مشکلات نرم افزاری

سلام به همه . اقا من وینوز 7 ریختم یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی بعضی از برنامه ها رو که باز میکنم هی هر بار صفحه کانکشن به اینترنت رو میاره. خیلی اذیت میکنه مثلا kmplayer رو که هر بار باز میکنم هی کانکشن میاره میره رو اعصاب. چیکار باید بکنم؟
درود
همون کانشنی که می یاد رو برو تو پروپتیزش و غیر فعالش کن:)

سلام
من سيستمم همون اول كه بالا مياد تا حدود نيم ساعت كند كار ميكنه و هر كاري كه ميخوام انجام بدم كلي وقتمو ميگره تو تسك منيجر كه ميرم قسمت page file usage خيلي بالاست كه فكر ميكنم براي همين هم سيستم كند ميشه ولي بعد از نيم ساعت كه سيستم هم از كندي در مياد pfu م هم ميرسه به وسطاش و ديگه افت سرعت ندارم حالا لطفاً بگيد چكارش كنم درست بشه ؟ آيا ويروسي شده ؟ و اگر نياز به تعويض ويندوز هم هست بگيد
يه چيز ديگه هم اين كه درايو c كه ويندوز و برنامه نصب ميكنم 9 گيگ جا داره ولي پره پر شده ولي 400 مگش رو الان خالي كردم ولي ديگه راهي ندارم كه بتونم خاليش كنم انگار كه الكي پر شده چون من چيزي به اون صورت نصب نكردم كه بخواد 9 گيگ رو پر كنه اين هم لطفاً بگيد چه كارش كنم
(در ضمن من از آخرين بار كه ويندوز نصب كرده بودم هميشه eset smart security داشتم و هميشه آپديتش ميكردم)
ممنون
سلام
Eset Smart Security توی نسخه های جدید همیشه یه Startup Scan انجام میده، شاید به این مربوط باشه.
___
یک بار Disc Cleanup رو انجام بده. نتایج رو بگو.

درود
همون کانشنی که می یاد رو برو تو پروپتیزش و غیر فعالش کن:)
باشه حتما!!!!:dمگه الکیه؟ بابا کانکشن اصلی اینترنت خودمو میاره چیزی از برنامه نیست که مثلا تو اپشنش برم اف کنم واسه خیلی از برنامه ها میشه دارم عصبی میشم 2 بار دیگه بیاد مانیتور رو از وسط جر میدم%-(:punish:

باشه حتما!!!!:dمگه الکیه؟ بابا کانکشن اصلی اینترنت خودمو میاره چیزی از برنامه نیست که مثلا تو اپشنش برم اف کنم واسه خیلی از برنامه ها میشه دارم عصبی میشم 2 بار دیگه بیاد مانیتور رو از وسط جر میدم%-(:punish:
درود
من نمی دونم چه سیستم عاملی نصب کردید ولی توی ویندوز من اینطوری بلدم!:دی
وقتی می یادش یه Connect داره و یه سری چیز دیگه از جمله Properties...! می گین Properties نداره؟!

درود
من نمی دونم چه سیستم عاملی نصب کردید ولی توی ویندوز من اینطوری بلدم!:دی
وقتی می یادش یه Connect داره و یه سری چیز دیگه از جمله Properties...! می گین Properties نداره؟!
رفتم تو اپشن بعضیاشون یه کم دستکاری کردم بهتر شد . دفه بدی نتونی کمک کنی اینجوری میشی:hurted1::d

سلام دوستان تاپیک مشخصی پیدا نکردم تا این مشکلم رو مطرح کنم اینجا میگم ایشاالله که کمکم می کنید :d :
تازه ویندوزو عوض کردم ایترنت اکسپلورر 7 هستش بعد از هر راهی که می خوام به 8 ارتقاعش بدم نمیزاره ! از اون ورم آنتی ویروسم مدام میگه که نمی تونه آپدیت پی سی رو پیدا کنه ! (البته اگه درست متوجه شده باشم)
امیدوارم منظورمو متوجه بشید :d ممنون.

سلام دوستان تاپیک مشخصی پیدا نکردم تا این مشکلم رو مطرح کنم اینجا میگم ایشاالله که کمکم می کنید :d :
تازه ویندوزو عوض کردم ایترنت اکسپلورر 7 هستش بعد از هر راهی که می خوام به 8 ارتقاعش بدم نمیزاره ! از اون ورم آنتی ویروسم مدام میگه که نمی تونه آپدیت پی سی رو پیدا کنه ! (البته اگه درست متوجه شده باشم)
امیدوارم منظورمو متوجه بشید :d ممنون.
درود
احتمالا ویندوزت کرک نشده:
Windows.7.Loader.v1.9-DAZ + RemoveWAT.2.2.5.0
اون مشکل هم احتمالا با کرک کردن ویندوزت حل بشه چون میتونی ویندوزت رو آپدیت کنی.

رفتم تو اپشن بعضیاشون یه کم دستکاری کردم بهتر شد . دفه بدی نتونی کمک کنی اینجوری میشی:hurted1::d
ببین اگه بری توی Settings یا Properties اون کانکشن یه گزینه داره که توش کلمه Never هست.
فارسی تر از این بلد نیستم:دی

کسی نیست به داد من بد بخت برسه

کسی نیست با ستاب فکتوری کار کرده باشه در زمینه ساخت ستاب برای بازی ها مبلغ 30 تومان برای آموزش میدما

دوستان کمک کنید که لازم دارم .
من وقتی میخوام اسم عکس هایی رو که با مرورگر FireFox (گفتم شاید لازم بشه :d) از اینترنت گرفتم رو عوض کنم به تعداد اون عکس هایی که اسمشونو عوض کردم فایل هایی با پسوند TMP میاره که دهن بنده رو مورد عنایت قرار داده و بعدش باید بشینم دونه دونه پاکشون کنم تازه بعضی وقت ها وقتی پاک میکنم بازم میاد :-o , مهندسان خواهشا کمک کنید چون من روزانه کلی عکس میگیرم و لازم دارم :((.
ویندوزم هم 7 هستش .

من سیستمم 3 4 تا ویروس گرفته که eset smart نمیتونه پاکشون کنه کلا سیستمو به هم ریخته یه جورایی
چه آنتی ویرویسی پیشنهاد میکنید که در کنار eset نصب کنم تا بتونه این ویروسارو پاک کنه ؟
اگرم نرم افزاری هست که بتونه مشکلات ویندوزو رفع کنه لطفا بگید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or