مشکلات نرم افزاری

درود

دوستان یاهو مسنجر های xp چه جوری رویه 7 کار میکنه

چون مال ویستارو ریختم گزینه ای برای رفتن تویه چت روم نداشت یاهو 9 هم ریختم کانکت نشد

اگه میشه منو راهنمای کنید چجوری تویه ویندوز 7 برم تویه چت روم

ممنون

درود

دوستان یاهو مسنجر های xp چه جوری رویه 7 کار میکنه

چون مال ویستارو ریختم گزینه ای برای رفتن تویه چت روم نداشت یاهو 9 هم ریختم کانکت نشد

اگه میشه منو راهنمای کنید چجوری تویه ویندوز 7 برم تویه چت روم

ممنون
درود
دوست من! شما HTTP Proxy رو فعال می کنید و می رید؟ از منوی Messenger گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کنید حالا HTTP Proxy رو انتخاب کنید.

درود
دوست من! شما HTTP Proxy رو فعال می کنید و می رید؟ از منوی Messenger گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کنید حالا HTTP Proxy رو انتخاب کنید.

درود

اون مشکل که با ریختن ویندوز xp حل شد:d

الان یه مشکل دیگه هست اونم این که جدیدا به کسای که add نیستن وقتی pm میدی بعضی وقتا نمیرسه

باید یه بار ریست کنی شاید درست بشه

اینو چیکارش کنم ؟؟؟

ممنون

دوستان من یک فیلم HD رو با kmplayer باز میکنم اولا فقط صدا میاد و تصویر نداره و دوما هم نمیتونم فیلم رو جلو عقب ببرم (اصلا timeline غیر فعاله!).
میخوام بدونم اشکال از فایله یا kmplayer ؟؟

من یک فیلم دانلود کردم 2 پارت هست . حالا که دانلود شده پسوندشون شده File 001 و 002 File . بخاطر همینم با چیزی باز نمیکنه . Extract هم نمیشه . چجوری میتونم Type فایل رو عوض کنم ؟:-/

دوستان من یک فیلم HD رو با kmplayer باز میکنم اولا فقط صدا میاد و تصویر نداره و دوما هم نمیتونم فیلم رو جلو عقب ببرم (اصلا timeline غیر فعاله!).
میخوام بدونم اشکال از فایله یا kmplayer ؟؟
درود
احتمالا KMP. اگه کیفیت فیلم بالا هست از JetAudio استفاده کنید.
من یک فیلم دانلود کردم 2 پارت هست . حالا که دانلود شده پسوندشون شده File 001 و 002 File . بخاطر همینم با چیزی باز نمیکنه . Extract هم نمیشه . چجوری میتونم Type فایل رو عوض کنم ؟:-/
درود
برادر من شما 7zip رو دانلود کنید؛ روی فایل 001 کلیک راست کنید و از منوی 7zip گزینه Extract Here رو انتخاب کنید.

درود
احتمالا KMP. اگه کیفیت فیلم بالا هست از JetAudio استفاده کنید.
با JetAudio بازش کردم ویندوز هنگ کرد!! وقتی kmplayer نتونه مسلما جت آودیو هم نمیتونه. احتمالا مشکل از خوده فایله. اه لعنتی فیلم UP بودش HD ! :-s

با JetAudio بازش کردم ویندوز هنگ کرد!! وقتی kmplayer نتونه مسلما جت آودیو هم نمیتونه. احتمالا مشکل از خوده فایله. اه لعنتی فیلم UP بودش HD ! :-s
نه برادر چرا مزاح می کنید؟:دی شما کدک نصب کردید؟ K lite mega codec pack؟

xp ویندوزم قاط زده هر کاری میکنم درست نمیشه حتی چند باز عوضش کردم بازم درست نمیشه وقتی میخوام انتی ویروس بریزم نمیشه...
درود
1-از یک ویندوز XP دیگر استفاده کنید اگر مشکل تکرار شد:
2-از آنتی ویروس Bootable کسپراسکای استفاده کنید اگر مشکل تکرار شد:
3-کل هارد را فرمت کنید!
این نظر منه ببینید دوستان وارد تر از ما نظری ندارن بعد اقدام کنید.
آنتی ویروس Bootable کسپر از سایتش دانلود می شه و می تونید روی CD بریزید(باید بریزید:دی) و بعد اجراش کنید در محیط خارج از ویندوز تا به اسکن بپردازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or