مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر کنم بشه به جای اینکه هی بگین کجا آورده کجا نیاورده ، یخورده از مشخصات بازی بگین ...
بالاخره حداکثر تا 3-4 روز دیگه همه بازی رو میگیرن ...

خواهشآ یه کم ملاحظه کنین. از این 42 صفحه نصفش که شده " شب خواب GTA میبینم " و " در آرزوی GTA کنسولم بر باد خواهد رفت " و ... نصف دیگه هم شده کی و کجا بازی رو میارن.
به جای این حرفا اونایی که بازی رو گرفتن یه کم توضیح بدن و یه گفتگوی درست حسابی داشته باشیم , چون بالاخره همه بازی رو گیر میارن و حکم اعدام برای کسی صادر نشده که زودتر بازی رو بگیره تا بتونه تمومش کنه !!! 2 سال صبر کردین دو سه روز هم روش ! :biggrin1:

خواهشآ یه کم ملاحظه کنین. از این 42 صفحه نصفش که شده " شب خواب GTA میبینم " و " در آرزوی GTA کنسولم بر باد خواهد رفت " و ... نصف دیگه هم شده کی و کجا بازی رو میارن.
به جای این حرفا اونایی که بازی رو گرفتن یه کم توضیح بدن و یه گفتگوی درست حسابی داشته باشیم , چون بالاخره همه بازی رو گیر میارن و حکم اعدام برای کسی صادر نشده که زودتر بازی رو بگیره تا بتونه تمومش کنه !!! 2 سال صبر کردین دو سه روز هم روش ! :biggrin1:

اریا رکورد بازی دات در زمان san anderias رو یادته؟!:biggrin1:
یه 50-60 صفحه ای عرض 1 شب رفت جلو حامد همشو یهو پاک کرد:laughing::)

سلام بچه ها کسی میتونه باسم 3 نسخه از بازی کپی کنه برای رجین j میخوام بعد باسم شهرستانم پست کنه فقط اگر میشه dvd ورباتیم باشه یا یه مارک خوب فقط hp نباشه ممنون اگر کسی میتونه بگه که من مزاحمش بشم ;)

رفتم مدیا فکر کنم روی Adata یه هم چین چیزایی گفتم چند گفت 14 رفتم دیدم هیچ جا نداره دوباره برگشتم گفت اخرش 12 منم گفتم مرسی یارو با حالت مسخرگی گفت به سلامت خوش اومدی منم عصبانی شدم میخام شنبه زنگ بزنم وزارت ارشاد بفروشمشون تا دیگه شاخ نشن (شکلک من چه خبیصم)

مثل اینکه این بازی ممنوع شده.حالا من از کجا داون لود کنم.خواهش می کنم اسم چند سایت معتبر رو بدید.

مثل اینکه این بازی ممنوع شده.حالا من از کجا داون لود کنم.خواهش می کنم اسم چند سایت معتبر رو بدید.
دوست عزیز ممنوعیتش در حد 2-3 تا فروشگاه هستو میتونید با یکم صبر گیرش بیارید در تهران.(من هنوز در کف اینم که GTA VC که تامی توش پ0رن استدیو میزنه، دوبلش توی بازار هست و همینطور SA. چرا نگران میشید؟)
اگر قدرت دانلود 9 گیگ رو داریدف توی تاپیک دانلود بازیهای X360 توی همین انجمن میتونید لینکهای زیادی پیدا کنید که ریجن لاک هم نداره.

زكي!!

چند تا شركت كه اووردن بعدشم اين بازي كه پرفروشترين هستش عجيبه كه چطور بعضي شركت ها نميدن ولي تا شنبه بيشتر ها ميارن من كه شنبه ميرم ميگيرم.:biggrin1:

چند تا شركت كه اووردن بعدشم اين بازي كه پرفروشترين هستش عجيبه كه چطور بعضي شركت ها نميدن ولي تا شنبه بيشتر ها ميارن من كه شنبه ميرم ميگيرم.:biggrin1:

دوست عزیز این بازی توی لیست سیاه بازی های وزارت اطلاعات قرار داره.

امروز این بازی رو ممنوع اعلام کرده وزارت اطلاعات.هر فروشگاهی که این بازی توی ویترینش باشه تحت پیگرد قانونی قرار می گیره و به دادگاه کشیده میشه... ;)

توپ خونه رو خدا برای چی گذاشته برای این جور مواقع گذاشته
من نمیدونم این چه مملکتیه وقتی مواد به این راحتی پیدا میشه دیگه یه ابازی که چیزی نیست

حالا همه چي مملكت گل و بلبله يه جي تي اي فقط كم بود خوبه حالا فقط 360 و 360 بازها آنچنان زياد نيستن اگه براي pc ميومد چيكار ميكردن ضمنا با اينكاراشون همه ميرن شنبه ميخرن كه ببينن چي داره ممنوع كردن واقعا متاسفم.
اين وسط فقط فروشنده ها سود ميكنن كه ميتونن بازي رو به قيمت خونه باباشون حساب كنن سره ما بازيباز ها بي كلاه ميمونه.

دوستان می دونید این بازی ممنوع هست و گرفتنش کمی مشکل حالا هر کسی این بازی رو می خواد من سورسشو دان کردم بگه براش بزنم روی aone یا هر dvd که میخواد بزنم ریجن pal و ntst-j بازی استیلث هم هست

برام pm بذارید و نوع dvd هم بنویسید و اینکه می خواید براتون بفرستم یا خودتون میاد میگیرد
فردا(جمعه) هم می تونید بیاد بگیرید از من

فقط در تهران

آخرین ویرایش:
حالا همه چي مملكت گل و بلبله يه جي تي اي فقط كم بود خوبه حالا فقط 360 و 360 بازها آنچنان زياد نيستن اگه براي pc ميومد چيكار ميكردن ضمنا با اينكاراشون همه ميرن شنبه ميخرن كه ببينن چي داره ممنوع كردن واقعا متاسفم.
دستت درد نکنه مگه فیلمه ایرانیه که با ممنوع شدن فروشش بره بالا.

من خواهش دارم این بحث رو نکنید Mass Effect هم ممنوع هست اما همه دارند. حتما فروشگاه آنلاین نیست که میشه ازش خرید. پشت ویترین نمیذارن(منکه ندیدم کسی بازی بذاره پشت ویترین) میذارن پشت پیشخون. اینطوری فقط اعصاب خودتون رو خورد میکنید. بازی 9 گیگ هست و با دانلود آفلاین هم میشه گرفتش(فکر کنم الان خیلیها دانلودش میکنن و این کار در حال حاظر صعب نیست) و روی یک DVD زدش. میشه نسخه ی اریجینالش رو از Play-Asia.com خرید. میشه از مغازه هایی که توی جاهای دیگه تحت نظارت هستند خرید.
بنظر بهتره یک تاپیک در مورد راههای متعدد خرید یک بازی زد.:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or