سلام.راستش تازگی ها یه wii به من هدیه داده شده.من تا قبلش زیاد ازش چیزی نمی دونستم ولی تو این چند روز یه سری اطلاعات جمع کردم که بیشترش هم از همین فروم بوده و از همگی تشکر میکنم.
یه سری سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1.من میدنم که wii من 3.2 هستش.ولی از کجا میتونم بفهمم که uc هست یا j؟منوی انگلیسی داره ولی شنیدم که سریه j هم منوش انگلیسی میشه.
2.من بازیهامو نمی تونم از disk channel بالا بیارم و فقط با backup launcher این کار رو می تونم انجام بدم.این به چه دلیله؟به خاطره اینه که کپی خور شده؟
3.من بازیه mario kart رو گرفتم.اولین بار که درون دستگاه گذاشتم سالم بالا اومد ولی بار دوم وقتی launch game رو زدم و اون توضیحات راجع به دسته ها تموم شد پیغام داد که نمی تونه بازیو بخونه.dvd بازی هم تمیزه.مشکل از کجاست؟wii play هم گرفتم ولی وقتی که launch game رو میزنم دستگاه هنگ میکنه و نه خاموش میشه نه reset.کلن همه چی هنگ میکنه.مجبورم کنسول رو از برق بکشم.جریان چیه؟این هم بگم که دستگاه به راحتی call of duty رو بالا میاره.
4.چه جوری میتونم از طریق adsl که دارم بازی آنلاین بکنم؟چون به wireless دسترسی ندارم.
5.قیمت wii remote و nunchuk وwii zapper چنده؟zapper تو ایران پیدا میشه؟
ببخشید اگه تعداد سوالهام زیاد بود.
روی کارتون باید نگاه کنی که نوشته جی یا نه معمولا uc یه بازی ارجینال وی اسپورت داخلشون هستش
اون بازی ها هم بیشتر باید هک بشن من جدیدا 9 بازی گرفتم 1 اجرا شد 5 تاش رو هم هک کردم اجرا شد 3 تاش هم مشکل داشت یکیشون همین کال اف دیوتی بود اگه بازی سالم می خواین از بچه های همین فروم بگیرین خواستین ادرس بدین براتون مبفرستم بازی های سالم رو
سلام به تمام كساني كه wii دارند و دنباله بازيهش مي گردند.
چونكه خيلي از بازيهايي كه از مغازه ها تهيه مي شه مشكل داره من پيشنهاد مي كنم هر كس بازيهايي رو كه میخواد تو تاپيك بذاره تا از طريق بقيه ي بچه هايي كه اون بازيها رو دارن بتونه بازيهاشو بگيره.
موافقيد؟
محمد جان درست گفت ولی از توی Setting (سمت چپ منو Wii رو بزن بعد عکس آچار) هم میشه بالا سمت راست نوشته J یا UC
.من بازیه mario kart رو گرفتم.اولین بار که درون دستگاه گذاشتم سالم بالا اومد ولی بار دوم وقتی launch game رو زدم و اون توضیحات راجع به دسته ها تموم شد پیغام داد که نمی تونه بازیو بخونه.dvd بازی هم تمیزه.مشکل از کجاست؟
به احتمال زیاد بازی با سرعت بالا رایت شده یه بار دیگه با سرعت پایین رایتش کن
wii play هم گرفتم ولی وقتی که launch game رو میزنم دستگاه هنگ میکنه و نه خاموش میشه نه reset.کلن همه چی هنگ میکنه.مجبورم کنسول رو از برق بکشم.جریان چیه؟
gecko چیه؟جزو channel هاست؟من تا حالا یه همچین چیزی ندیدم.میشه بیشتر توضیح بدی؟اون باری که از برق کشیدم هر کاری می کردم خاموش نمیشد .کلن دسته و خود دستگاه از کار افتاده بودن.
میشه به این سوالم هم جواب بدین که آیا شما هم با backup launcher بازی ها رو اجرا میکنید یا disk channel؟
Gecko Region Free یه برنامه ست که تحت Homebrow بالا میاد که کارش هم اینه که بازی ها رو Region Free میکنه مثلا" اگه بازی UC تو کنسول J بزاری و بازی از طریق Channel اجرا نشه این برنامه میتونه بازی رو اجرا کنه
برای استفاده از این برنامه باید اول Homebrow رو نصب کنی که اینجا روشش رو نوشته (روش ریختن برنامه هم هست)
اون باری که از برق کشیدم هر کاری می کردم خاموش نمیشد .کلن دسته و خود دستگاه از کار افتاده بودن.