مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام من قبلاً شنیدم اگه دستگاه مود چیپ داشته باشه بازی های گیم کیوب اجرا میشه من بازی ماریو گیم کیوب رو تو وی گذاشتم لو گو گیک کیوب بالا اومد اما وقتی start رو می زنم تو بازی نمیره و صفحه ابی تلویزیون میاد علت چیست مشخصات دستگاه من اینه

region:ntsc uc
frimware :3.2
game gamecube region: pal
فعلا دسته ندارم که به دستگاه نصب کنم فقط برای امتحان بازی رو درون دستگاه انداختم
از gecko os هم استهاده کردم اما نتیجه نداشت

آخرین ویرایش:
سلام من قبلاً شنیدم اگه دستگاه مود چیپ داشته باشه بازی های گیم کیوب اجرا میشه من بازی ماریو گیم کیوب رو تو وی گذاشتم لو گو گیک کیوب بالا اومد اما وقتی start رو می زنم تو بازی نمیره و صفحه ابی تلویزیون میاد علت چیست مشخصات دستگاه من اینه

region:ntsc uc
frimware :3.2
game gamecube region: pal
فعلا دسته ندارم که به دستگاه نصب کنم فقط برای امتحان بازی رو درون دستگاه انداختم
از gecko os هم استهاده کردم اما نتیجه نداشت
چون region بازیت پاله اینطوری میشه..کار خاصی هم نمیتونی بکنی.فقط دقت کن بازیهایی که از این به بعد تهیه میکنی ntsc باشن

اما من چند جا خوندم که بازی گیم کیوب رو در وی دیگه مطرح نیست و به صورت ریجن فری هستند :(
توی همین سایت هم نوشته بود :cheesygri
برنامهای نیست که بشه ریجن بازی رو عوض کرد (برای گیم کیوب) :blushing:

من دستگاهم(j) را با دو بازی j اپدیت کردم .و با هر بار اپدیت یک weather news ; و NEWS CHANNEL اضافه شد.
و هر بار که وارد اچار یا SETTINGS میشم یه صفحه ی سفید و مانند اینترنت باز میشه و میگه لینکی که میخواین واردش بشین خراب یا غیر قابل دسترسه.
این چیه ؟

اما من چند جا خوندم که بازی گیم کیوب رو در وی دیگه مطرح نیست و به صورت ریجن فری هستند :(
توی همین سایت هم نوشته بود :cheesygri
برنامهای نیست که بشه ریجن بازی رو عوض کرد (برای گیم کیوب) :blushing:
من خودم چنتا از این بازیا دارم که متاسفانه به هیچ وجه اجرا نمیشن
حتی به زور برنامه های free region کننده :دی

آخرین ویرایش:
من دستگاهم(j) را با دو بازی j اپدیت کردم .و با هر بار اپدیت یک weather news ; و NEWS CHANNEL اضافه شد.
و هر بار که وارد اچار یا SETTINGS میشم یه صفحه ی سفید و مانند اینترنت باز میشه و میگه لینکی که میخواین واردش بشین خراب یا غیر قابل دسترسه.
این چیه ؟

دستگاهت semi break شده باید اول یک بازی دارای آپدیت بالاتر از ورژن دسگاهت بزاری تو دستگاه و با اون آپدیت کنی
برای پاک کردن کانال ها از لینک زیر استفاده کن
http://rapidshare.com/files/101735853/wii-channel-remover-1.0m.rar
بعد از دانلود فایل رو extract کن و با برنامه imgburn با سرعت 2 یا 4 رایت کن دی وی دی رو داخل دستگاه بذار بعد وارد شو بقیه هم معلوم هست خود برنامه میگه چکار کن بسیار ساده هست :cheesygri
برای اجرای بازی ها هم میتونی از gecko os استفاده کنی اگر مشکلی بود در خدمتیم

[=NATHAN_HALEQUOTE]چطوری باید بفهمیم اپدیتی که روی cd هست چنده ؟
چطوری حالا باید ورژن دستگاهم را ببینم چون تو setting نمیره.[/QUOTE]

چه بازی رو گذاشتی که اپدیت کرد؟یه بازی که اپدیت میخواد امتحان کن.میتونی از این هم استفاده کنی:http://hackmii.com/2008/05/semi-brick-fix-discs/

اما من چند جا خوندم که بازی گیم کیوب رو در وی دیگه مطرح نیست و به صورت ریجن فری هستند
توی همین سایت هم نوشته بود
برنامهای نیست که بشه ریجن بازی رو عوض کرد (برای گیم کیوب)
http://www.mediafire.com/?ywbjtdjtyk2

چرا برنامه ای هست ولی احتمال بریک شدنش خیلی زیاده نمیارزه ولی تو همی سایت کسایی بودن که انجام دادن و اتفاقی نیافته و لان رای هستند

salam bebakhshid nemidoonestam in soalo koja beporsam fek kardam inja behtarin jast
man ye wii i daram mikham befrooshamesh vali man hamedanam va inja ham kesi nemikhare?
benazare shoma chekar konam koja va kodoom maghaze mikharatesh?
mer30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or