برای Eset Smart Security هستش...سلام کسی میدونه این برنامه ای که پر رنگ هست مال چیه ؟! آخه خیلی حجم میگیره هرچی هم میخوام End Processـش کنم نمیشه !
مگه egui همون eset NOD32 نیست ؟!برای Eset Smart Security هستش...
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.(یعنی بهتره اینکار رو بکنی وگرنه ممکنه وضع بدتر بشه) فوقش دوباره ویندوز رو نصب یا ترمیم میکنی...اقا من آنتی ویروس اواست رو نصبیدم وقتی داره محتویات رم رو اسکن میکنه یه ویروس پیدا میکنه و میگه باید از طریق بوت هم اسکن بشه :
به نظر شما بوت رو اسکن کنم یا نه ؟ می ترسم یه چیزی پاک بشه لنگ بمونم!
درودبچه ها من ویندوز 7 داشتم ولی خواستم یه xp هم توی یه پارتیشن دیگه بریزم و اینکارو هم کردم ولی الان دیگه مثل قبل نیست که ویندوز رو خودم انتخاب کنم و یه راست میره سراغ xp.باید چیکار کنم؟
من دقیقا متوجه نشدم ولی ویندوز 7 رو روی درایو c قبلا نصب کرده بودم,بعد اومدم xp رو هم روی f ریختم.حالا فقط بدون هیچ select ویندوز ,ویندوز xp بالا میاد.درود
اطلاعات بوت ویندوزها در درایو C نگه داشته می شه. پس اول ویندوزی که داخل درایو C می خواهید نصب کنید رو نصب کنید بعدش برید سراغ دومی.
اگه ویندوزی روی D نصب کنید بعد C رو فرمت کنید و یه ویندوزم روی C بریزید اطلاعات بوت ویندوز اول(D) از بین می ره و اطلاعات بوت ویندوز دوم(C) فقط می مونه.
اگه بازم مشکل داشتین بگید.