مشکلات نرم افزاری

سلام کسی میدونه این برنامه ای که پر رنگ هست مال چیه ؟! آخه خیلی حجم میگیره هرچی هم میخوام End Processـش کنم نمیشه !
d16fe910d3bb4f628a41.bmp

درود

دوستان تویه نرم افزار IDM چطور میشه کاری کرد که فایل ها پشت سر هم دانلود بشن نه همزمان

یعنی وقتی یکی تموم شد بعدی رو دانلود کنه

ممنون

درود

دوستان تویه نرم افزار IDM چطور میشه کاری کرد که فایل ها پشت سر هم دانلود بشن نه همزمان

یعنی وقتی یکی تموم شد بعدی رو دانلود کنه

ممنون

از طریق Scheduler.فقط باید Download ... Files at the same time رو 1 کنید.

مگه egui همون eset NOD32 نیست ؟!

یه دونه پروسه که نداره!

اقا من آنتی ویروس اواست رو نصبیدم وقتی داره محتویات رم رو اسکن میکنه یه ویروس پیدا میکنه و میگه باید از طریق بوت هم اسکن بشه :
1272337113.jpg

به نظر شما بوت رو اسکن کنم یا نه ؟ می ترسم یه چیزی پاک بشه لنگ بمونم!

اقا من آنتی ویروس اواست رو نصبیدم وقتی داره محتویات رم رو اسکن میکنه یه ویروس پیدا میکنه و میگه باید از طریق بوت هم اسکن بشه :
1272337113.jpg

به نظر شما بوت رو اسکن کنم یا نه ؟ می ترسم یه چیزی پاک بشه لنگ بمونم!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.(یعنی بهتره اینکار رو بکنی وگرنه ممکنه وضع بدتر بشه) فوقش دوباره ویندوز رو نصب یا ترمیم میکنی...
در ضمن نسخه ی 5 این آنتی ویروس هم اومده که نسخه ی Free هم داره.

دوستان من هر وقت می خوام با برنامه یاهو ارتباط تصویری بر قرار کنم این ارور را می ده در صورتی که این طور نیست می شه بگید ایراد از کجاست؟

Your computer is not connected to the network.

بچه ها من ویندوز 7 داشتم ولی خواستم یه xp هم توی یه پارتیشن دیگه بریزم و اینکارو هم کردم ولی الان دیگه مثل قبل نیست که ویندوز رو خودم انتخاب کنم و یه راست میره سراغ xp.باید چیکار کنم؟

بچه ها من ویندوز 7 داشتم ولی خواستم یه xp هم توی یه پارتیشن دیگه بریزم و اینکارو هم کردم ولی الان دیگه مثل قبل نیست که ویندوز رو خودم انتخاب کنم و یه راست میره سراغ xp.باید چیکار کنم؟
درود
اطلاعات بوت ویندوزها در درایو C نگه داشته می شه. پس اول ویندوزی که داخل درایو C می خواهید نصب کنید رو نصب کنید بعدش برید سراغ دومی.
اگه ویندوزی روی D نصب کنید بعد C رو فرمت کنید و یه ویندوزم روی C بریزید اطلاعات بوت ویندوز اول(D) از بین می ره و اطلاعات بوت ویندوز دوم(C) فقط می مونه.
اگه بازم مشکل داشتین بگید.

درود
اطلاعات بوت ویندوزها در درایو C نگه داشته می شه. پس اول ویندوزی که داخل درایو C می خواهید نصب کنید رو نصب کنید بعدش برید سراغ دومی.
اگه ویندوزی روی D نصب کنید بعد C رو فرمت کنید و یه ویندوزم روی C بریزید اطلاعات بوت ویندوز اول(D) از بین می ره و اطلاعات بوت ویندوز دوم(C) فقط می مونه.
اگه بازم مشکل داشتین بگید.
من دقیقا متوجه نشدم ولی ویندوز 7 رو روی درایو c قبلا نصب کرده بودم,بعد اومدم xp رو هم روی f ریختم.حالا فقط بدون هیچ select ویندوز ,ویندوز xp بالا میاد.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

سلام دوستان
یکی از آشنایان یه PC جدید خریده، با یه کسپر ارجینال، وفتی میخوام براش کسپر رو نصب کنم، میگه که McAfee Internet Security رو باید پاک کنی. ولی قبلش، اول از Control Panel ء Uninstall اش کردم، بعد دستی هر چی فایل به اسم McAfee بود پاک کردم. Restart هم کردم ولی همون ارور اومد!
راهی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or