من ویندوزم XP هست نه 7 ، اینی هم که میبینید تمش هست !
درودمن ویندوزم XP هست نه 7 ، اینی هم که میبینید تمش هست !
درودلینک دانلود خرابه، لطف کن یه لینکه دیگه بذار
درودمن adobe flash player رو ریختم.رو pc هم نصب شده درست.راحت utube اینارو FLV هاشو نشون میده.اما توی facebook که میخوام video ببینم میزنه.آخرین ورژنم دارم :
Flash Player upgrade required
You must download and install the latest version of the Adobe Flash Player to view this content.
میشه راهنمایی کنید.زمان دانلود flashplayer هم حتی با هیتلر شکن نمیتونم مستقیم از سایت خود adobe دانلود کنم.با firefox هم کار میکنم.
درود
شما فلش پلیر مخصوص فایرفاکس رو ریختی؟
سلام چطوری؟
روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید:d.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟
درودبله دوست عزیز.خونه این مشکل رو ندارم.اما با pc محل کارم به این مشکل خوردم
شما کل پارتیشن رو یعنی پاک کردی؟روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟
سلام دوست عزيزسلام چطوری؟
روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید:d.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟