منم با این آقا تو صف مکس گیم بودم, خوب هستی شما؟ :cheesygri. از ساعت 6:30 رفتم اونجا بالاخره 9 نوبتم شد :cheesygri
تکین مغزه یا نمایندگی ای چیزی داره اگه داره شمارهمكس رو ولش كن ، من همين الان از تكين گرفتم!
خدا شفاش بده!![]()
اين سايت تكين WwW.HiTakGame.CoM !
به اين شماره ميتوني زنگ برني سفارش بدي :09354428300يا از اينجا سفارش بدي :
من ديروز زنگ زدم و ازش پرسيدم . گفت فردا كه جمعه هستش . از شنبه كارت پيگيري ميشه و تا سه روز به دستت ميرسه . تا حالا امتحان نكردم ولي 99 درصد اطمينانيه .من تو سایتش عضو شدم و سفارش هم دادم. الان وضعیتم معلق هست، فقط سوال اینکه مطمئن هستید که میفرستن ؟ و اینکه تا کی میفرستن ؟
من تو سایتش عضو شدم و سفارش هم دادم. الان وضعیتم معلق هست، فقط سوال اینکه مطمئن هستید که میفرستن ؟ و اینکه تا کی میفرستن ؟
اینترنت 384 افتاده زیر دستمون شعور دانلود هم نداریم یا به عبارتی حس و حالش نیست)من ديروز زنگ زدم و ازش پرسيدم . گفت فردا كه جمعه هستش . از شنبه كارت پيگيري ميشه و تا سه روز به دستت ميرسه . تا حالا امتحان نكردم ولي 99 درصد اطمينانيه .
اينم از مافيا ايران نگران نباشيد بازي به همه ميرسه ولي اين كارها مثل سنتوري و بازيها و... .يك معني داره:mafia

دوست عزيز چرا ناراحت ميشي . مگه من چي گفتم . اصلا مافيا چه صيغه اي هست. من خودم شهرستانيم گفتم شايد اينطوري اون فروشنده ضرر كنه كه ما چپ و راست اسمشو و شماره تلفنشو سايتشو تو سايت ميزارم . به هر حال ما يه چيزي گفتيم كه هم به نفع شهرستانيهاست و هم فروشنده . حالا شما خواه پند گير خواه ملال .اينم از مافيا ايران نگران نباشيد بازي به همه ميرسه ولي اين كارها مثل سنتوري و بازيها و... .يك معني داره:mafia
تکین شماره تلفن نداره؟
این تکین آدرس نداره؟ اگه برای کرج بخوام شنبه با 1شنبه برام میفرسته؟
ممنون.
تکین مغزه یا نمایندگی ای چیزی داره اگه داره شماره
و حرفهای رکیک :angry:رو پخش میکنه ام در مورد GTA نوشته ( با معذرت از دوستان WESTGAME بازی GTA4 را پخش نمیکند):confused: این کار یعنی چی اگه باور نمیکنید از سایتشون دیدن کنید اگه قرار پخش نشه این بازی رو هم باید جمع کنن اونایی که خودشون بازی کردن میدودن چی میگم