مشکلات نرم افزاری

درود
پستت رو نمیدونم چرا ندیدم :biggrin1:
از Safe mode تست کن.
===
نظر من اینه از یه source دیگه ویندوز بریزی!

این safe mode رو توضیح بده:دی
--------------
اگه این نشد دیگه مجبورم ویندوز دوباره بریزم

حالا یه سوا میکنم چون من نوبم:دی

میگم راهی هست که برنامه هایی که تو ویندوز قبلی بودند به ویندوز جدید بشناسونیم:دی و استفاده کنیم؟

این safe mode رو توضیح بده:دی
--------------
اگه این نشد دیگه مجبورم ویندوز دوباره بریزم

حالا یه سوا میکنم چون من نوبم:دی

میگم راهی هست که برنامه هایی که تو ویندوز قبلی بودند به ویندوز جدید بشناسونیم:دی و استفاده کنیم؟
درود
وقتی سیستم رو Restart میکنی F8 رو بزن بعد یه صفحه سیاه میاد بالا توش Safe mode هست انتخاب کن و....
==
خیر چون برنامه یه سری اطلاعات تو رجیستری ویندوز دخیره میکنه که با پاک کردن ویندوز اون اطلاعات از بین میره و برنامه به خوبی کار نمیکنه.

• Like
Reactions: sm4
مثل اینکه من باید دوباره ویندوزمو عوض کنم

میگم کارت صدا رو از طریق ستاپ تو سی دی مادربورد نصب کنم یا از طریق computer mangament چیه همون!:دی؟

میگم کارت صدا رو از طریق ستاپ تو سی دی مادربورد نصب کنم یا از طریق computer mangament چیه همون!:دی؟
درود
بهتره برای بهترین تنظیمات و استفاده حداکثری از کارت صوتیت خودشو از توی سی دی نصب کنی. از طریق Device Manager فقط درایور نصب می شه.

• Like
Reactions: sm4
دوستان بهترین نرم افزار برای ریکاوری مموری موبایل چی هست فقط مطمئن باشه چون عکسهای ککوری حیاتی هستن
درود
یکی از بهترین ها تو زمینه ریکاوری هست:

7fx97s5mt2p1t7bcrbhy.png

Recover My Files 4.5.2.751 RETAIL
دریافت به مدت مستقیم به مدت 30 روز
اگر کرک توسط آنتی ویروسی شناخته شد آنتیت رو غیر فعال کن.

ببين مدلش چيه بعد از سايتش دانلود کن
درايور مادربرد بدرد نميخوره
اگر realtek هست از سايتش بگير چون هر يه مدت کنترل پنلشو آپديت ميکنه

یه مشکلی داشتم نمیدونستم کجا مطرحش کنم.من دیشب یه فیلم با فرمت mkv دانلود کردم ولی کامل دانلود شد بدون مشکل و ارور.ولی حالا که اجراش میکنم فیلم درست پخش نمیشه یعنی مثلا 4 ثانیه از فیلم پخش میشه بعد دیگه پخش نمیشه مشکل چیه؟

یه مشکلی داشتم نمیدونستم کجا مطرحش کنم.من دیشب یه فیلم با فرمت mkv دانلود کردم ولی کامل دانلود شد بدون مشکل و ارور.ولی حالا که اجراش میکنم فیلم درست پخش نمیشه یعنی مثلا 4 ثانیه از فیلم پخش میشه بعد دیگه پخش نمیشه مشکل چیه؟
این کدک جدید رو نصب کن , شاید درست شد :

http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

سلام! نمیدونستم این سوالو کجا باید بپرسم ولی اینجا بنظرم بهترین جا اومد!
من با هر ورژن ultra$urf که میرم فیس بوک واسه یکی از پروفایل هام گیر میده و نمیذارم نه کامت بدم نه چیزی (و پیغام میده که یک مشکلی پیش اومده و ما در صدد درست کردنش هستیم. ولی واسه یه پروفایل دیگم هیچ مشکلی پیش نمیاد. بنظرتون مشکل از چیه؟

به احتمال زیاد خراب شه ربطی به کدک نداره ربطی به پلیر هم داره این دوتا را چک کن .

با سلام خدمته دوستان
من کامپیوترم ویروس گرفت به نام backdoor من انتی ویروس سیکورتی کاسبر اسکای 8 را توی کامپیتورم نصب هست
ولی هر چی سعی کرد پاکش کنه نتوانست و خودم نمی دانم چه کار کردم که از لیستش پاک شد و هر چی هم سرچش میکنم دیگه پیداش نمی کنه
خوب این از این و حالا کامپیوتر من مشکل داره وقتی ویروس بود میرفت این برنامه ماله خوده کامپیوتر را فعال میکرد و وقتی من میخواستم windows task manager ببندمش رایانه ام ریستارت میکرد و الان هم که ویروس نیست فعاله و نمیزاره با رایانه فعالیت کنم اسمه برنامه که توی windows task manager خیلی فعال svchost و 99 درصد همش هست من این را چه کار کنم یا نکنه هنوز ویروس هست و کاسبر نمی توانه پیداش کنه
مشکل از کجاست
ممنون

با سلام خدمته دوستان
من کامپیوترم ویروس گرفت به نام backdoor من انتی ویروس سیکورتی کاسبر اسکای 8 را توی کامپیتورم نصب هست
ولی هر چی سعی کرد پاکش کنه نتوانست و خودم نمی دانم چه کار کردم که از لیستش پاک شد و هر چی هم سرچش میکنم دیگه پیداش نمی کنه
خوب این از این و حالا کامپیوتر من مشکل داره وقتی ویروس بود میرفت این برنامه ماله خوده کامپیوتر را فعال میکرد و وقتی من میخواستم windows task manager ببندمش رایانه ام ریستارت میکرد و الان هم که ویروس نیست فعاله و نمیزاره با رایانه فعالیت کنم اسمه برنامه که توی windows task manager خیلی فعال svchost و 99 درصد همش هست من این را چه کار کنم یا نکنه هنوز ویروس هست و کاسبر نمی توانه پیداش کنه
مشکل از کجاست
ممنون

avg رایگان نصب کن پاک میکنه
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or