مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعا مسخرس :laughing: WESTGAME بازی SAINTS ROW با اون همه صحنه غیر اخلاقی :evil:و حرفهای رکیک :angry:رو پخش میکنه ام در مورد GTA نوشته ( با معذرت از دوستان WESTGAME بازی GTA4 را پخش نمیکند):confused: این کار یعنی چی اگه باور نمیکنید از سایتشون دیدن کنید اگه قرار پخش نشه این بازی رو هم باید جمع کنن اونایی که خودشون بازی کردن میدودن چی میگم
اقا شما چرا قاط میزنی اینا با این کارشون فقط به خودشون ضرر میرسونن اینا نیارن کسای دیگه ای میارن ماهم میریم از اونا میخریم پس فقط با اینکارا به خودشون ضرر میرسونند از فروش خیلی خوب این بازی توپ بینصیب میمونند همین

من هرچی زنگ میزنم maxgame گوشیو بر نمیدارن .احتمالن این اخرین بازیه که میخام انجام بدم چون تا 2 هفته دیگه میخام برم خدمت

تکین رو دی وی دی تی گیت 6 تومن میده.به نظرتون خوبه سفارش بدم.جنس دیسک خوبه یا نه؟

این جور که بوش میاد همه تقریبا از تکین دارن میگیرن حالا از شانسمون می زن تموم می کنه

پیکسل داره بازیرو 7تومن میده تلفن زدم بهش این اطلاعات رو داد
ضمنا مثل اینکه این بازی تا یه مدتی عرضه میشه من یه شایعاتی شنیدم امیدوارم واقعی نباشه

پیکسل داره بازیرو 7تومن میده تلفن زدم بهش این اطلاعات رو داد
ضمنا مثل اینکه این بازی تا یه مدتی عرضه میشه من یه شایعاتی شنیدم امیدوارم واقعی نباشه

میشه بگی چه شایعه هایی شنیدی که امید واری واقعیت نداشته باشه؟؟؟:confused::confused:

اي بابا

بابا جي تي اي و saint Row انصافا چيزي ندارن بخواي حساب كني اگه فحش هستش كه 90 % ما ها تو مكالمات با دوستانمون هم فحش ميديم بيرون رفتن با gf هم كه ديگه لان خز شده و شوخي هاشونم شوخي هاي شاخي نيست ضمنا من saint row رو تموم كردم ولي انصافا بخواي حساب چيزي نيست واقعا چيزه خاصي نداره نميدونم كسي بازي single رو بازي كرده يا نه ؟ اگه بازي كرده ميدونه كه gta واقعا چيزي نداره.
بيشتر علت ممنوع شدنش به خاطر حس شورش طلبي و كشتن پليس و آزاد بودن هستش نه چيزه ديگش.
فكر كردن اينجا هم مثله انگليس ملت بازي كنن فرداش با اسلحه ميرن بيرون يا جلو ماشين مردم رو ميگيرن پياده ميكنن حساب كن بري مردم رو پياده كني!!!

چه شایعی ؟
یعنی چی تا یک مدتی عرضه میشه ؟ یکم توضیح بده

تموم کرده!یعنی اگه از اینترنت سفارش بدم برام نمی فرستن؟:confused:

دوست عزیز شما سفارش بده از طریق سایتشون.برات می فرستن.نگران تمام شدنش نباش.اینا Amazon و EBay نیستن که بخوان انبار داری کنن.چیزی که زیاده DVD 9 هست. ;)

تکین رو دی وی دی تی گیت 6 تومن میده.به نظرتون خوبه سفارش بدم.جنس دیسک خوبه یا نه؟
دوست عزیز تا جائی که ن میدونم و دوستان مطرح کردن T-GATE جزو ارزونترین و بیکیفیت ترین ها هست من قصد تبلیغ برایه کسی رو ندارم ولی از دات کام بگیرید بهتره چون رو ورباتیم میزنه نوبتی هم نیست :http://www.irdotcom.ir/modules/gameshop/xbox360.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or