درود
پستت رو نمیدونم چرا ندیدم :biggrin1:
از Safe mode تست کن.
===
نظر من اینه از یه source دیگه ویندوز بریزی!
درود
درود
پستت رو نمیدونم چرا ندیدم :biggrin1:
از Safe mode تست کن.
===
نظر من اینه از یه source دیگه ویندوز بریزی!
دروداین safe mode رو توضیح بده
--------------
اگه این نشد دیگه مجبورم ویندوز دوباره بریزم
حالا یه سوا میکنم چون من نوبم
میگم راهی هست که برنامه هایی که تو ویندوز قبلی بودند به ویندوز جدید بشناسونیم و استفاده کنیم؟
درودمثل اینکه من باید دوباره ویندوزمو عوض کنم
میگم کارت صدا رو از طریق ستاپ تو سی دی مادربورد نصب کنم یا از طریق computer mangament چیه همون!؟
دروددوستان بهترین نرم افزار برای ریکاوری مموری موبایل چی هست فقط مطمئن باشه چون عکسهای ککوری حیاتی هستن
ببين مدلش چيه بعد از سايتش دانلود کنمثل اینکه من باید دوباره ویندوزمو عوض کنم
میگم کارت صدا رو از طریق ستاپ تو سی دی مادربورد نصب کنم یا از طریق computer mangament چیه همون!؟
این کدک جدید رو نصب کن , شاید درست شد :یه مشکلی داشتم نمیدونستم کجا مطرحش کنم.من دیشب یه فیلم با فرمت mkv دانلود کردم ولی کامل دانلود شد بدون مشکل و ارور.ولی حالا که اجراش میکنم فیلم درست پخش نمیشه یعنی مثلا 4 ثانیه از فیلم پخش میشه بعد دیگه پخش نمیشه مشکل چیه؟
یه مشکلی داشتم نمیدونستم کجا مطرحش کنم.من دیشب یه فیلم با فرمت mkv دانلود کردم ولی کامل دانلود شد بدون مشکل و ارور.ولی حالا که اجراش میکنم فیلم درست پخش نمیشه یعنی مثلا 4 ثانیه از فیلم پخش میشه بعد دیگه پخش نمیشه مشکل چیه؟
با سلام خدمته دوستان
من کامپیوترم ویروس گرفت به نام backdoor من انتی ویروس سیکورتی کاسبر اسکای 8 را توی کامپیتورم نصب هست
ولی هر چی سعی کرد پاکش کنه نتوانست و خودم نمی دانم چه کار کردم که از لیستش پاک شد و هر چی هم سرچش میکنم دیگه پیداش نمی کنه
خوب این از این و حالا کامپیوتر من مشکل داره وقتی ویروس بود میرفت این برنامه ماله خوده کامپیوتر را فعال میکرد و وقتی من میخواستم windows task manager ببندمش رایانه ام ریستارت میکرد و الان هم که ویروس نیست فعاله و نمیزاره با رایانه فعالیت کنم اسمه برنامه که توی windows task manager خیلی فعال svchost و 99 درصد همش هست من این را چه کار کنم یا نکنه هنوز ویروس هست و کاسبر نمی توانه پیداش کنه
مشکل از کجاست
ممنون