Kbps
Writing application : MEncoder Sherpya-MinGW-20060312-4.1.0
Writing library : MPlayer
Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 587 Kbps
Width : 320 pixels
Height : 240 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 20.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.382
Stream size : 15.9 MiB (81%)
Writing library : XviD 1.1.0 (UTC 2005-11-22)
Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Codec ID : 50
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 3.46 MiB (18%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 26 ms (0.52 video frame)
Interleave, preload duration : 522 ms
اين مشخصات فايل avi منه ي نرم افزار بم معرفي كن كه بتونم فايلهاي تصويري با اين مشخصات بسازم خيلي ممنون ميشم ازت

من این برنامه Daemon Tools Lite 4.35.6.91 رو دانلود و روی XPSP3 نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این ارورو میده:

the program requires at least windows 2000 with SPTD 1.60 or higher. kernal debugger must be deactivated
درود
راه زیر رو تست کن ببین مشکلت حل میشه:
Start -> Run -> Regedit

Reg_and_sptd_en_1.JPG

مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd رو برو

Reg_and_sptd_en_3.JPG

حالا سمت راست روی Start کلیک کن و توی قسمت Value data عدد 4 رو وارد کن و ok رو بزن با این کار SPTD رو غیر فعال کردی.
=
حالا روی کلید sptd راست کلیک کن و Permissions رو انتخاب کن.
Reg_and_sptd_en_5.JPG

تو پنجره باز شده روی Advanced کلیک کن.
سربرگ Owner رو انتخاب کن
User Name ـت رو انتخاب کن.
تیک کنار Replace owner on subcontainers and objects رو بزن.
دوباره روی کلید sptd راست کلیک کن و Permissions رو انتخاب کن.
حالا سربرگ Permissions رو انتخاب کن.
اون پایین تیک کنار Replace permission entries on all child objects with entries shown here that apply to child objects رو بزن.
حالا روی Add کلیک کن.
User Name رو تو قسمت Enter the object name to select وارد کن و ok رو بزن.
حالا قسمت Allow گزینه Full Control رو تیک بزن و ok کن.
پنجره های که بازه رو همه رو ok کن اگه سوالی هم کرد YES کن.
روی کلید sptd کلیک راست کن و Delete رو بزن
Reg_and_sptd_en_13.JPG

سوالی که پرسیده میشه رو YES کن.
حالا سیستم رو دوباره راه اندازی کن.
===
General
Complete name : F:\Documents and Settings\u\Desktop\Test.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 19.6 MiB
Overall bit rate : 727 Kbps
Writing application : MEncoder Sherpya-MinGW-20060312-4.1.0
Writing library : MPlayer
Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 587 Kbps
Width : 320 pixels
Height : 240 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 20.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.382
Stream size : 15.9 MiB (81%)
Writing library : XviD 1.1.0 (UTC 2005-11-22)
Audio
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Codec ID : 50
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 3.46 MiB (18%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 26 ms (0.52 video frame)
Interleave, preload duration : 522 ms
اين مشخصات فايل avi منه ي نرم افزار بم معرفي كن كه بتونم فايلهاي تصويري با اين مشخصات بسازم خيلي ممنون ميشم ازت
عزیز اون برنامه مبدلی که بهت دادم میتونی تنظیمات فایلی که میخوای دست کاری کنی.

دوستان من یه مشکل عجیب دارم.از هرکسم میپرسم میگه نمیدونم.
من هم روی سیستم خودم که xp دارم و هم لپ تاپ داداشم که 7 روش نصب هست زمانی که وارد یاهو مسنجر میشم زمانی که mywebcam رو میزنم تا وبکمم رو یاهو روشن شه درجا از یاهو پرت میشم بیرون و یاهو خودش کاملا بسته میشه.تمام ورژن های یاهو رو هم تست کردم.درایور webcam هم کاملا درست نصب شده.عجیبه که رو هر 2تا سیستم اینجوریه.هم رو pc هم رو laptop.ممنون میشم کمکم کنید.به آنتی ویروسم ربط نداره.چون پاکشم کردم.

qemh4p6z5vl7kq8sl.jpg

کسی نیست از دوستان جواب مارو بده؟؟؟

یه سری كار هست، اینا رو انجام بده. هر دفعه بعدش دوباره تست كن. نه اینكه راه حل باشن همشون:

Adobe Flash Player كه نصب داری؟؟ چون لازمه‌ش هست.
از اینجا هم وبكمت رو تست كن ببین اصلا درست كار میكنه. روی گزینه Allow در بالای صفحه كلیك كن.
آخرین وبكم كنترلر رو از یاهو دانلود كن. ببین سازگاری داره یا نه.
از Preferences > Connection بزار روی گزینه No Pro*y یا Connect direct to internet حتما.
برو اینجا Messenger > Preferences > Webcam Broadcast > Camera Source و دیفالت دراپ باكسو بزن. اگر چند گزینه برای Camera source داری، هر برنامه‌ای كه قبلا برای وبكم نصب كردیو پاك كن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or