مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم با این آقا تو صف مکس گیم بودم, خوب هستی شما؟ :cheesygri. از ساعت 6:30 رفتم اونجا بالاخره 9 نوبتم شد :cheesygri

هزار نفر تو صف بودن ولي مطمئنا همديگرو ديديم :) . من نوبت گرفتم رفتم و 8:30 اومدم بحث داغ Uncharted هم بود . :)

سلام
بچه های شهرستانی سایت تکین ورژنpal+ uc +jاین بازی را پستی میفرستد(6000+1300)(پرداخت پول هم درب منزل)

آخرین ویرایش:
این تکین آدرس نداره؟ اگه برای کرج بخوام شنبه با 1شنبه برام میفرسته؟
ممنون.

اين سايت تكين WwW.HiTakGame.CoM !

به اين شماره ميتوني زنگ برني سفارش بدي :
09354428300
يا از اينجا سفارش بدي :

من تو سایتش عضو شدم و سفارش هم دادم. الان وضعیتم معلق هست، فقط سوال اینکه مطمئن هستید که میفرستن ؟ و اینکه تا کی میفرستن ؟

من تو سایتش عضو شدم و سفارش هم دادم. الان وضعیتم معلق هست، فقط سوال اینکه مطمئن هستید که میفرستن ؟ و اینکه تا کی میفرستن ؟
من ديروز زنگ زدم و ازش پرسيدم . گفت فردا كه جمعه هستش . از شنبه كارت پيگيري ميشه و تا سه روز به دستت ميرسه . تا حالا امتحان نكردم ولي 99 درصد اطمينانيه .

اينم از مافيا ايران نگران نباشيد بازي به همه ميرسه ولي اين كارها مثل سنتوري و بازيها و... .يك معني داره:mafia

من هم ازشون خرید کردم این بازی رو.

ایشالا تا 2شنبه یا 3 شنبه دستمونه :biggrin1:(اینترنت 384 افتاده زیر دستمون شعور دانلود هم نداریم یا به عبارتی حس و حالش نیست)

من ديروز زنگ زدم و ازش پرسيدم . گفت فردا كه جمعه هستش . از شنبه كارت پيگيري ميشه و تا سه روز به دستت ميرسه . تا حالا امتحان نكردم ولي 99 درصد اطمينانيه .

مطمئن هستن.من بار چندمی هست که اینطوری ازشون خرید می کنم.COD 4 نسخه PC هم ازشون خریدم قبلا...

اينم از مافيا ايران نگران نباشيد بازي به همه ميرسه ولي اين كارها مثل سنتوري و بازيها و... .يك معني داره:mafia

دوست عزیز جای بحث سیاسی اینجا نیست.در صورت تکرار گزارش میشه... ;)

دوست عزيز چرا ناراحت ميشي . مگه من چي گفتم . اصلا مافيا چه صيغه اي هست. من خودم شهرستانيم گفتم شايد اينطوري اون فروشنده ضرر كنه كه ما چپ و راست اسمشو و شماره تلفنشو سايتشو تو سايت ميزارم . به هر حال ما يه چيزي گفتيم كه هم به نفع شهرستانيهاست و هم فروشنده . حالا شما خواه پند گير خواه ملال .
اصلا براي اينكه حسن نيتم رو نشون بدم پست بالايي رو پاك مي كنم .

آخرین ویرایش:
بازی رو دیر یا زود همه بازی می کنیم

راستی بچه ها سایتی که تو امضای من هست این بازی رو برای روز شنبه میاره !!!

تکین شماره تلفن نداره؟

این تکین آدرس نداره؟ اگه برای کرج بخوام شنبه با 1شنبه برام میفرسته؟
ممنون.

تکین مغزه یا نمایندگی ای چیزی داره اگه داره شماره

توي پاساژ وليعصر يه نمايندگي داره طبقه اول پلاك 91 كه اين بازي رو هم داره .
كسانيكه كه ميخوان سفارش بدن توي سايتش يه شماره تلفن هست كه مي تونيد سفارش بديد تا با پيك براتون بفرستن (براي شهرستان با پست) .

واقعا مسخرس :laughing: WESTGAME بازی SAINTS ROW با اون همه صحنه غیر اخلاقی :evil:و حرفهای رکیک :angry:رو پخش میکنه ام در مورد GTA نوشته ( با معذرت از دوستان WESTGAME بازی GTA4 را پخش نمیکند):confused: این کار یعنی چی اگه باور نمیکنید از سایتشون دیدن کنید اگه قرار پخش نشه این بازی رو هم باید جمع کنن اونایی که خودشون بازی کردن میدودن چی میگم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or