mahmood2020
کاربر سایت
برای دستگاه هم برو پایین تصویر سمت چپ اون پاین رو بزن بعد عکس اچار کلید کن اون بالا سمت راست نوشته اگه اونجا رفتی دیدی که یه مرورگر می یاد بالا دستگاه سمی بریک شده احتمال قوی اپدیت کنی درست میشه
ممنون. اما وقتی اون گزینه سی دی زرد نیست که باهاش برم تو بازی چجوری باید دستگاه رو آپدیت کنم؟
منظورتون از اینکه توی setting یه مرورگر میاد بالا چیه؟
آموزش و یا خود برنامه WiU1.1موزش و یا خود برنامه WiU1.1 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سلام بچه ها
بالاخره wii هم خریدم:biggrin1:
یه عالمه سئوال دارم .
کنسول من j چینیه .
1- از کجا بفهمم fw کنسول چیه ؟
2 - واسه نصب Homebrew Channe راحتترین راه چیه ؟ (بازیه zelda twinlight english رو دارم )مد چیپ کنسول wiikey
اون فایل iso به تنهایی کافیه ؟
3 - بازی هاتونو از کجا میخرین (تو تهران ) ؟
همرو جواب بدین لطفاً
منظورتون dvd آپدیت شدست؟بعد دی وی دی رو بذلرین تو دستگاه بعد برنامه Gecko19 رو اجرا کنین البته برای اجرا کردن برنامه حتما باید homebrew chanel رو دستگاهت نصب باشه که باید بری تو فروم همین wii بخونیش
اینجا رفتم ورژن دستگاه رو نوشته 3.2u. اپرا هم نمیاد منوی عادی میاد: Console Nickname, Calendar, Screen, Sound.برای دستگاه هم برو پایین تصویر سمت چپ اون پاین رو بزن بعد عکس اچار کلید کن اون بالا سمت راست نوشته اگه اونجا رفتی دیدی که یه مرورگر می یاد بالا دستگاه سمی بریک شده احتمال قوی اپدیت کنی درست میشه
خیلی ممنون. این برنامه Gecko19 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
چه حجم رمی بگیرم که هم دستگاه بشناسه هم کافی باشه؟
بله میشه! اگه روی بازی لوگوی Nintendo Wifi Connection باشه یعنی قابلیت آنلاین داره:
برای وصل کردن Wii به اینترنت هم باید یه connection وایرلس داشته باشی (WIFI). اگه مودمی دارید که WiFi رو ساپورت میکنه یا یه Wireless router دارید یا یدونه Nintendo Wifi Adapter میتونید آنلاین بشید!
برای تنظیمات Connection روی Wii میتونید از این PDF ترجمه انگلیسی استفاده کنید اگه Wii ـتون ژاپنیه!
English Translation For Your Japanese Nintendo Wii