حالا همه چي مملكت گل و بلبله يه جي تي اي فقط كم بود خوبه حالا فقط 360 و 360 بازها آنچنان زياد نيستن اگه براي pc ميومد چيكار ميكردن ضمنا با اينكاراشون همه ميرن شنبه ميخرن كه ببينن چي داره ممنوع كردن واقعا متاسفم.
اين وسط فقط فروشنده ها سود ميكنن كه ميتونن بازي رو به قيمت خونه باباشون حساب كنن سره ما بازيباز ها بي كلاه ميمونه.
دوستان می دونید این بازی ممنوع هست و گرفتنش کمی مشکل حالا هر کسی این بازی رو می خواد من سورسشو دان کردم بگه براش بزنم روی aone یا هر dvd که میخواد بزنم ریجن pal و ntst-j بازی استیلث هم هست
برام pm بذارید و نوع dvd هم بنویسید و اینکه می خواید براتون بفرستم یا خودتون میاد میگیرد
فردا(جمعه) هم می تونید بیاد بگیرید از من

چرا دات کام آورده ولی تا شنبه فکر نکنم بده . همه تا شنبه uc رو میارن .سلام دوستان
کسی ورژن uc را دانلود نکرده تا به ما بفروشه
این قضیه گیر دادن ارشادم فقط به ضرر این مغازه داراس![]()
دیگه تو مملکتی که کرک و شیشه و نخ و ... مثل نقلو نبات گیر میاد گرفتن 1بازی برای یکی که 360 داره خیلی سختهههه ؟؟!!!!![]()

بابا چرا اينقدر گير ميدين به اين قضيه باز شد Mass Effect . نترسين بابا همتون مي تونين تهيه ش كنيد من همين امروز ساعت 10 شب به وقت تهران بازي رو مكس خريدم (چه صفي بود) . تازه شركت Takin هم بازي رو داره ولي چون دير رفتم بهش نرسيدم و بست . تكين ميده 6000 تومن رو ورباتيم ، مكس هم ميده 7000 تومن رو Aone . اين بحث الكي رو هم تمومش كنيد تاحالا هزار پست اينطوري زديد .
منم با این آقا تو صف مکس گیم بودم, خوب هستی شما؟ :cheesygri. از ساعت 6:30 رفتم اونجا بالاخره 9 نوبتم شد :cheesygriبابا چرا اينقدر گير ميدين به اين قضيه باز شد Mass Effect . نترسين بابا همتون مي تونين تهيه ش كنيد من همين امروز ساعت 10 شب به وقت تهران بازي رو مكس خريدم (چه صفي بود) . تازه شركت Takin هم بازي رو داره ولي چون دير رفتم بهش نرسيدم و بست . تكين ميده 6000 تومن رو ورباتيم ، مكس هم ميده 7000 تومن رو Aone . اين بحث الكي رو هم تمومش كنيد تاحالا هزار پست اينطوري زديد .