مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام

من یه مشکلی برام پیش اومده، داشتم wii sports بازی میکردم، بعد بازی رو pause کردم (با دکمه ی +) بعد چند دقیقه بدون خاموش کردن دستگاه بازی رو eject کردم، تصویر سیاه شد، از اون به بعد هرچی بازی میذارم تو دستگاه هیچ اتفاقی نمی افته، دستگاه که بریک نشده ها؟؟؟ :((

من یه مشکلی برام پیش اومده، داشتم wii sports بازی میکردم، بعد بازی رو pause کردم (با دکمه ی +) بعد چند دقیقه بدون خاموش کردن دستگاه بازی رو eject کردم، تصویر سیاه شد، از اون به بعد هرچی بازی میذارم تو دستگاه هیچ اتفاقی نمی افته، دستگاه که بریک نشده ها؟؟؟ :((
وقتی دستگاه رو روشن میکینی چی میاد ؟ همه چی عادی ـه ؟
بازی میزاری لوگوش میاد یا نه ؟
بازی های دیگه رو هم امتحان کردی ؟ همه همینجورین ؟

از وقتی wii sports رو eject کردم چه بازی توش باشه چه نباشه دیگه هیچی نمیاد، فقط یه صفحه ی سیاه، کابل ها رو جدا کردم چند دقیقه بعد دوباره وصل کردم، بازی های مختلف گذاشتم، هیچ کدوم اثر نداشت

ضمنا ریموت هم کار نمیکنه، وقتی دکمه های ریموت رو میزنم چراغ های آبی پایینش چند بار روشن خاموش میشه

من تا حالا کنسول Break شده ندیدم به خاطر همین نمیتونم بگم مشکل از همینه یا نه اگه کسی از دوستان اطلاع داره یه کمکی بکنه ...
ولی قاعدتا" نباید Break شده باشه چون تو کار خاصی نکردی ...
پ.ن : فقط دعا کن Break نشده باشه :دی

دوست عزیز تا اونجایی که من خوندم در این صورت که دستگاه روشن بشه و تو داشبورد نره دستگاه BREAK شده متاسفانه امیدوارم مشکلت حل شه .
دستگاهت رو کی خریدی . اگر مموری دو دستگاهته همو رو بکش .

راهنمایی

سلام
من می خواهم یه wii بخرم چندتا سئوال داشتم لطفاً منو راهنمایی کنید.
j دو مدل داریم چین و کره درسته ؟
چین 220vو کره 110vولته؟
کدوم بهتره ؟
تو پک کنسول چیا هست ؟

تا موقعی که ورژن انگلیسی نیاد که نمیشه،انگار قراره بیاد تا اون موقع صبر کن
The port was originally meant to be a Japanese exclusive, but Capcom later decided to bring it to North America in 2009, along with the Wii port of the Resident Evil remake, under the title "Resident Evil Classics".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or