aiat_gamer
کاربر سایت
سلام استاد!سلام به دوستان عزیز wii باز. سال نوی همه تون مبارک باشه.
یه سوال عجیب و غریب داشتم از حضورتون!
یکی از دوستان بنده با توضیحات اجمالی که بنده در مورد wii و بازی fit بهشون دادم به شدت گیر دادند که من می خوام تردمیلم رو بفروشم و به جاش این رو بگیرم! نظر شما چیه؟ میشه لطفا سوالات زیر روجواب بدید؟
1. به نظر شما مجموعه wii و wbb می تونه جایگزین یه تردمیل برای تمرینات ورزشی و حفظ سلامتی و تناسب اندام باشه؟
2. برای یه همچین کاری این دوستم حداقل چقدر پول احتیاج داره و چی باید بخره؟ (الآن هیچی نداره).
3. برای خرید کجا رو بهش پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون.
سلام برادر. خوبی؟سلام استاد!
پی تی رو ول کردی؟
تا اونجایی که من فهمیدم wii صرفا یه وسیله بازی هست!طوری ساخته شده که با یه حرکت نرم روی fit یا حرکت کوچیک ریموت کارش انجام میشه!! من هم قبل از اینکه این وسله رو بخرم همین فکر رو میکردم ولی وقتی باهاش یه مدت بازی کردم فهمیدم اگر هم تحرکی داشته باشم در حد یه نرمش جزئیه!
دو.ستتون اگر میخواد wii به همراه wii fit بخره فکر میکنم دست کم 500 تومن لازم داشته باشه!(قیمت دقیق از فیت ندارم البته، ولی خود کنسول از 350 تا 450 قیمت داره بسته به زبانش!)
بهترین جا هم برای خرید پاساژ لباف هستبچه ها فروشگاه فتحی رو توصیه میکنن!
والله چرا جدی می گفتم.اینو که جدی نمیگی؟
سلامادعا رو ول کن،مگه میشه یه سری نرمش جایگزین دویدن بشه؟بعید میدونم بتونه جای ترد میل رو بگیره
دو تا چی داره؟سلام
دوست عزیز دقیقا همین طور است
من خودم دارم و کلی وزن کم کردم
تازه خیلی هم دقیق هست وبازی های جالبی داره
به نزه من می ارزه اخه توش دو داره که از 100 تا تردمیل بهتره
سلام من تازه wii خریدم دستگاهم j هست و تغییر زبان به انگلیسی داده شده و بازیهامو باید با backup launcher استفاده کنم اما موقع خارج شدن از بازی و رفتن به wii menu بعضی وقتا دستگاهم قفل میکنه میشه یه کمکی به من بکنید !!!!!!