مشکلات نرم افزاری

من يدونه هارد 500 دارم كه تقسيمشون كردم به 9 تا پارتيشن.الان سه تا پارتيشنش خالي هست كه ميخوام اينارو بكنم يه پارتيشن راهي هست؟چون با اين برنامه ها هركاري كردم نشد.يعني سه تا پارتيشن رو پاك كردم ولي اجازه نميده يك پارچشون كنم و فقط ميزاره دوباره هر كدوم رو با حجم سابق درست كنم.چيكار كنم؟

سلام
من چطور میتونم هم XP و هم 7 رو کنار هم داشته باشم؟
الان من اول xp ریختم بعدش 7 رو ریختم اما xp پرید!!
حتما یه جایی اشتباه کردی چون من هم اول XP داشتم بعد 7 ریختم و الان هر دوشو دارم و مشکلی ندارن
یک راه حل دیگه دیگه استفاده از حالت XP Mode توی 7 هستش :
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

سلام چطوری؟

یه مشکلی دارم: بعضی از فایل های MKV رو که میخوام با km player باز کنم اینجوری میشه.
38.gif

کسی نمیدونه اشکال از چیه؟
77.gif

ویندوز هم 7ه و 2.9.3.1428 km player versionه.
82.gif

http://up.iranblog.com/Files/e84286a0ce424c7a83ca.PNG

من يدونه هارد 500 دارم كه تقسيمشون كردم به 9 تا پارتيشن.الان سه تا پارتيشنش خالي هست كه ميخوام اينارو بكنم يه پارتيشن راهي هست؟چون با اين برنامه ها هركاري كردم نشد.يعني سه تا پارتيشن رو پاك كردم ولي اجازه نميده يك پارچشون كنم و فقط ميزاره دوباره هر كدوم رو با حجم سابق درست كنم.چيكار كنم؟
سلام
با یه برنامه مثل پارتیشن مجیک میتونی به هدفت برسی ...
اگه پارتیشنهای خالی کنار هم هستن کارت راحته و سریع انجام میشه. اگر به ترتیب نیست فایلهاتو به پارتیشنهای دیگه انتقال بده طوری که 3تا پارتیشن خالی پارتیشنای انتهای هاردت باشه ...

ميگم يه سوالي دارم در مورد اين internet download manager
اين برنامه معمولا براي دانلود فايل هارو به 7 قسمت تقسيم ميكنه اما تو تقسيم بندي از 8 تا 15 خاليه.يعني ميشه كاري كرد كه فايل هارو در 15 قسمت دانلود كنه؟

آخرین ویرایش:
ميگم يه سوالي دارم در مورد اين internet download manager
اين برنامه معمولا براي دانلود فايل هارو به 7 قسمت تقسيم ميكنه اما تو تقسيم بندي از 8 تا 15 خاليه.يعني ميشه كاري كرد كه فايل هارو در 15 قسمت دانلود كنه؟
option -> Connection -> Default max .conn. number
اینجا میتونی بین 1 تا 16 تنظیمش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or