خواهشآ یه کم ملاحظه کنین. از این 42 صفحه نصفش که شده " شب خواب GTA میبینم " و " در آرزوی GTA کنسولم بر باد خواهد رفت " و ... نصف دیگه هم شده کی و کجا بازی رو میارن.
به جای این حرفا اونایی که بازی رو گرفتن یه کم توضیح بدن و یه گفتگوی درست حسابی داشته باشیم , چون بالاخره همه بازی رو گیر میارن و حکم اعدام برای کسی صادر نشده که زودتر بازی رو بگیره تا بتونه تمومش کنه !!! 2 سال صبر کردین دو سه روز هم روش ! :biggrin1:
دوست عزیز ممنوعیتش در حد 2-3 تا فروشگاه هستو میتونید با یکم صبر گیرش بیارید در تهران.(من هنوز در کف اینم که GTA VC که تامی توش پ0رن استدیو میزنه، دوبلش توی بازار هست و همینطور SA. چرا نگران میشید؟)مثل اینکه این بازی ممنوع شده.حالا من از کجا داون لود کنم.خواهش می کنم اسم چند سایت معتبر رو بدید.
UC : http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=388792&postcount=805مثل اینکه این بازی ممنوع شده.حالا من از کجا داون لود کنم.خواهش می کنم اسم چند سایت معتبر رو بدید.

شما برو تو تاپیک "دانلود بازیهای 360" آقا پدرام 30-40 تا لینک گزاشته.مثل اینکه این بازی ممنوع شده.حالا من از کجا داون لود کنم.خواهش می کنم اسم چند سایت معتبر رو بدید.
چند تا شركت كه اووردن بعدشم اين بازي كه پرفروشترين هستش عجيبه كه چطور بعضي شركت ها نميدن ولي تا شنبه بيشتر ها ميارن من كه شنبه ميرم ميگيرم.:biggrin1:

دستت درد نکنه مگه فیلمه ایرانیه که با ممنوع شدن فروشش بره بالا.حالا همه چي مملكت گل و بلبله يه جي تي اي فقط كم بود خوبه حالا فقط 360 و 360 بازها آنچنان زياد نيستن اگه براي pc ميومد چيكار ميكردن ضمنا با اينكاراشون همه ميرن شنبه ميخرن كه ببينن چي داره ممنوع كردن واقعا متاسفم.