من هم دنبال همین می گردم اگه کسی می دونه بگه...سلام شما نمی دونید کجا بازی گیم کیوب می فروشند برای wii میخوام متشکر
قبلاکه میرفتم توپخونه دیدم فتحی یه سری بازی عتیقه داره!!من هم دنبال همین می گردم اگه کسی می دونه بگه...
سلام. دستگاه شما semi-brick شده برای همین توی Setting نمیره، شما باید با یه بازی که ریجنش با ریجن شما یکی ـه دستگاه رو آپدیت کنید یا از این روش:من میخوام ورژن firmware دستگاه رو چک کنم و یه سری تنظیمات از روی ترجمه ی انگلیسی منو ها انجام بدم ولی وقتی توی منوی اصلی روی لوگوی wii کلیک میکنم و توی صفحه ی بعدیش روی عکس آچار کلیک میکنم مرورگر اپرا باز میشه، که قاعدتا چون وایرلس ندارم میگه کانکت نیستی، تنها راهی هم که داره اینه که دوباره دکمه ی home رو بزنم برگردم به منوی اصلی، بقیه ی تنظیمات هم که تا جایی که دیدم همه شون مربوط به save ها و memory هستن
آفرین که درست حدس زدی! البته زیاد حدس زدنش سخت نبود چون یا من جواب میدادم یا علی یا کیان؛ شانسش 33% بود... (امتحان آمار دارم شانس ها رو خوب یاد گرفتم )ایول حدس میزدم شما جواب بدی!
برنامه ای هست که باهاش رجیون بازی رو بشه فهمید؟ مثلا من الان No More Heros رو گرفتم، با اینکه روی جلدش ژاپنی نوشته ولی دستگاه علامت سوال میده، میخوام ببینم باید بازی رو ببرم عوض کنم یا میشه یه جوری راهش انداخت؟
نه برای SMG مشکلی نداره...یه سوال دیگه اینکه الان من firmware دستگاه رو بکنم 3.2 برای اجرای SMG و اینجور چیزا مشکل ندارم دیگه؟ رجیون بازی هم که باید J باشه درسته؟ یا بازم کار داره تا بتونم دانلود کنم؟ (مود چیپ دستگاه رو هم نمیدونم چیه اگه مهمه)
1.اطلاعات کامل دستگاهت رو بگو... چیه ریجنی؟؟ کدوم فریمور؟؟سلام من بازی smg رو گرفتم لوگو بازی میاد بعد که میری درون بازی صفحه سیاه میشه و همون جوری میمونه مد چیپ من d2pro هست و با ماریو مشکلی نداره درون سایتش نوشته با wum چک کردم بازی j هست ایا به خاطر اینه یا نه راهی هست بشه درستش کرد یا نه
سلامدستگاهم uc هست فریمور 3.2 هست اما بازی j هست یک برنامه معرفی کنید که بشه ریجن بازی عوض کرد من چند تا برنامه دانلود کردم اما بازم wum در قسمت game zone مینویسه
ntsc j
اسم بازی رو بگو... تا بهت بگم چجوری بدون gecko free loader اجراش کنی... تغییر ریجن راه مطمئنی نیست و امکان موفقیتت خیلی کمه...دستگاهم uc هست فریمور 3.2 هست اما بازی j هست یک برنامه معرفی کنید که بشه ریجن بازی عوض کرد من چند تا برنامه دانلود کردم اما بازم wum در قسمت game zone مینویسه
ntsc j