دروددرود
دوستان یاهو مسنجر های xp چه جوری رویه 7 کار میکنه
چون مال ویستارو ریختم گزینه ای برای رفتن تویه چت روم نداشت یاهو 9 هم ریختم کانکت نشد
اگه میشه منو راهنمای کنید چجوری تویه ویندوز 7 برم تویه چت روم
ممنون
درود
دوست من! شما HTTP Proxy رو فعال می کنید و می رید؟ از منوی Messenger گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کنید حالا HTTP Proxy رو انتخاب کنید.
دروددوستان من یک فیلم HD رو با kmplayer باز میکنم اولا فقط صدا میاد و تصویر نداره و دوما هم نمیتونم فیلم رو جلو عقب ببرم (اصلا timeline غیر فعاله!).
میخوام بدونم اشکال از فایله یا kmplayer ؟؟
درودمن یک فیلم دانلود کردم 2 پارت هست . حالا که دانلود شده پسوندشون شده File 001 و 002 File . بخاطر همینم با چیزی باز نمیکنه . Extract هم نمیشه . چجوری میتونم Type فایل رو عوض کنم ؟
نه برادر چرا مزاح می کنید؟ شما کدک نصب کردید؟ K lite mega codec pack؟با JetAudio بازش کردم ویندوز هنگ کرد!! وقتی kmplayer نتونه مسلما جت آودیو هم نمیتونه. احتمالا مشکل از خوده فایله. اه لعنتی فیلم UP بودش HD !
من یک فیلم دانلود کردم 2 پارت هست . حالا که دانلود شده پسوندشون شده File 001 و 002 File . بخاطر همینم با چیزی باز نمیکنه . Extract هم نمیشه . چجوری میتونم Type فایل رو عوض کنم ؟
درودنه نصب نکردم ولی همین کدک k-lite رو اگه میشه بزارین ببینم چی میشه دیگه!
ویندوزتون چیه؟من وقتی میخوام آنتی ویروس نود 32 رو نصب کنم سیستمم ری استارت میشه...باید چیکار کنم؟
xp ویندوزم قاط زده هر کاری میکنم درست نمیشه حتی چند باز عوضش کردم بازم درست نمیشه وقتی میخوام انتی ویروس بریزم نمیشه...ویندوزتون چیه؟
درودxp ویندوزم قاط زده هر کاری میکنم درست نمیشه حتی چند باز عوضش کردم بازم درست نمیشه وقتی میخوام انتی ویروس بریزم نمیشه...