مشکلات نرم افزاری

دوستان من وقتی میخوام یه چیزی دانلود کنم(بدون دانلود منیجر فایر فاکس)تا روی dl now کلیک میکنم کامپیوترم ریستارت میشه!
مثلا برین لینک پایینی.این جور دانلودا رو نمیتونم بکنم.ریستارت میشه کامپیوتر.
http://www.utorrent.com/

من یک مدتی هست که هرچی میخوام دانلود کنم از دانلودر خود Mozilla دان میکنه در حالیکه من IDM رو روی Mozilla هم فعال شده هست و تا همین دیروز کار میکرد ولی الان نمیشه .

همین الان که نگاه کردم دیدم که تو صفحه Yout*be بالای ویدئو ها هم ارم IDM نمیاد .

چیکار باید بکنم دوباره با IDM دان کنه ؟:-/
برو توى Tools=>add-ons توى Extensions ببين IDM نصبِ روى Firefox؟

اقا كامپيوتر من به اين تروجان Win32/IRCBot.ANR الوده شده و ريمورشم طبق گفته هاي دوستمون دانلود كردم فايده اي نداشت كار نميكنه كسي ميدونه چجوري ميشه اين تروجان رو از بين برد؟

سلام
من یه فایل مدیا دانلود کردم.الان موقع Extract این پیغام رو میده:
Packed data CRC failed.the volume is corrupt.
یه فایل دیگه هم از همون سایت دانلود کردم بازم همین مشکل رو داشت.البته اون سایت فی**ر بود.با V*P*N دانلود کردم.راهی نداره اینو یه جوری اکسترکت کرد!!!؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

دوستان يه مشكل توى Firefox پيدا كردم نمى دونم چيكار كنم :( توى بعضى سايت ها مثل You t*be يا Yahoo وقتى ميخوام Sign In شم اين ارور رو ميده =>SSL protocol is disable.تيك همه Protocol ها خورده ولى باز اين Error رو ميده.كسى ميدونه چيكار كنم؟اينم بگم كه اين مشكل رو با Opera و Internet Explorer ندارم.

دوستان يه مشكل توى Firefox پيدا كردم نمى دونم چيكار كنم :( توى بعضى سايت ها مثل You t*be يا Yahoo وقتى ميخوام Sign In شم اين ارور رو ميده =>SSL protocol is disable.تيك همه Protocol ها خورده ولى باز اين Error رو ميده.كسى ميدونه چيكار كنم؟اينم بگم كه اين مشكل رو با Opera و Internet Explorer ندارم.

اینکار های که نوشته رو انجام بده :
http://support.mozilla.com/en-US/kb...securely+because+the+SSL+protocol+is+disabled

سلام
دوستان سیستمم به trojan downloader win 32 agent و trojan spy win 32 agentآلوده شده و کاسپر سکوریتی2010 هم میشناسه اما نمیتونه پاکش کنه ! دلیلش چیه؟ آپدیت هم هست

سلام
دوستان سیستمم به trojan downloader win 32 agent و trojan spy win 32 agentآلوده شده و کاسپر سکوریتی2010 هم میشناسه اما نمیتونه پاکش کنه ! دلیلش چیه؟ آپدیت هم هست
یکبار تو حالت Safe Mode سعی کن که پاکشون کنی , اگه نشد دیسک زیر رو دانلود کن و با این دیسک سیستم رو هنگام Boot , اسکن کن :

Kaspersky Rescue Disk 10

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk10/kav_rescue_10.iso

سلام
یکی از دوستان وین7 نصب کرده و بعد از نصب 2تا از پارتیشنهاش پاک شده و توی دیسک منیجمنت، فری میزنه!
راهی هست بشه برش گردوند ؟ حدود 150گیگ حجمشه و فایلهای مهمی توش داشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
من سيستمم همون اول كه بالا مياد تا حدود نيم ساعت كند كار ميكنه و هر كاري كه ميخوام انجام بدم كلي وقتمو ميگره تو تسك منيجر كه ميرم قسمت page file usage خيلي بالاست كه فكر ميكنم براي همين هم سيستم كند ميشه ولي بعد از نيم ساعت كه سيستم هم از كندي در مياد pfu م هم ميرسه به وسطاش و ديگه افت سرعت ندارم حالا لطفاً بگيد چكارش كنم درست بشه ؟ آيا ويروسي شده ؟ و اگر نياز به تعويض ويندوز هم هست بگيد
يه چيز ديگه هم اين كه درايو c كه ويندوز و برنامه نصب ميكنم 9 گيگ جا داره ولي پره پر شده ولي 400 مگش رو الان خالي كردم ولي ديگه راهي ندارم كه بتونم خاليش كنم انگار كه الكي پر شده چون من چيزي به اون صورت نصب نكردم كه بخواد 9 گيگ رو پر كنه اين هم لطفاً بگيد چه كارش كنم
(در ضمن من از آخرين بار كه ويندوز نصب كرده بودم هميشه eset smart security داشتم و هميشه آپديتش ميكردم)
ممنون

من یسری فیلم با فرمت rmvb دان کردم
منتها وقتی میخوام با زیرنویس فیلما رو با km player ببینم صدا ندارن
مجبورم صداشو از یه پلیر دیگه بیارم
این مشکلو چطوری برطرف کنم؟
وینوز هم 7 هستش
در ضمن اگر این مشکل رفع نشدنیه پلیر دیگه ای نیست که این فیلم ها رو با زیر نویس بتونم باهاش ببینم که صدا هم داشته باشه؟

من یسری فیلم با فرمت rmvb دان کردم
منتها وقتی میخوام با زیرنویس فیلما رو با km player ببینم صدا ندارن
مجبورم صداشو از یه پلیر دیگه بیارم
این مشکلو چطوری برطرف کنم؟
وینوز هم 7 هستش
در ضمن اگر این مشکل رفع نشدنیه پلیر دیگه ای نیست که این فیلم ها رو با زیر نویس بتونم باهاش ببینم که صدا هم داشته باشه؟
درود
شاید کدک های مربوط به Rmvb رو سیستمت نصب نیست!

Win7codecs 2.6.0

سلام به همه . اقا من وینوز 7 ریختم یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی بعضی از برنامه ها رو که باز میکنم هی هر بار صفحه کانکشن به اینترنت رو میاره. خیلی اذیت میکنه مثلا kmplayer رو که هر بار باز میکنم هی کانکشن میاره میره رو اعصاب. چیکار باید بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or