مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

مشکل با منوی تنظیمات

سلام

من یه مشکلی برام پیش اومده که هرچی فروم ها رو خوندم چیزی در موردش پیدا نکردم

من میخوام ورژن firmware دستگاه رو چک کنم و یه سری تنظیمات از روی ترجمه ی انگلیسی منو ها انجام بدم ولی وقتی توی منوی اصلی روی لوگوی wii کلیک میکنم و توی صفحه ی بعدیش روی عکس آچار کلیک میکنم مرورگر اپرا باز میشه، که قاعدتا چون وایرلس ندارم میگه کانکت نیستی، تنها راهی هم که داره اینه که دوباره دکمه ی home رو بزنم برگردم به منوی اصلی، بقیه ی تنظیمات هم که تا جایی که دیدم همه شون مربوط به save ها و memory هستن

پس اگه قراره تنظیمی انجام بشه من چطوری باید انجامش بدم وقتی نمیتونم وارد قسمت settings بشم؟

ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

من میخوام ورژن firmware دستگاه رو چک کنم و یه سری تنظیمات از روی ترجمه ی انگلیسی منو ها انجام بدم ولی وقتی توی منوی اصلی روی لوگوی wii کلیک میکنم و توی صفحه ی بعدیش روی عکس آچار کلیک میکنم مرورگر اپرا باز میشه، که قاعدتا چون وایرلس ندارم میگه کانکت نیستی، تنها راهی هم که داره اینه که دوباره دکمه ی home رو بزنم برگردم به منوی اصلی، بقیه ی تنظیمات هم که تا جایی که دیدم همه شون مربوط به save ها و memory هستن
سلام. دستگاه شما semi-brick شده برای همین توی Setting نمیره، شما باید با یه بازی که ریجنش با ریجن شما یکی ـه دستگاه رو آپدیت کنید یا از این روش:

نحوه ی آپدیت wii با دیسک بازی

اون فیرمور 3.2 j رو دانلود کن بعد با اون برنامه Wii Update Manager همونطوری که گفته شده آپدیت رو توی یه بازی قرار بده و دستگاه رو آپدیت کن...

ایول حدس میزدم شما جواب بدی! ممنون، تو این مدت که قبل عضو شدن فروم ها رو میخوندم هربار جوابهات رو میدیدم با خودم میگفتم حیف که بازی سنتر گزینه ی تشکر نداره! (پست برای تشکر هم که نمیشه زد) از اونجایی که من تازه کارم و کلی قراره سوال بپرسم در آینده امیدوارم سریع به زوایای کار مسلط بشم که یه بار هم یه کمکی از دست من بر بیاد بتونم یه کاری برات بکنم!

حالا برای اینکه این پست فقط تشکر نشه چند تا سوال هم بپرسم!

برنامه ای هست که باهاش رجیون بازی رو بشه فهمید؟ مثلا من الان No More Heros رو گرفتم، با اینکه روی جلدش ژاپنی نوشته ولی دستگاه علامت سوال میده، میخوام ببینم باید بازی رو ببرم عوض کنم یا میشه یه جوری راهش انداخت؟

یه سوال دیگه اینکه الان من firmware دستگاه رو بکنم 3.2 برای اجرای SMG و اینجور چیزا مشکل ندارم دیگه؟ رجیون بازی هم که باید J باشه درسته؟ یا بازم کار داره تا بتونم دانلود کنم؟ (مود چیپ دستگاه رو هم نمیدونم چیه اگه مهمه)

آخرین سوال هم اینکه اون روش انگلیسی کردن منو و رجیون فری و اینا که یکی دو ماه پیش تا یه جاهایی رسونده بودید چی شد به سر انجام نرسید؟

ایول حدس میزدم شما جواب بدی!
آفرین که درست حدس زدی! :دی البته زیاد حدس زدنش سخت نبود چون یا من جواب میدادم یا علی یا کیان؛ شانسش 33% بود... (امتحان آمار دارم شانس ها رو خوب یاد گرفتم ;) )
برنامه ای هست که باهاش رجیون بازی رو بشه فهمید؟ مثلا من الان No More Heros رو گرفتم، با اینکه روی جلدش ژاپنی نوشته ولی دستگاه علامت سوال میده، میخوام ببینم باید بازی رو ببرم عوض کنم یا میشه یه جوری راهش انداخت؟

با این WiU میشه فهمید، باید از بازی image بگیری: http://depositfiles.com/files/2552094

این No More Heroes نمیدونم مشکل اینکه میگید اجرا نمیشه کجاس؟ نه 001 داره ، نه زبونش مشکل داره فیرمور هم که دیگه رو 3.0 هم اجرا میشه، اونو یه بار خودتون دوباره رایت کنید شاید درست شد.

یه سوال دیگه اینکه الان من firmware دستگاه رو بکنم 3.2 برای اجرای SMG و اینجور چیزا مشکل ندارم دیگه؟ رجیون بازی هم که باید J باشه درسته؟ یا بازم کار داره تا بتونم دانلود کنم؟ (مود چیپ دستگاه رو هم نمیدونم چیه اگه مهمه)
نه برای SMG مشکلی نداره...

سلام من بازی smg رو گرفتم لوگو بازی میاد بعد که میری درون بازی صفحه سیاه میشه و همون جوری میمونه مد چیپ من d2pro هست و با ماریو مشکلی نداره درون سایتش نوشته با wum چک کردم بازی j هست ایا به خاطر اینه یا نه راهی هست بشه درستش کرد یا نه

با wum چک کردم بازی j هست
کنسولت UC ـه ؟ اگه هست احتمالا" بخاطر J بودن بازیه ...
راهی هست بشه درستش کرد یا نه
میتونی با همین WiU که بهنام بالا در موردش نوشته ریجن رو عوض کنی البته من خودم تا حالا امتحان نکردم ...

سلام من بازی smg رو گرفتم لوگو بازی میاد بعد که میری درون بازی صفحه سیاه میشه و همون جوری میمونه مد چیپ من d2pro هست و با ماریو مشکلی نداره درون سایتش نوشته با wum چک کردم بازی j هست ایا به خاطر اینه یا نه راهی هست بشه درستش کرد یا نه
1.اطلاعات کامل دستگاهت رو بگو... چیه ریجنی؟؟ کدوم فریمور؟؟
2. یا اطلاعاتی که WUM میده رو کامل بگو یا عکسش رو بذار ببینیم چی میگه...
اینجوری که شما گفتی من فقط فهمیدم صفحه سیاه میشه و چیپت هم d2pro...
آره قربونت;)

دستگاهم uc هست فریمور 3.2 هست اما بازی j هست یک برنامه معرفی کنید که بشه ریجن بازی عوض کرد من چند تا برنامه دانلود کردم اما بازم wum در قسمت game zone مینویسه
ntsc j

دستگاهم uc هست فریمور 3.2 هست اما بازی j هست یک برنامه معرفی کنید که بشه ریجن بازی عوض کرد من چند تا برنامه دانلود کردم اما بازم wum در قسمت game zone مینویسه
ntsc j
اسم بازی رو بگو... تا بهت بگم چجوری بدون gecko free loader اجراش کنی... تغییر ریجن راه مطمئنی نیست و امکان موفقیتت خیلی کمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or