مشکلات نرم افزاری

این پیغام نصب آپدیت Nvidia
746689e2cf9c42ea95f9.JPG

اِ، من دیدم رفیقمون درست گفته، پستمو پاك كردم ;;):))

اینطور كه پیداست شما یه درایور دیگرو داری نصب میكنی كه به كارت گرافیكت ربط نداره.
از آدرس مقابل یعنی properties > Setting > Advanced > Adapter اسم دقیق كارتتو رو پیدا كن.
یا اینكه مثلا سیستم 32 بیتی داری، درحال نصب فایل 64 هستی.
یا اینكه (چون گفتی اپدیت میكنی) درایور قبلیت یه بلایی سرش اومده.

خلاصه اینكه برو نسخه درستشو بگیر :d;)

من adobe flash player رو ریختم.رو pc هم نصب شده درست.راحت utube اینارو FLV هاشو نشون میده.اما توی facebook که میخوام video ببینم میزنه.آخرین ورژنم دارم :

Flash Player upgrade required
You must download and install the latest version of the Adobe Flash Player to view this content.

میشه راهنمایی کنید.زمان دانلود flashplayer هم حتی با هیتلر شکن نمیتونم مستقیم از سایت خود adobe دانلود کنم.با firefox هم کار میکنم.

من adobe flash player رو ریختم.رو pc هم نصب شده درست.راحت utube اینارو FLV هاشو نشون میده.اما توی facebook که میخوام video ببینم میزنه.آخرین ورژنم دارم :

Flash Player upgrade required
You must download and install the latest version of the Adobe Flash Player to view this content.

میشه راهنمایی کنید.زمان دانلود flashplayer هم حتی با هیتلر شکن نمیتونم مستقیم از سایت خود adobe دانلود کنم.با firefox هم کار میکنم.
درود
شما فلش پلیر مخصوص فایرفاکس رو ریختی؟

سلام چطوری؟

روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید:d.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟:)

یکی یه کمکی به ما هم بده:)

بله دوست عزیز.خونه این مشکل رو ندارم.اما با pc محل کارم به این مشکل خوردم
درود
این آخرین ورژنه برات آپ کردم یه تست کن:
Adobe Flash Player 10.1.82.76 for (Firefox, Netscape, Safari & Opera
ولی وقتی ویدیوهای یوتوب رو نشون میده نباید مشکلی باشه :-/
روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟
شما کل پارتیشن رو یعنی پاک کردی؟

سلام چطوری؟

روی لپ تاپ ویندوز 7 نصبیدم ولی قبل از اینکه 7 رو نصب کنم اونجایی که باید درایو مورد نظر رو انتخاب کنی من یکی از درایو ها رو Delete کردم و اون درایو کلا پرید:d.........وقتی ویندوز 7 رو کامل نصب کردم رفتم تو قسمت Disc Management و 100gb فضای خالی اونجا بود که همون درایوی هست که پاکش کردم. با رنگ سبز مشخص شده و نوشته Free space حالا باید چطوری به حالت اولش برگردونمش؟:)
سلام دوست عزيز
دو راه هست.
يكي با استفاده از نرم افزار Partition Magic
و ديگري از همون قسمتي كه ويندوز رو عوض مي كنيد يك درايو جديد با فضايي كه بلا استفاده هست بسازين.
در هر دو روش به فايل‌هاي ساير درايوها آسيبي نمي‌رسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or