مشکلات نرم افزاری

سلام
من هر چی روی یاهو مسنجر کلیک می کنم اجرا نمیشه ولی توی task manager که میرم قسمت processes اجرا شده هست
چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد کسی میدونه مشکل از چیه

سلام دوستان
من یک مشکل با نصب ویندوز 7 پیداکردم
موقع نصب تمام مراحل نصب و انجام میدم ولی وقت انتخاب درایو درایوی وجود نداره فقط دوتا گزینه رو برای انتخاب دارم Rescan و Browse که هیچ کدوم به درد نمی خوره
در ضمن ویندوز فعلی ام 7 هست
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ...
نمیدونم چی شد این گزینه های file/history/...از بالای fire fox غیب شد ! :d هر چقدر هم restartو اینجور چیزا میکنم درست نمیشه . کمـــــــک :-o

دوستان ...
نمیدونم چی شد این گزینه های file/history/...از بالای fire fox غیب شد ! :d هر چقدر هم restartو اینجور چیزا میکنم درست نمیشه . کمـــــــک :-o
اومدم به شما بگم که رفتید تو منوی toolbar که خودم اشتباهی روش زدم برای منم
غیب شد:d

دوستان ...
درود
بالای Address bar راست کلیک کن تیک کنار Menu Bar رو بزار.
عکس زیر هم کمکت میکنه:

fy5qnbxn886gverbhw33.png

من چند وقت هست موقع کانکت شدن به یاهو این ارور رو میگیرم.مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
هم firewall رو خاموش کردم.هم آنتی ویروس رو dis کردم و هم یاهو رو پاک کردم باز ریختم.
تنها راه حلش اینه که u95 رو باز کنم بعد تنظیمات یاهو رو بزارم رو proxy تا کانکت شم

5unztkghlpdsy1txj124.jpg

آخرین ویرایش:
من چند وقت هست موقع کانکت شدن به یاهو این ارور رو میگیرم.مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
هم firewall رو خاموش کردم.هم آنتی ویروس رو dis کردم و هم یاهو رو پاک کردم باز ریختم.
تنها راه حلش اینه که u95 رو باز کنم بعد تنظیمات یاهو رو بزارم رو proxy تا کانکت شم

5unztkghlpdsy1txj124.jpg
درود
Internet Explorer رو باز کن
Tools => Internet Option => Connections
تو سر برگ Connections با هر کانکشنی که اتصال رو برقرار میکنی کلیک میکنی و Setting رو میزنی
بعد تو قسمت Proxy Server تیک کنار User Proxy Server For This Connection رو بردار.
یا هو رو دوباره ببند و باز کن یوزر پس رو دوباره از نو وارد من و .......
فقط برنامه های ***** شکنت هم باید بسه باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or