Emin3mzizou
کاربر سایت
دوستان سلام !
کسی میدونه تو Win7 64bit این Driver Signature Enforcement رو چه جوری میشه غیرفعال کرد ؟؟!
کسی میدونه تو Win7 64bit این Driver Signature Enforcement رو چه جوری میشه غیرفعال کرد ؟؟!
دروددوستان سلام !
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
درود
راه زیر رو تست کن:
توی Run تایپ کن Cmd و ok رو بزن تو قسمت Search Bar کلیک راست کن و Run as Administrator رو انتخاب کن.
دستور زیر رو تو cmd کپی کن و enter رو بزن:
بعد سیستم خودت رو دوباره راه اندازی کن بعد از اینکه سیستم بالا امد باید سمت راست پایین Test Mode, Windows 7, Build 7600 مشاهده بشه.Code:bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
درودیه دنیا ممنون از پاسختون فقط تو سرچ بار که کلیک راست نمیشه کرد ! چطوریاس ؟؟!
درود
منظور این بوده که باید Administrator باشید
د رو دآهان !
عذز میخوام .
خیلی ممنون از لطفتون ..... .
احیانا راه دیگه ای نیست ؟! چون این که جواب نداد ..... .
د رو د
مطمئنی؟
خیلی ها تست کردن جواب داده.
احیانا UAC که رو سیستمت نصب نیست؟
دروددرود !
آره سالار .
درسته . ندیدم کسی جواب نگرفته باشه ازین راه .
اتفاقا میخواسم ببینم این UAC هست ؟! چون یجا یکی نوشته بود : If you have the UAC turned on, choose Yes to proceed .... .
درود
User Account Control برای اجرا شدن دستور تو CMD هست که باید فعال باشه یا باید Administrator باشید.
من چند جا خوندم با نگه داشتن F8 هم غیر فعال میشه.
برنامه زیر رو تست کن:آهان !
من طبق این دستور که همون دستور شماست عمل کردم :
Go to the Start menu and type cmd.exe in the Search Bar. Right click on cmd.exe and choose Run as Administrator.
If you have the UAC turned on, choose Yes to proceed. Otherwise, you should see the command windows opened already. In the shell window, copy paste the following and hit Enter.
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
After you reboot you will get a see a new stamp in the bottom right of the screen "Test Mode, Windows 7, Build 7600"
اما نشد که نشد .
یعنی مشکل از کجا میتونه باشه ؟!!
F8 م قبلا امتجان کردم جواب نداد ..... .
برنامه زیر رو تست کن:
Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b
مشکل که باید حل بشه ولی چون من نمیدونم تا الان چی کار کردی برای همین راه های تکراری هست.اینو قبلا امتحان کردم .
اقا بیخیال اصلا ! خیلی زحمتت دادم . دیگه اذیت نکن خودتو ..... .
یه دنیا ممنون ..... .
مشکل که باید حل بشه ولی چون من نمیدونم تا الان چی کار کردی برای همین راه های تکراری هست.
همیشه باید بگید فلان کارارو کردم جواب نداده که الکی الاف اونا نشیم.