مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

آخه من رفتم دنبالش پیدا نکردم؛ بعدش دیگه بیخیال گیم کیوب شدم دسته هم نگرفتم (بدون مموری خب نمیشه دیگه!).

اما میرم دوباره دنبالش! اون لیست بازی هاشو دیدم خیلی هوس کردم..! ;)
اوخ!
کاشکی زودتر گفته بودیا!
یکی از بچه ها یه مموری کارت داشت مال خود گیم کیوب بود! ! ولی دیگه گمونم فروخته!
دسته گیم کیوب هم غیر اصل با کیفیت خوب دارم(نو) اگه خواستی بگو

سلام میخواستم ببینم چیپ d2c با مود چیپ wikey یا wii can هست خیلی برام مهمه خواهشمندم پاسخم را بدهید چون میخام یک wii u\c بخرم
یک سوال دیگه از کجا میشه فهمید مود چیپ ویکی هست

سلام میخواستم ببینم چیپ d2c با مود چیپ wikey یا wii can هست خیلی برام مهمه خواهشمندم پاسخم را بدهید چون میخام یک wii u\c بخرم
یک سوال دیگه از کجا میشه فهمید مود چیپ ویکی هست

D2Ckey خودش اسم یه مادچیپه. با Wiikey فرق داره. فقط هم باید دستگاه رو باز کنی تا ببینی چه چیپی داره. (لازم نیست اینکارو بکنی اصلا)

آقا کسی میدونه دستگیرش چنده
بعدش چند نوع داره

اگه منظورت دسته هاشه که Wii remote: 40-50 و Nunchuck: 20-30.

اقا این مد چیپ wikey اگه اصل نباشه دستگاه خیلی به درد نخور میشه یا مشکلی پیش نمیاد

مشکلی پیش نمیاد.

چه فرقی میکنه !؟ امتحان کن اگه کار نکرد با Gecko اجراش کن دیگه ! یا فوقش پچ ـِش کن ...
راستی لینکای دانلودش اومده ؟ بازی در اصل سه شنبه Release میشه ...

من یک دسته دیدم شبیه به دسته ps2 بود اما سفید رنگ روش نوشته بود wii pad این دسته بازی گیم کیوب اجرا میکنه یا نه یک مموری کارت 64mb دیدم روش نوشته بود wii memory بازی گیم کیوب روی اون سیو میشه یا نه از سایت خوبتون ممنون

من یک دسته دیدم شبیه به دسته ps2 بود اما سفید رنگ روش نوشته بود wii pad این دسته بازی گیم کیوب اجرا میکنه یا نه یک مموری کارت 64mb دیدم روش نوشته بود wii memory بازی گیم کیوب روی اون سیو میشه یا نه از سایت خوبتون ممنون
سلام
نینتندو wii دو جور دسته رو ساپورت میکنه
یکیش این دسته که برای بعضی از بازیای wii به کار میره(کنترل کلاسیک بهش میگن!)
wii-classic-controller.jpg

این یکی هم هست که از پورت مخصوص دسته گیم کیوب به wii وصل میشه وطبعا باهاش میشه بازیای گیم کیوب رو انجام داد
Wii_in_GameCube_modus.jpg

مموری کارت هم تو عکس بالا کاملا مشخصه به کجای دستگاه متصل میشه و برای سیو بازیای گیم کیوب هست
64mb.jpg

(خود wii برای سیو بازیاش مموری 512 داخلی داره و برای انتقال سیو wii میشه از sd memory card که به دستگاه وصل میشه استفاده کرد)

تو اجراي سم و مكس pal به مشكل برخورد كردم
كمك كنيد
بعد لودينگ گير مي كنه همون اول بازي كه مي گه دسته رو محكم ببند بعد يه لوگو مياد بعدشم صفحه سياه و فاتحه

سلام من بازی ماریو کارت رو گرفته بودم یوسی ورژن اما پال در اومد دستگاه با اون آپدیت کردم کانال های اخبار و هوا شناسی 2 تا شده چه جوری میشه اون تکراری ها رو پاک کرد با فرمت مموری میشه یا نه با تشکر

سلام من بازی ماریو کارت رو گرفته بودم یوسی ورژن اما پال در اومد دستگاه با اون آپدیت کردم کانال های اخبار و هوا شناسی 2 تا شده چه جوری میشه اون تکراری ها رو پاک کرد با فرمت مموری میشه یا نه با تشکر
اول از همه قبل از امتحان کردن بازی با خود دستگاه بهتره با PCـت چکش کنی...
کانال ها با آپدیت جدید درست میشه اما اول بگو الان دستگاهت چه فریموری هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or