دوستان وقتی من میخوام یک پیلیر را بخش کنم کامپیتور خود به خود ریستارد میکنه
باید چه کار کنم
ممنون دوست عزیز من خودم هم این احتمال را میدادم حالا امتحان میکنم بعد میام میگم که چی شدبه احتمال زیاد از کدک ها هست. برنامه های کدک پک رو پاک کن. حتی بعضی از پلیر ها و کانورتر ها هم که همراه خودشون کدک رو سیستم نصب میکنن میتونن باعث این مشکل بشن.
فک کنم چون توی ویندوز هفت همشون نصب می شن دیگه این گزینه رو جدا نداره شما همه تنظیمات اون قسمت رو به فارسی ببرید از جمله Local رو...سلام
يه مشكل كوچيك دارم
نيخوام يه نرم افزار نصب كنم تو ويندوز 7 بعد فونتاش علامت ؟؟؟ هست تو autoplay بعد اينم يه راه حل داده گفته
install file for complex script and right-to-left language كه تو regional & language option هست بزنن
ولي تو 7 من همچين چيزي پيدا نكردم!!
چي كار كنم؟
من كه اين مشكل تا حالا نديدمسلام
من یه مشکل توی آنتی ویروس Nod32 دارم ...
خیلی وقته که به خوبی نرم افزار رو آپدیت میکنم اما چند روز پیش بعد از یه آپدیت ، دیگه نمیتونم آپدیت کنم .... این ارور رو میده :
Undocumented serious error (0×101a )o
plz help !
سلام.من الام حدود 3 4 سالي هست كه از نرم افزار nod32 استفاده ميكنم و چون اينترنت پر سرعت دارم خودش اپديت ميشد ولي الان مدتي كه ديگه اپديت نميشه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2280&actp=RSSمممنون ولي من ريپير كردم ولي اين اررور و ميده Error communicating with kernel و ديگه اجرا نميشه نود
این کدک رو نصب کنمن چند روزیه که یه لپ تاپ خریدم
منتها نمیتونم فیلم هایی که فرمتشون rmvb هست رو اجرا کنم
با km هم امتهان کردم منتها اجرا نمیشه
میخواستم بدونم مشکلش چیه
با چه نرم افزاری باید اجرا کنم یا با همین km هم چیکار باید بکنم که اجرا بشه
احتیاج به نسخه جدید km هستش؟
لطفا راهنمایی کنید چند تا فیلم گرفته بودم که الان گیرم