مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
كامبيز جان آي دي يا ايميلت رو بده من باهات هماهنگ كنم .:eek:

حالا همه چي مملكت گل و بلبله يه جي تي اي فقط كم بود خوبه حالا فقط 360 و 360 بازها آنچنان زياد نيستن اگه براي pc ميومد چيكار ميكردن ضمنا با اينكاراشون همه ميرن شنبه ميخرن كه ببينن چي داره ممنوع كردن واقعا متاسفم.
اين وسط فقط فروشنده ها سود ميكنن كه ميتونن بازي رو به قيمت خونه باباشون حساب كنن سره ما بازيباز ها بي كلاه ميمونه.

دوست عزیز فروشگاه ها نمی تونن گرون بفروشن در اون حدی که فکر می کنی چون ممکنه یکی از مشتریا بره شکایتشون رو کنه.حالا هم به گرون دادنشون گیر میدن هم به این که چرا بازی ممنوع فروختن.یعنی از 2 طرف ضربه می خورن.خیلی ها هم جای خریدن میشینن دانلود می کنن و بعد هم رایت می کنن و بازی می کنن.

دوستان می دونید این بازی ممنوع هست و گرفتنش کمی مشکل حالا هر کسی این بازی رو می خواد من سورسشو دان کردم بگه براش بزنم روی aone یا هر dvd که میخواد بزنم ریجن pal و ntst-j بازی استیلث هم هست

برام pm بذارید و نوع dvd هم بنویسید و اینکه می خواید براتون بفرستم یا خودتون میاد میگیرد
فردا(جمعه) هم می تونید بیاد بگیرید از من

کار خیلی خوبی می کنی فقط سعی کن پشت سر هم رایت نکنی.به رایترت بعد از هر بار رایت استراحت بده چون اگر لنز داغ بشه دیسک ها خراب میشن.یا میسوزونه یا Unplaybale میزنه.;)

سلام دوستان
کسی ورژن uc را دانلود نکرده تا به ما بفروشه

کسی هست خونشون نزدیک اداره ی پست باشه و این IV رو واسه ما بفرسته مشهد؟

این قضیه گیر دادن ارشادم فقط به ضرر این مغازه داراس ;)

دیگه تو مملکتی که کرک و شیشه و نخ و ... مثل نقلو نبات گیر میاد گرفتن 1بازی برای یکی که 360 داره خیلی سختهههه ؟؟!!!! ;)

این قضیه گیر دادن ارشادم فقط به ضرر این مغازه داراس ;)

دیگه تو مملکتی که کرک و شیشه و نخ و ... مثل نقلو نبات گیر میاد گرفتن 1بازی برای یکی که 360 داره خیلی سختهههه ؟؟!!!! ;)

این چیز ها توی ایران کاملا عادی هست.نباید انتظار داشته باشی بازی که پر از صحنه های مستهجن می تونه باشه به راحتی فروش بره... ;)

o

مگه بازی psp god of war وps2 توشون صحنه های ........... نداشت.پس چرا برای فروش بهشون گیر ندادن.حالا گیر دادن به جی تی ای که هیچ صحنه ای مثله gow نداره:eek::eek::eek:

دوستان این بازی هم مثل قبلی ....... اره:cheesygri بعدشم اینا که بازی نمیکنند ببیند چه جوریه فقط میبینیند چند ساله اگه 18 باشه یعنی ایران ممنوع اینه قضیش :laughing:

بابا چرا اينقدر گير ميدين به اين قضيه باز شد Mass Effect . نترسين بابا همتون مي تونين تهيه ش كنيد من همين امروز ساعت 10 شب به وقت تهران بازي رو مكس خريدم (چه صفي بود) . تازه شركت Takin هم بازي رو داره ولي چون دير رفتم بهش نرسيدم و بست . تكين ميده 6000 تومن رو ورباتيم ، مكس هم ميده 7000 تومن رو Aone . اين بحث الكي رو هم تمومش كنيد تاحالا هزار پست اينطوري زديد .

360

بابا چرا اينقدر گير ميدين به اين قضيه باز شد Mass Effect . نترسين بابا همتون مي تونين تهيه ش كنيد من همين امروز ساعت 10 شب به وقت تهران بازي رو مكس خريدم (چه صفي بود) . تازه شركت Takin هم بازي رو داره ولي چون دير رفتم بهش نرسيدم و بست . تكين ميده 6000 تومن رو ورباتيم ، مكس هم ميده 7000 تومن رو Aone . اين بحث الكي رو هم تمومش كنيد تاحالا هزار پست اينطوري زديد .

مکس دیگه کجاست

Max Game

کجای تهرانه
جمعه هم بازه
چی ورژنهایی داره
چند میده

آخرین ویرایش:
منم با این آقا تو صف مکس گیم بودم, خوب هستی شما؟ :cheesygri. از ساعت 6:30 رفتم اونجا بالاخره 9 نوبتم شد :cheesygri
ولی ارزششو داشت خدایی بازی آخرشه.
دیالوگ ها از همیشه باحال ترن. خیلی تیکه های باحالی به هم میندازن همش خندس.
با تاکسی roman اگه بری بیرون اگه داغونش کنی niko سریع زنگ میزنه بهش میگه ماشینتو داغون کردم,
این سیستمی که هردفعه دیالوگها عوض میشن هم خیلی جالبه. اینجوریم نیست که 1 یا دو خطش عوض بشه کله حرفایی که میزنن عوض میشه.

دوستان رفقا ترو خدا دعا کنید xbox360 منم خوب بشه بتونم بازی کنم منم دعا مکنم دستگاه شما هیچیش نشه التماس دعا !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or